1. משחקים משחקים משחקים – יותר בפירוט Until Dawn. אין מה לעשות לסוני יש כל כך הרבה משחקים אקסקלוסיביים מדהימים, פשוט קשה להישאר אדיש, ומי שמחכה לבואם ל-PC... בהצלחה וזה.
2. מולטיפלייר – פשוט כיף ונוח לשחק עם חברים בפלייסטיישן. כל מה שצריך זה את שמם ברשת של סוני וחיבור מיקרופון + אוזניות (מגיעים עם הקונסולה). לא צריך סקייפ, חיבור נורמאלי, להפעיל כרטיס קול ששנים לא עבד (יש פה בכלל מיקרופון?!) ועוד. מחברים ומשחקים.
3. פשוט לשחק – יש סיבה שהקונסולה עד לא מזמן נחשבה ל"בידור סלוני". אתה יושב בסלון, מפעיל את הפלייסטיישן וזהו. מתחילים לשחק. לא צריך להיכנס לפייסבוק לפני, לגימייל לבדוק אם הבוס שלח משהו ועוד. יושבים ומשחקים אחרת, למה התכנסנו?
4. כולם אוהבים בידור! – זאת לא המטרה המרכזית אבל שמתי לב כשהפעלתי את הפלייסטיישן זה פשוט משך אנשים. זוג חברים שהבן גיימר והבת לא פשוט התעניינו, זה קל להרים שלט ולשחק או לצפות בחבר ובלאו הכי אנחנו כבר בסלון.. לא נזרום? אפילו בחורות בדייט התאהבו.
5. חלאס שדרוגים! ממש לא הסיבה שקניתי את הקונסולה (האשמה הזאת מוטלת על Until Dawn), אבל באמת שכיף לדעת שכל משחק שיצא בשנים הקרובות ירוץ חלק על הקונסולה שלי (מקסימום נשדרג לפרו). בעוד שקצרה היריעה על משחקי AAA שיצאו עם פורטים ממש דפוקים ובחלקם בלתי אפשריים ל-PC (באטמן: ארקהם נייט אני מסתכל עליך!) גם אם היה לך את המחשב של חזוס!
לסיכום, אני לא בא להגיד לאף אחד במה לשחק רק אומר ש-Uncharted 4 ו-Tomb Raider מגיעים עם מולטיפלייר ו-4K ההחלטה שלכם