1. דבר ראשון אני לא בטוח שלהחזיק רסיבר מאחורי ארונית סגורה זה רעיון ככ טוב, התחממות וזה... מאוורר שם לפחות מאחורה? חבל שהרסיבר החדש יהרס מהתחממות יתר. בכל מקרה, אם השלט של הוט עובר את הדלת, אבל השלט של הרסיבר לא, את השלט של הוט אפשר לקדד בשיטת השלט הלומד כך שהוא יהיה גם שלט לרסיבר.
יש לך עליו שלושה מצבים: TV/HOT/DVD-VCR. אתה יכול לקודד אותו ככה שהוא ילמד כפתורים מהשלט של הרסיבר שלך, ובאותו זמן ישלוט לך גם בטלויזיה וגם בממיר. ככה אני קידדתי אותו עם הימאהה שלי, השתמשתי בכפתורים הצבעוניים להחלפת אינפוט HDMI, קידדתי את כפתורי הכיבוי וההדלקה, הווליום, השתקה, ואפילו את התפריטים והחיצים, שורה תחתונה הפכתי את השלט של הוט לשלט רסיבר מלא לכל דבר.
זה ממש פשוט, אתה צריך להחזיק את כפתור ה DVD-VCR בשלט של הוט לחוץ עד שהוא מהבהב פעמיים ואז להקיש קוד 975, ואחרי הקוד אתה מציב את העינית של שלט הרסיבר מול השלט של הוט, ולוחץ על הכפתור שאותו אתה רוצה לקודד בשלט של הוט, נגיד Volume Up לצורך העניין. העינית בשלט של הוט תתחיל לרצד מהר מאוד ואז אתה צריך ללחוץ על אותו כפתור בשלט של הרסיבר ולהחזיק אותו עד שהעינית בשלט של הוט תהבהב פעמיים, אחרי זה אתה ממשיך עם אותה פעולה לכפתור הבא בשלט של הוט... וכך הלאה. כשסיימת עם כל הכפתורים שאתה רוצה אתה לוחץ על DVD-VCR לחיצה ארוכה שוב עד שהוא מהבהב פעמיים וההגדרות ישמרו.
מדריך לאיך עושים את זה:
http://bit.ly/2h3vaXM
תסתכל על התאמת השלט בשיטת השלט הלומד. במדריך כתוב לעשות את זה עם כפתור TV אבל זה עובד גם עם כפתור DVD-VCR. אחרי שתתאים, בשביל לשלוט ברסיבר דרך שלט הוט אתה תצטרך ללחוץ פעם אחת על DVD-VCR ואז על הכפתור שישלוט ברסיבר, אותו דבר כמו שאתה לוחץ על TV או HOT בשביל לשלוט בטלויזיה או בממיר.
2. אחלה, שמח שהסתדר לך.
3. אצלי זה עבד כשהיה לי הוט, מוזר, אבל בכל מקרה לא קריטי בכלל, כמו שאמרתי זה רק בערוץ HOT GOLD. ניחא
לגבי הרסיבר אתה נותן לי תקווה, שלי כבר בדרך לארץ ומקווה מאוד שיגיע שבוע הבא.