כל שנה יוצאים המון כותרים מלהיבים כמו, Call Of Duty, פיפא, ו-Forza Horizon חדש. אבל לא לשם כך התכנסו כאן. בואו נדבר על המשחקים הקטנים העצמאיים שנולדו באהבה ותשוקה.

·למה לא הוגנת? כתבתי על דעתי. אם אתה לא אוהב\מתחבר לאינדי זה עניין שלך ידידי. הוגן זה הוגן. הם כולם נמכרים באותה חנות. אם כבר מה שלא הוגן זה שהם לא זוכים לאותו מקום במדף.jacko-il כתב:ההשוואה בין כותרי AAA לאינדי לא הוגנת וגם לא כזו רלוונטית לדעתי. יש כל מיני ז'אנרים ולכולם יש מקום וקהל.
במשחקי אינדי, כמו במשחקי AAA, יש כותרים מעולים ששווים את הכסף והזמן ויש כאלה שלא....
היי GMB, מטרת הכתבה היא לא להמליץ על משחקים, טוב אולי גם, אלא להסביר למה בהרבה מקרים אני מעדיף את האינדי על פני ה"כותרים המפוצצים".קראתי וקראתי והשארת אותנו תלויים באוויר...
תן עוד דוגמאות למשחקים מעולים שנתוודע אליהם...
יש מספר סיבות, עלות היא אחת מהם, חכה לפרק באגב, אם עלות היא השיקול, לא חייבים לקנות משחקים ביום שהם יצאו. נגיד, את The Witcher 1 קניתי ב-1.5$....

אני מתחבר לכל משחק שמדבר אליי, כולל אינדי כשיש כאלה מוצלחים ותאמין לי ששחקתי ונהנתי מעשרות בשנים האחרונות.למה לא הוגנת? כתבתי על דעתי. אם אתה לא אוהב\מתחבר לאינדי זה עניין שלך ידידי. הוגן זה הוגן. הם כולם נמכרים באותה חנות. אם כבר מה שלא הוגן זה שהם לא זוכים לאותו מקום במדף....