האם אני מקבל את המהירות שעליה אני משלם

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה התחלתי לחשוד שאני אולי משלם כסף על מהירות מסוימת ומקבל הרבה פחות ממה שאני משלם עליו(אני בתשתית בזק וספק נטוויזן)-אני משלם על 100 מגה מהירות אך בבדיקה של SPEEDTEST בהורדה אני מקבל סביב ה 45-50 Mbps-האם זה תקין?, אם זה לא תקין מה ניתן לעשות מלבד להחליף ספק או תשתית וכ"ו(האם יתכן שהחלפת ראוטר תעזור?)

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

ראשית, החבילה שלך היא עד 100 מגה ולפחות בתשתית בזק רב הלקוחות לא יכולים מבחינה טכנית לקבל 100 מגה מלא: המהירות שאתה מקבל תלויה בראש וראשונה במרחק שלך מהארון תקשורות של בזק - בשביל לקבל 100 מגה מלא אתה צריך לגור בתוך הארון תקשורת.

דבר ראשון תיכנס לממשק ניהול של המודם/ראוטר של בזק ותפרסם פה תמונת מסך של נתוני סנכרון. בהנחה שנתוני הסנכרון שלך הם 45-50 מגה אז זה ה"בעיה" בתשתית ואין שום קשר לספק.

אתה תמיד יכול לעבור להוט, אבל לפני זאת אפשר וכדאי להתקשר לתמיכה טכנית של בזק ולהתלונן על זה. שוב מבחינת בזק המהירות שלך תקינה והם לא חייבים לך כלום, אבל אם תדבר איתם בנימוס ותתעקש שאתה רוצה מהירות יותר גבוה הם כרגיל שולחים טכנאי שיתכן ויעלה לך את המהירות.

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

עשית את הבדיקה כשהמחשב מחובר בכבל רשת או אלחוטית?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

אתה משלם על מהירות בין 40 ועד 100. כל עוד אתה בטווח הזה אתה מקבל מה שאתה משלם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”