להלן המכתב שאני רוצה לכתוב לאמאזון על כל נושא משלוחי UPS .יש לכם מה להוסיף?
מסכים שהמכתב מיותר לחלוטין, אין לאמזון שום שליטה על משרד התקשורת והם לא הכתובת לתלונות. אגב גם אני הזמנתי את ה-1300 של דנון כמה ימים לפני הבלאק פריידי והוא הגיע אלי הביתה תוך פחות משבוע בלי שום עיכוב בשום מקום, כך שלא נראה שיש איזושהי מדיניות מכוונת של UPS בנושא.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
מצטרף לקודמיי
אין מה להטריד את אמאזון עם זה, מדובר בבעיה נקודתית בסוג מוצר מסוים, וגם לא כל מי שהזמין סבל מזה. בשביל לקבל מוצר שהיית משלם עליו בארץ פי 2 או יותר, גם לחכות עוד שבועיים זה מחיר קטן לשלם.
לעומת זאת, זה באמת קצת מכעיס ואם יש פה קומבינה מקומית ראוי להפנות את המכתב הזה ל UPS ישראל או למטה הראשי שלהם בחו"ל.
אגב, סליחה על הבורות, מישהו יכול להסביר לי מה זה i parcel ומה היתרון שלו ? באתר שלהם ראיתי שהם קשורים ל UPS.
אין מה להטריד את אמאזון עם זה, מדובר בבעיה נקודתית בסוג מוצר מסוים, וגם לא כל מי שהזמין סבל מזה. בשביל לקבל מוצר שהיית משלם עליו בארץ פי 2 או יותר, גם לחכות עוד שבועיים זה מחיר קטן לשלם.
לעומת זאת, זה באמת קצת מכעיס ואם יש פה קומבינה מקומית ראוי להפנות את המכתב הזה ל UPS ישראל או למטה הראשי שלהם בחו"ל.
אגב, סליחה על הבורות, מישהו יכול להסביר לי מה זה i parcel ומה היתרון שלו ? באתר שלהם ראיתי שהם קשורים ל UPS.
·אני לא מסכים לנושא חוקי היבוא.MeniBI כתב:לא קשור לאמזון ולא ל יו פי אס,
רק לחוקי היבוא בארץ.
לא משנה אם איזו חברת שילוח או בלדרות נשלח,
תמיד יבקשו אישור משרד התקשורת, גם אם נבדקו מאות כאלה על ידם....
או שתסביר/ו לי , למה מכשיר כמו xbox או playstation שיש להם WIFI בדיוק כמו רסיבר - להם לא נדרש אישור משרד התקשורת !
זה לא מחשב אישי, ולא טלפון סלולרי.
למה עכבר אלחוטי (לא בלוטות') גם לא שמעתי שעוצרים למישהוא ומבקשים אישור משרד התקשורת)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
·sky1sky10 כתב:חבר בפורום סיפר שכאשר דיבר עם אחד הפקידים במשרד התקשורת הוא לא ידע מה הכוונה לרסיבר...
וכאשר הסביר לפקיד - חתם על אישור שחרור....
סתם ניחוש על רגל אחת -
המכשיר הזה נקרא "רסיבר" בשל העובדה שהוא יכול לקלוט ולנגן תחנות רדיו. תוציאו לו את זה והוא רק מגבר. אולי בזמן הסיווג חלק מגדירים אותו בטעות כמכשיר רדיו ולא כמגבר ק"ב וזה גורם להם לבדוק לגבי תדרים. הרי ps ו xbox לא קשורים לרדיו וגם לא עכבר אלחוטי ואין איתם בעיה. זה מטורף כמה הגדרות יכולות להיות במכס על סוג מוצר, לפעמים פסיק קטן שלא הובן נכון יכול לתקוע מוצר סתם.
לדעתי היינו צריכים לעשות מה שהחוק קבע ו:
ולבקש מהמוכר לפני הקנייה שייצרף את הדף מחוץ לחבילה בשביל המכס.
הרבה זמן לא עשיתי הזמנה רצינית, נראה לי שהפירוט בחוק אמר כך:
- יש לצרף 3 מסמכים זהים מחוץ לחבילה על עלות המוצר
- כנראה גם צריך לכלול מחוץ לחבילה (בשקית), את הדף שמציג את מאפייני המוצר ורשימת התדרים.
*שוב פעם, חלק מהדברים נאמרו מתוך ניחוש וחלק באמת קראתי לפני 10+ שנים. אם מישהו יודע או מוכן להציע משהו מדוייק אחר?
לדעתי: צריך לעשות מה שהצעתי ואם לא מספיק אז צריך להגיש מכתב למכס על דגמי מכשירים ותכום התדרים כדי שלא יתעסקו עם זה יותר מדי בעתיד וככה נעזור למשתמשים האחרים שיקנו בעתיד.
מה שאני רוצה להגיד: שהמוצר עובר במרבית האחוזים במכס וצריך להערך בהתאם.
(ד"א: מישהו ניסה לכתוב על המוצר שהוא מעביר שהוא מועבר בתור מתנה GIFT והצליח D= ?)
ולבקש מהמוכר לפני הקנייה שייצרף את הדף מחוץ לחבילה בשביל המכס.
הרבה זמן לא עשיתי הזמנה רצינית, נראה לי שהפירוט בחוק אמר כך:
- יש לצרף 3 מסמכים זהים מחוץ לחבילה על עלות המוצר
- כנראה גם צריך לכלול מחוץ לחבילה (בשקית), את הדף שמציג את מאפייני המוצר ורשימת התדרים.
*שוב פעם, חלק מהדברים נאמרו מתוך ניחוש וחלק באמת קראתי לפני 10+ שנים. אם מישהו יודע או מוכן להציע משהו מדוייק אחר?
לדעתי: צריך לעשות מה שהצעתי ואם לא מספיק אז צריך להגיש מכתב למכס על דגמי מכשירים ותכום התדרים כדי שלא יתעסקו עם זה יותר מדי בעתיד וככה נעזור למשתמשים האחרים שיקנו בעתיד.
מה שאני רוצה להגיד: שהמוצר עובר במרבית האחוזים במכס וצריך להערך בהתאם.
(ד"א: מישהו ניסה לכתוב על המוצר שהוא מעביר שהוא מועבר בתור מתנה GIFT והצליח D= ?)