שאלה לפני קניה של מסך פיליפס 9966 - שעות תצוגה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש גם בעייה עם הכניסות : כניסות:DVI ,אנטנה (RF),למחשב VGA, RGB,S-Video,CVBS-AV
יש לי לחבר : ממיר YES (או מקס או 3100), DVD 383 של פיוניר, XBOX 360, מחשב (בשלב יותר מאוחר). (ניתן להשתמש ביציאות הוידאו של הרסיבר שלי דנון 2105).
מה אתם אומרים ?
יש לי לחבר : ממיר YES (או מקס או 3100), DVD 383 של פיוניר, XBOX 360, מחשב (בשלב יותר מאוחר). (ניתן להשתמש ביציאות הוידאו של הרסיבר שלי דנון 2105).
מה אתם אומרים ?
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שמע לי עמרי..
עזוב אותך מתצוגה, לא צריך לקנות בלחץ..
תמתח איברים עוד קצת לקניית חדש או שתנסה דגם אחר. כדאי אפילו להמתין קצת אם אין ברירה.
לעולם לא תהיה שלם עם עצמך בקניה כזו.
Giliboy
עזוב אותך מתצוגה, לא צריך לקנות בלחץ..
תמתח איברים עוד קצת לקניית חדש או שתנסה דגם אחר. כדאי אפילו להמתין קצת אם אין ברירה.
לעולם לא תהיה שלם עם עצמך בקניה כזו.
Giliboy
אז בו אני אזכיר לכם את הסיפור שלי,
התקצי שלי היה 7000 ש"ח, הלכתי לתומי ובדקתי מכשירים וקניתי את השארפ SA1 גודל 32" במחסני חשמל לאחר 4 ימי שימוש הבנתי שהאיכות לא בשמיים (במיוחד כדורגל) והחזרתי אותה, יש לציין שזה היה לפני 4-5 חודשים. אני כבר ללא טלוויזיה בחדר מאז המלחמה האחרונה וזה משגע אותי.
התקצי שלי היה 7000 ש"ח, הלכתי לתומי ובדקתי מכשירים וקניתי את השארפ SA1 גודל 32" במחסני חשמל לאחר 4 ימי שימוש הבנתי שהאיכות לא בשמיים (במיוחד כדורגל) והחזרתי אותה, יש לציין שזה היה לפני 4-5 חודשים. אני כבר ללא טלוויזיה בחדר מאז המלחמה האחרונה וזה משגע אותי.
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לא יודע מה המחיר של ה- PWD8 של PANASONIC אבל לא נראה לי שזה יהיה כל כך רחוק מהתקציב שלך. מה גם שמשחק כדורגל ( אני מבין שזה מרכיב חשוב אצלך) ייראה בה הרבה יותר טוב מהרבה מסכים שהם יותר יקרים, ולו רק בגלל העובדה שמדובר ב- EDTV ןלא HDTV.
הכי חשוב - לא לקנות תחת לחץ. אני מבין שאלו "ימים של אליפות", וכל יום יש משחק אחר שאי אפשר לפספס, אבל בסוף הסבלנות תשתלם. אני מאמין שעד גמר ליגת האלופות כבר יהיה לך מסך.
אם תרצה, דגום אותי בפרטי. אני אנסה לבדוק לך מחיר עליה במקום טוב.
Giliboy
הכי חשוב - לא לקנות תחת לחץ. אני מבין שאלו "ימים של אליפות", וכל יום יש משחק אחר שאי אפשר לפספס, אבל בסוף הסבלנות תשתלם. אני מאמין שעד גמר ליגת האלופות כבר יהיה לך מסך.
Giliboy
אני לא רוצה לקנות מסך שלא יתמוך לי ב-HDTV, לדעתי היום זה יהיה שטות.Giliboy כתב:לא יודע מה המחיר של ה- PWD8 של PANASONIC אבל לא נראה לי שזה יהיה כל כך רחוק מהתקציב שלך. מה גם שמשחק כדורגל ( אני מבין שזה מרכיב חשוב אצלך) ייראה בה הרבה יותר טוב מהרבה מסכים שהם יותר יקרים, ולו רק בגלל העובדה שמדובר ב- EDTV ןלא HDTV.
הכי חשוב - לא לקנות תחת לחץ. אני מבין שאלו "ימים של אליפות", וכל יום יש משחק אחר שאי אפשר לפספס, אבל בסוף הסבלנות תשתלם. אני מאמין שעד גמר ליגת האלופות כבר יהיה לך מסך.![]()
Giliboy...
מה גם שמסך יהיה לחדר הפרטי שלי שהמרחק צפייה הוא גג 2.5-3 מטר.
יום טוב,
עומרי