עזרה לחבר עם מערכת קולנוע 5.1 מגבר וטלויזיה LCD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
x7007 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי, קראתי פה המון לפני שבאתי לפרסם פה בשביל לקבל עזרה, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי מהר כי אני צריך ללכת אליו היום בשביל להמשיך את החיבורים, חיברנו אתמול את הרמקולים למגבר וכל העבודה של התלייה וההכנה נעשו, עכשיו מה שנשאר רק החיבורים שנוכל לשמוע איתם.

אז ככה.

אני לא זוכר בדיוק את הסוגים אבל אני לא מאמין שזה כל כך ישנה תאמינו לי קראתי פה והבנתי שהסוג לא כל כך משנה כל עוד יש את כל החיבורים, יש לו מגבר מאוד חדש ומערכת מאוד יקרה, סביבות 3600 הכל, וטלויזיה LCD 38 אינץ או משהו ( זה חבר של חבר ואני לא כל כך התעסקתי בפרטים) (כזכור לי קוראים למגבר מסידרת KENWOOD 6100)

אז יש לו טלויזיה מחוברת עם SCART 21 פינים לממיר הוט.
יש לו דיוידי שמחובר עם 3 חיבורי הצהוב-אדום-לבן לממיר.
(במגבר יש אפשרות לבטל את מצב הסראונד ככה שישמעו רק מהטלויזיה) ואני יסביר למה זה קריטי). הוא רוצה שישמעו בכל מצב אם זה טלויזיה (ממיר), או דיוידי שתמיד יהיה אפשרות לשמוע בסראונד.
התוכלו להגיד לי איך לחבר ?

עכשיו במגבר חיברנו דרך אני לא ממש יודע איך קוראים לחיבורים האלו, אבל הם חיבורים שצריך לחתוך אותם כמו במערכת סטיראו, שהם צריכים להיכנס דרך קפיץ עם חור קטן ואז צריך לסגור, ויש + ו -. אז חיברנו את כל הרמקולים למגבר כמו שרשום. אבל בעייה קטנה, רשום שם SURROUND ו BACK SURROUND, כעיקרון ה BACK היה לו רק לחבר חיבור של רמקול אחד, ו ה SURROUND כנראה קשור לרמקולים צדדיים, אבל יש לו אחוריים, אז חיברתי אותם ל SURROUND כי רק אז אפשר לחבר את שניהם. אני מקווה שזה טוב.

הסאב וופר ממש לא הבנתי איך לחבר, יש לו חיבור סגול, חיבור R ו L, אז חיברתי את הסגול למגבר ב SUB WOOFER, כפי שהראו ב MANUAL, ואת ה R ו L לא בדיוק ידעתי לאיפה לחבר. ויש שם חיבור קטן שנראה EXT. 3-30 אני לא זוכר בדיוק.

PRO LOGIC 2 זה סראונד בכל מצב שצריך להגדיר במגבר ? ומה זה DTS NEO ?

איך אפשר להפיק מקסימום איכות מהמגבר באיכות סאונד בתצורה שהוא ביקש ועם מקסימום איכות וידאו.

בבקשה מבקש עזרה, אני ממש חדש בנושא.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

עשית קצת מישמש בהודעה.
בוא תתחיל פשוט.

תגדיר מה יש לו (כולל דגמים):

ממיר
DVD
מסך LCD
רסיבר
רמקולים
סאב וופר.

אילו כניסות יש לכל אחד ואילו יציאות ואז נוכל להגיד מה החיבור המיטבי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”