האם אני מקבל את המהירות שעליה אני משלם
לאחרונה התחלתי לחשוד שאני אולי משלם כסף על מהירות מסוימת ומקבל הרבה פחות ממה שאני משלם עליו(אני בתשתית בזק וספק נטוויזן)-אני משלם על 100 מגה מהירות אך בבדיקה של SPEEDTEST בהורדה אני מקבל סביב ה 45-50 Mbps-האם זה תקין?, אם זה לא תקין מה ניתן לעשות מלבד להחליף ספק או תשתית וכ"ו(האם יתכן שהחלפת ראוטר תעזור?)
ראשית, החבילה שלך היא עד 100 מגה ולפחות בתשתית בזק רב הלקוחות לא יכולים מבחינה טכנית לקבל 100 מגה מלא: המהירות שאתה מקבל תלויה בראש וראשונה במרחק שלך מהארון תקשורות של בזק - בשביל לקבל 100 מגה מלא אתה צריך לגור בתוך הארון תקשורת.
דבר ראשון תיכנס לממשק ניהול של המודם/ראוטר של בזק ותפרסם פה תמונת מסך של נתוני סנכרון. בהנחה שנתוני הסנכרון שלך הם 45-50 מגה אז זה ה"בעיה" בתשתית ואין שום קשר לספק.
אתה תמיד יכול לעבור להוט, אבל לפני זאת אפשר וכדאי להתקשר לתמיכה טכנית של בזק ולהתלונן על זה. שוב מבחינת בזק המהירות שלך תקינה והם לא חייבים לך כלום, אבל אם תדבר איתם בנימוס ותתעקש שאתה רוצה מהירות יותר גבוה הם כרגיל שולחים טכנאי שיתכן ויעלה לך את המהירות.
דבר ראשון תיכנס לממשק ניהול של המודם/ראוטר של בזק ותפרסם פה תמונת מסך של נתוני סנכרון. בהנחה שנתוני הסנכרון שלך הם 45-50 מגה אז זה ה"בעיה" בתשתית ואין שום קשר לספק.
אתה תמיד יכול לעבור להוט, אבל לפני זאת אפשר וכדאי להתקשר לתמיכה טכנית של בזק ולהתלונן על זה. שוב מבחינת בזק המהירות שלך תקינה והם לא חייבים לך כלום, אבל אם תדבר איתם בנימוס ותתעקש שאתה רוצה מהירות יותר גבוה הם כרגיל שולחים טכנאי שיתכן ויעלה לך את המהירות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה משלם על מהירות בין 40 ועד 100. כל עוד אתה בטווח הזה אתה מקבל מה שאתה משלם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |