הפעלת ביטוח ב-USHOPS ב-75 ש"ח שמכסה רק נזק?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
technicgeek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז קודם זה היה $50 זכור לי והיום זה $70.
דבר ראשון: עבור מה גובים עמלת זאת אפשר לדעת?

לדוגמה ב-USPS דואר ארה"ב, ב-UPS ועוד חברות שילוח יש עמלה קטנה שמשלמים בשביל לבטח חבילה ובאף מקום לא שמעתי על דבר שידוע כ-"הפעלת ביטוח". לא מפעילים שום דבר ואני מבין מה שגובים USHOPS זה "שכר טרחה" בטיפול מול חברת שילוח במעמד תביעה ביטוח.

דבר שני: למה ביטוח מכסה רק נזק? מה עם אובדן חבילה? אם זה רק נזק אז אין טעם לכסות דברים שיש להם סיכון להשבר? אבל שנייה, רשום שדברים כמו זכוכית, קרמיקה לא מכוסים.

אז מה שווה ביטוח זה? הזכרתי כבר שחברות שילוח כמו UPS ועוד ברמה שלהם מציעות ביטוח. אלה ביטוח שכולל גם אובדן, כלומר ביטוח מלא. אז כנראה ביטוח של USHOPS הוא חלקי?

לכן משאלת שאלה: מי החברה שאחראית לספק ממחסנים שלהם עד למכס?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

אכן לא ברור מה זה ה"השתתפות העצמית" הזו. אם יש להם או לחברת הביטוח עלות נוספת כלשהי, שיבטחו גם אותה ויעלו את מחיר הביטוח בעוד דולר. אם באמת הם מתעקשים על זה בפועל, הביטוח הזה נע בין חסר תועלת לגמרי עד למאכזב מאוד.

החברה היחידה שעוד מספקת משהו אטרקטיבי היא ShipIto, לחבילות קטנות בצורות משלוח איטיות.

עם העליה הזוחלת בעלות "השתתפות עצמית", ביטול אפשרות המשלוח הימי על חבילות ממוצעות ב-B2U, ואפשרות לעלויות בדיקות מכס לא צפויות בשאר החברות, אני מנסה להמנע עד כמה שאפשר מחברות הפניית משלוחים ולהתמקד רק בדברים שנשלחים ישירות מחו"ל לארץ, כגון מאמזון.

לאיזה 75 ש"ח אתה מתכוון בכותרת?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

הם עושים את זה כי הם יכולים. רוב האנשים רואים ביטוח ואומרים יאללה.
שוק חופשי. לא טוב לך לך למקום אחר. אני מביא איתם רק נעליים ואף פעם לא משלם ביטוח מתוך הבנה שלא יהיה שווה להפעיל

technicgeek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

שמתי לב על עוד משהו לא ברור.

כשאני שולח עם DEALTAS הם מבקשים להצהיר עלות מוצר בלבד.
כשאני שולח עם USHOPS הם מבקשים להצהיר על מע"מ מקומי בארה"ב + משלוח בארה"ב שכמובן מגדיל עלות יבוא.

מישהו יודע למה אין עכביות פה?

ד"א טעיתי בכתבה ובילבלתי $ עם ש"ח... $75 מחיר ביטוח.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”