קבלת חלק חילוף, ל מארז מחשב, דרך חברת שילוח, צריך עזרה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

שלום, אני צריך חלק חילוף כלשהו ל מארז מחשב ש ב רשותי, יצרתי קשר אם היצרן, יש להם אותו בסין, הבעיה זה המשלוח, או שהם שולחים אותו אם משלוח הבה שלהם לארץ, ללא תשלום. או שימוש בשרותים כמו DHL, FED EX, TNT, UPS, הבעיה שאני לא משתמש בעף שרות כזה, להבנתי DHL ו FED EX, הם בכלל לשימוש עסקי? או שלא ממש הבנתי מה אני כ לקוח פרטי יכול לעשות איתם?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

זה מה שהם רשמו
I am only options we could get are below:

1. Express Freight via DHL, FED EX, TNT, UPS etc ( End user Pay freight cost )
2. Ship along with Distributor shipment ( FREE )
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

EyeKey
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

הם לא רק לשימוש עסקי, פשוט הם לא זולים... זה משלוח עם שליח עד הבית.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

יש למישהו נסיון אם זה? איך הולך התהליך? צריך לפתוח חשבון באחד מהחברות הללו?

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

דניס, אתה לא צריך לעשות שום דבר.
במידה ואתה צריך את החלק באופן דחוף יחסית, או סתם לא רוצה להמתין, תבקש שישלחו עם חברות השילוח המהיר, רק קח בחשבון שמשלוח כזה יכול לעלות יותר מעלות הרכיב עצמו (תלוי כמובן בגודל החבילה).
אם גם סה"כ המחיר יעלה על רף המכס, יכול להיות שתצטרך לשלם עוד עמלות על הליך שחרור החבילה מהמכס ואת המכס עצמו.

לכן, אני משתדל להימנע ממשלוח דואר עם חברות השילוח האלו, מלבד כאשר אני מזמין מאמזון שם אני מראש משלם סכום מסויים ולא מצפה להפתעות...

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

הם רשמו לי:

Can you provide us your DHL or Fed EX Account so we can ship the 4 Units via them, and the DHL or Fed Ex will charge you for the Delivery.

כלומר אני מבין שאני צריך לפתוח חשבון באחת מהחברות הללו? או מה בדיוק אני אמור לעשות?

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7 

@denis29
אם אתה לא מבין מה הם רוצים, תשאל אותם.
אחריות השילוח היא על המוכר בלבד, הוא יכול לבחור (בהתאם לרצון שלך מן הסתם) באיזה חברה לשלוח וכפי שהסברתי יש לזה משמעויות שונות בעיקר במחיר...

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #8 

הם רוצים לשלוח את זה על חשבונך. במידה ויש לך חשבון UPS \ פדקס וכו... הם יכולים לסמן שהמשלוח הוא על חשבון המקבל ולהכניס את מספר החשבון. אתה תצטרך להתקשר אליהם ולבקש לפתוח חשבון
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”