פטיפון עם preamp מובנה וחיבור לרמקול ביציאת aux
היי חברים,
חדשה כאן.
מעוניינת מאד לרכוש פטיפון חדש (יש לי פטיפון פיליפס ישן שעובד אחלה אבל הרמקולים שלו מיושנים מאוד).
חשבתי לקנות את Audio Technica AT-LP120 ואני מנסה להבין אם יש אפשרות לחבר אותו לרמקול bose שיש לי בחדר השינה - הרמקול מבוסס בלוטות', אבל יש לו יציאת aux אליה חשבתי לחבר את הפטיפון.
אפשרי? אם כן מה הכבל שאני צריכה?
המון המון תודה מראש.
חדשה כאן.
מעוניינת מאד לרכוש פטיפון חדש (יש לי פטיפון פיליפס ישן שעובד אחלה אבל הרמקולים שלו מיושנים מאוד).
חשבתי לקנות את Audio Technica AT-LP120 ואני מנסה להבין אם יש אפשרות לחבר אותו לרמקול bose שיש לי בחדר השינה - הרמקול מבוסס בלוטות', אבל יש לו יציאת aux אליה חשבתי לחבר את הפטיפון.
אפשרי? אם כן מה הכבל שאני צריכה?
המון המון תודה מראש.
יש לי את הפטיפון שאת מעוניין בו ואני חייב להגיד לך שאני ממש לא ממליץ
דבר ראשון יש לו פריאמפ שפשוט מוריד את איכות השמע שהוא מוציא ,אמנם הוא מתאים ככה להרבה סוגים של מגברים ובעצם כל מגבר בערך אבל הסאונד שאת מקבלת יש מצב שהוא פחות טוב מהפיליפס הישן שלך.
דבר שני אין לו יציאת AUX כמה שאני זוכר את צריכה להוציא LR למגבר או משהו כזה ואז לרמקולים שלך.
המלצה שלי היא להשקיע קצת על מחט או איזה שיפצור נחמד לפיליפס הישן שלך ולהביא מגבר ורמקולים ביד שניה במידה וזה כבד אליך כלכלית כי היום בשוק יד שניה את יכולה לצאת עם אחלה של ציוד במחירים ממש נוחים.
ואני אוסיף ויגיד שהפטיפון שאת מעוניינת לקנות אישית אותי ממש מעצבן מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט פטיפון מודרני ולא מה שהיה פעם , פריאמפ וחיבור USB שבואי נודה בזה אף אחד לא צריך.
במחיר של הפטיפון הזה את מביאה THORENS או איזה LENCO טוב ותהי מבסוטית מהחיים.
דבר ראשון יש לו פריאמפ שפשוט מוריד את איכות השמע שהוא מוציא ,אמנם הוא מתאים ככה להרבה סוגים של מגברים ובעצם כל מגבר בערך אבל הסאונד שאת מקבלת יש מצב שהוא פחות טוב מהפיליפס הישן שלך.
דבר שני אין לו יציאת AUX כמה שאני זוכר את צריכה להוציא LR למגבר או משהו כזה ואז לרמקולים שלך.
המלצה שלי היא להשקיע קצת על מחט או איזה שיפצור נחמד לפיליפס הישן שלך ולהביא מגבר ורמקולים ביד שניה במידה וזה כבד אליך כלכלית כי היום בשוק יד שניה את יכולה לצאת עם אחלה של ציוד במחירים ממש נוחים.
ואני אוסיף ויגיד שהפטיפון שאת מעוניינת לקנות אישית אותי ממש מעצבן מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט פטיפון מודרני ולא מה שהיה פעם , פריאמפ וחיבור USB שבואי נודה בזה אף אחד לא צריך.
במחיר של הפטיפון הזה את מביאה THORENS או איזה LENCO טוב ותהי מבסוטית מהחיים.
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי (לא מכיר את ה AT 120 אישית) יש לו יציאת PREAMP. מה שמאפשר לחבר אותו לרמקול שציינת, אם כי סביר להניח שאיכות השמע לא תהיה משהו...
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
זה נקרא שקע DIN לרמקוילים (או חיבור קו-נקודה).
היה נפוך מאוד בסטיראו שיוצר באירופה.
היה נפוך מאוד בסטיראו שיוצר באירופה.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
א) זה אינו תקע DIN, שבו יש חמישה פינים, אלא משהו חצי סטנדרטי ששימש למערכות 'סגורות'. לא בעיה לחתוך את החוט, ולהחליף במשהו מודרני.
ב ) במקרה הזה, כדאי מאוד להחליף את הפטיפון. הוא די מזעזע, וחבל על התקליטים. אפילו ה- Audio-Technica יהיה משמעותית טוב יותר
ב ) במקרה הזה, כדאי מאוד להחליף את הפטיפון. הוא די מזעזע, וחבל על התקליטים. אפילו ה- Audio-Technica יהיה משמעותית טוב יותר