מבקש המלצה למסך מקרן "100-110"
שלום חברים,
במסגרת אירועי החג האחרון (2016 black friday) רכשתי מקרן optoma hd142x מאמזון.
המקרן עדיין לא הגיע אך אני רוצה להיערך עם מסך מתאים. על פי מרחק התליה אצלי בסלון כפי הנראה גודל המסך
כפי שציינתי בכותרת הוא מה שיוקרן (כ-4 מטר בין המקרן למסך, גודל המסך על פי מחשבון באתר החברה).
למקרן יחס זום של 1.1 כך שגם סטייה של עד 10% במידות תהיה בסדר.
אני דיי חדש בעניין המקרנים ומחפש המלצה למסך כניסה לעולם הזה, אין צורך במנוע חשמלי ועל כן מחפש המלצה למסך ידני.
צפייה תהיה בעיקר בסרטים, כאשר ניתן להחשיך באופן משמעותי את הסלון. פה ושם גם משחקי XBOX אך זה משני.
תקציב - עד 1000 ש"ח, אלא אם תאמרו שזה בזבוז לקנות במחיר כזה וכדאי לעלות מעט לסכום X כלשהוא.
תודה לעונים.
אופיר.
במסגרת אירועי החג האחרון (2016 black friday) רכשתי מקרן optoma hd142x מאמזון.
המקרן עדיין לא הגיע אך אני רוצה להיערך עם מסך מתאים. על פי מרחק התליה אצלי בסלון כפי הנראה גודל המסך
כפי שציינתי בכותרת הוא מה שיוקרן (כ-4 מטר בין המקרן למסך, גודל המסך על פי מחשבון באתר החברה).
למקרן יחס זום של 1.1 כך שגם סטייה של עד 10% במידות תהיה בסדר.
אני דיי חדש בעניין המקרנים ומחפש המלצה למסך כניסה לעולם הזה, אין צורך במנוע חשמלי ועל כן מחפש המלצה למסך ידני.
צפייה תהיה בעיקר בסרטים, כאשר ניתן להחשיך באופן משמעותי את הסלון. פה ושם גם משחקי XBOX אך זה משני.
תקציב - עד 1000 ש"ח, אלא אם תאמרו שזה בזבוז לקנות במחיר כזה וכדאי לעלות מעט לסכום X כלשהוא.
תודה לעונים.
אופיר.
נערך לאחרונה על ידי vashdi ב 06/12/2016 16:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
רוב החברים ימליצו לך (בצדק מבחינתם) להשקיע במסך מתיחה אבל בתקציב הזה אני ממליץ על משהו כזה:
http://www.c100.co.il/Product/%D7%9E%D7 ... -m234x132s
http://www.c100.co.il/Product/%D7%9E%D7 ... -m234x132s
תודה רבה.
אני אכן אחכה ואמדוד באופן סופי למרות שיש לי גם קצת משחק עם המיקום.
אורי - ראיתי מסכים דומים ידניים בכל מיני אתרים. השאלה היא האם יש הבדלים בינהם מעבר לנתוני הגודל והגלילה הידנית ?
האם יש חברה שעדיפה על אחרת ? ראיתי במחירים החל מ-900 ועד 1500 לידני בחברות הלא יקרות.
את עניין מסך המתיחה כבר הבנתי מקריאה בפורום. לצערי המחירים מאוד גבוהים כך שלפחות עד שאלהיב את ההנהלה בצפייה בסרטים,
לא יהיה לי אישור רכש בסכומים האלו.....
שוב תודה.
אופיר.
אני אכן אחכה ואמדוד באופן סופי למרות שיש לי גם קצת משחק עם המיקום.
אורי - ראיתי מסכים דומים ידניים בכל מיני אתרים. השאלה היא האם יש הבדלים בינהם מעבר לנתוני הגודל והגלילה הידנית ?
האם יש חברה שעדיפה על אחרת ? ראיתי במחירים החל מ-900 ועד 1500 לידני בחברות הלא יקרות.
את עניין מסך המתיחה כבר הבנתי מקריאה בפורום. לצערי המחירים מאוד גבוהים כך שלפחות עד שאלהיב את ההנהלה בצפייה בסרטים,
לא יהיה לי אישור רכש בסכומים האלו.....
שוב תודה.
אופיר.
היי, מחפש גם מסך כמו שתארת, האם מצאת משהו, תוכל להמליץ?
@vashdi
·היי, מחפש גם מסך כמו שתארת, האם מצאת משהו, תוכל להמליץ?
·היי, מחפש גם מסך כמו שתארת, האם מצאת משהו, תוכל להמליץ?
מה רע במסך ב300 שקל? לא חסר כאלו, המבנה שלהם נראה אותו דבר, וכנראה אין שומדבר מיוחד ממסך יקר מכיוון שהוא גם לא יקר מספיק וגם אין צורך במשהו מיוחד בגדלים ותנאים הנ"ל...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·s3t כתב:מה רע במסך ב300 שקל? לא חסר כאלו, המבנה שלהם נראה אותו דבר, וכנראה אין שומדבר מיוחד ממסך יקר מכיוון שהוא גם לא יקר מספיק וגם אין צורך במשהו מיוחד בגדלים ותנאים הנ"ל......
במסכים זולים, בייחוד בגדלים גדולים של 100 מעלה, עדיף לא לקנות בכלל מאשר בד מאיכות גרועה עם גלים.
בתקציב הזה כדאי לחפש מסך איכותי ממותג מוכר ביד שנייה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
יותר פשוט שתחפש יד שנייה בתקציב שלך ותשאל כאן ספציפי לפי מה שמצאת... כי יש הרבה סוגים ומותגים.