5 סיבות למה עדיף לשחק בפלייסטיישן

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
OrKurts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

כל חיי הייתי שחקן פיסי. לימים רכשתי שלט XBOX מקורי של מיקרוסופט והפכתי לשחקן פיסי עם שלט. הייתי קורא לעצמי "שחקן קונסולות עם רזולוציה גבוהה", לא הייתי במחנה של PCMASTERRACE, אבל כן כעסתי תמיד על חברת סוני שלא איפשרה לי לשחק את המשחקים שכל חבריי מדברים עליהם כמו: The Last Of Us, Uncharted ועוד. עד שיום אחד הכל השתנה. הנה 5 סיבות מרכזיות (יש עוד) שבגינם עברתי לשחק רק בפלייסטיישן.

1. משחקים משחקים משחקים – יותר בפירוט Until Dawn. אין מה לעשות לסוני יש כל כך הרבה משחקים אקסקלוסיביים מדהימים, פשוט קשה להישאר אדיש, ומי שמחכה לבואם ל-PC... בהצלחה וזה.

2. מולטיפלייר – פשוט כיף ונוח לשחק עם חברים בפלייסטיישן. כל מה שצריך זה את שמם ברשת של סוני וחיבור מיקרופון + אוזניות (מגיעים עם הקונסולה). לא צריך סקייפ, חיבור נורמאלי, להפעיל כרטיס קול ששנים לא עבד (יש פה בכלל מיקרופון?!) ועוד. מחברים ומשחקים.

3. פשוט לשחק – יש סיבה שהקונסולה עד לא מזמן נחשבה ל"בידור סלוני". אתה יושב בסלון, מפעיל את הפלייסטיישן וזהו. מתחילים לשחק. לא צריך להיכנס לפייסבוק לפני, לגימייל לבדוק אם הבוס שלח משהו ועוד. יושבים ומשחקים אחרת, למה התכנסנו?

4. כולם אוהבים בידור! – זאת לא המטרה המרכזית אבל שמתי לב כשהפעלתי את הפלייסטיישן זה פשוט משך אנשים. זוג חברים שהבן גיימר והבת לא פשוט התעניינו, זה קל להרים שלט ולשחק או לצפות בחבר ובלאו הכי אנחנו כבר בסלון.. לא נזרום? אפילו בחורות בדייט התאהבו.

5. חלאס שדרוגים! ממש לא הסיבה שקניתי את הקונסולה (האשמה הזאת מוטלת על Until Dawn), אבל באמת שכיף לדעת שכל משחק שיצא בשנים הקרובות ירוץ חלק על הקונסולה שלי (מקסימום נשדרג לפרו). בעוד שקצרה היריעה על משחקי AAA שיצאו עם פורטים ממש דפוקים ובחלקם בלתי אפשריים ל-PC (באטמן: ארקהם נייט אני מסתכל עליך!) גם אם היה לך את המחשב של חזוס!

לסיכום, אני לא בא להגיד לאף אחד במה לשחק רק אומר ש-Uncharted 4 ו-Tomb Raider מגיעים עם מולטיפלייר ו-4K ההחלטה שלכם :)
קרב "ענקים" :)
 קרב "ענקים" :)
נערך לאחרונה על ידי OrKurts ב 09/12/2016 3:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

נראה כמו עוד דיון VS מיותר לטעמי.
לדעתי כדאי לשנות לכותרת - 5 סיבות למה אני מעדיף לשחק בפלייסטיישן
כי זה מבטא את הדעות והסיבות שלך ולא של הכלל.
גם לשחקני קונסולה ניידת יש את הסיבות שלהם, וגם שחקני ה PC יש להם סיבות ודעות שלהם, כולם חיים יחד ובמקביל ללא בעיה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

נחמד.
גם אצלי זה משחקים ונוחות. כל השאר זה בונוס..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

3. פשוט לשחק
...
זו הסיבה שלי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #5 

גם לשחקני קונסולה ניידת יש את הסיבות שלהם, וגם שחקני ה PC יש להם סיבות ודעות שלהם, כולם חיים יחד ובמקביל ללא בעיה.
...
מה שגל אמר. לכל אחד מתאים משהו אחר. יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהפלטפורמות.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #6 

למה לא לשחק בשניהם?
אני גם וגם מהסיבה שיש משחקים בפיסי שעולים גרושים יחסית לקונסולה
וגם בקונסולה לאקסלוסיבים ואם יש משהו עם הנחה טובה

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #7 

@Eliran15
·
מה עדיף, מרצדס או BMW? ברור שאת שניהם.

כשיש תקציב לא מוגבל אז אין באמת דילמות וזה הרבה יותר משעמם.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #8 

@vivi
·מחשב וקונסולה זה לא מרצדס ולא ב.מ.וו אפשר לבנות מחשב טוב בלא הרבה כסף בכלל
וקונסולה זה גרושים יחסית ולשחק עם המבצעים פעם של הקונסולה ופעם של המחשב
לפעמים יש מחירים מגוחכים בG2A

OrKurts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

gal-cohen כתב:נראה כמו עוד דיון VS מיותר לטעמי.
...
·רשמתי שזה הסיבות של הכלל? זה פוסט שלי אז ברור שזאת דעתי. לא הבאתי שום לינק או משהו או ציטטתי אחרים.

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 797
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #10 

Eliran15 כתב:@vivi
·מחשב וקונסולה זה לא מרצדס ולא ב.מ.וו אפשר לבנות מחשב טוב בלא הרבה כסף בכלל
וקונסולה זה גרושים יחסית ולשחק עם המבצעים פעם של הקונסולה ופעם של המחשב
לפעמים יש מחירים מגוחכים בG2A
...
G2A אתר אמין? קראתי ביקורות סותרות לגביו...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

DANBR22 כתב:
...
...
G2A אתר אמין? קראתי ביקורות סותרות לגביו...
...
נכון, היו דיונים על כך שמי שעשה את ה SHIELD, קיבל חיוב חודשי ומתחדש ללא ידיעתו לכאורה, והאתר סירב לזכות או לבטל.
אבל בגדול, אם מצאת שם דיל טוב, פשוט תרכוש אותו בלי כל הנספחים האלו שם, מגנים או מה שזה לא יהיה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #12 

G2A זה מקור מאוד "לא אמין" למשחקים.. אתה קונה שם מפתחות מאנשים לא ידועים, הרבה מהקודים שם סוג של גנובים, כל זה תחום אפור גדול, ואם סטים מזהה שאתה משתמש בקוד "ממקור מפוקפק" הם יכולים למחוק לכם את המשחק ועד ל-לחסום לכם לגמרי את החשבון..

בלי קשר לעובדה שאתה משלם כסף על משחקים כדי לתמוך במפתחים, אבל הכסף אף פעם לא עובר למפתחים, עדיף כבר להוריד משחקים מאשר לקנות ב-G2A מהבחינה המוסרית..

יש אתרים כמו Greenmangaming שהם מקור מסודר ואמין, וחוקי לגמרי עם מבצעים קבועים, נכון באתרים כאלו לרוב לא תמצאו מחירי "שחיטה" אבל לפחות את היודע שהכסף לא מגיע לאיזה גנב..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

IamEzio כתב:G2A זה מקור מאוד "לא אמין" למשחקים.. אתה קונה שם מפתחות מאנשים לא ידועים, הרבה מהקודים שם סוג של גנובים, כל זה תחום אפור גדול, ואם סטים מזהה שאתה משתמש בקוד "ממקור מפוקפק" הם יכולים למחוק לכם את המשחק ועד ל-לחסום לכם לגמרי את החשבון..

בלי קשר לעובדה שאתה משלם כסף על משחקים כדי לתמוך במפתחים, אבל הכסף אף פעם לא עובר למפתחים, עדיף כבר להוריד משחקים מאשר לקנות ב-G2A מהבחינה המוסרית..

יש אתרים כמו Greenmangaming שהם מקור מסודר ואמין, וחוקי לגמרי עם מבצעים קבועים, נכון באתרים כאלו לרוב לא תמצאו מחירי "שחיטה" אבל לפחות את היודע שהכסף לא מגיע לאיזה גנב..
...
אני לא יודע לעמוד על טיבו ברמה הזו.
אני כן יודע שיש איזה שת"פ של G2A עם האתר כאן, כי לכאורה היה אמור לאפשר לנו לעשות ביקורות משחק וחוות דעת, מה נסגר עם זה אני לא יודע, אולי זיו יכול לענות על כך.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #14 

@gal-cohen
·

אני לא פוסל כלום, רק אומר את עמדתי האישית בלבד, אחרי שקראתי יותר על אתרי המפתחות השונים, אם יש אפשרות לקנות את זה ממקור "תקני" יותר, אני בהחלט יעשה את זה. גם אני קניתי כמה משחקים ישנים בזול בעבר, וממש לא אהבתי את התתנהלות של האתר, אפילו מול חנויות מפתחות אחרות באותו התחום האפור כגון "CJS-CDKEYS"
גם אם אני עדיין מתעלם ממקור המפתחות, אישית, ממש לא מצא חן בעייני דמי ה"סחיטה", ה-Shield, ולא פחות מעצבן עמלת ה-"PayPal", משהו שאני אישית לא רואה במקומות אחרים..

בקיצור, זה סלידה אישית שלי, אני לא נכנס לכיס של אף אחד ולא אומר לאנשים לא לקנות, זה הבחירה שכל אחד ואחד צריך לעשות לנוכח המידע שיש באינטרנט, אבל שאנשים ידעו את ההשלכות והחסרונות של אתר בסגנון הזה, וכמו שאמרתי - זה לא רק G2A, זה כל אתרי המפתחות, כמו שאומרים - מה שזול - יקר.

אבל G2A הם גוף דיי גדול ומוכר בקרב הגיימרים, עם פירסום נרחב בקרב קהילת הסטרימרים, שמכניס המון כסף ליוטיוברים וסטרימרים ברחבי הרשת, אני לא יודע להגיד על ש"פ כזה או אחר, אבל אם זה מאפשר לאתר לסקר לא מעט משחקים ובכך להביא עוד תוכן לאתר - אני בכלל לא נגד זה, אני בטוח שכל אחד רוצה לראות את האתר מצליח, ולעזור איך שהוא יכול..
בין אם זה עם מועדון ה-HT Friends, ביטול חוסם הפרסומות (שאני לגמרי בעד.. בתור אחד שמודה שהוא משתמש בחוסם פרסומות בהרבה אתרים, פה אין שום בעיה ובהחלט האתר עומד בהבטחות שלו לא להביא פרסומות מציקות ומעצבנות) ובין שיתופי פעולה כאלו ואחרים שתורמים לאתר.

מקווה שהעברתי את עמדתי.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”