קבלתי את הPS4 PRO אשמח שתענו לי על כמה שאלות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Amirdhd פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

היי, היום קבלתי את הפלייסטיישן 4 פרו מאמזון גרמניה ויש לי כמה שאלות
-לאיזה HDMI הכי כדאי לחבר את המכשיר? (תמונה למטה)
יש לי טלויזיה של סוני (KDL49X8308C) וראיתי שהוא מתכייל אוטומטית מהפלסטיישן.. האם הכיול הזה הוא האופטימלי?
-שמתי את BF1 והוא לא נתן לי להכנס למולטיפלייר אלה אם כן עשיתי את התקופת ניסיון של הPS PLUS.. באמת חובה PS PLUS בשביל הרשת? זה ביזיון אם כן כי אני רגיל לPS3 שלא היה צורך..

אז במידה וצריך.. מאיפה הכי זול לקנות? (עדיף קוד שנשלח למייל כי כבר הPS4 PRO אצלי וקבלתי רק יומיים ניסיון..
והBF1 נקנה מגרמניה אם זה משנה.. (לא יודע אם אפשר עם משתמש אמריקאי לשחק במולטיפלייר של משחק אירופאי)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #2 

Amirdhd כתב:היי, היום קבלתי את הפלייסטיישן 4 פרו מאמזון גרמניה ויש לי כמה שאלות
-לאיזה HDMI הכי כדאי לחבר את המכשיר? (תמונה למטה)
יש לי טלויזיה של סוני (KDL49X8308C) וראיתי שהוא מתכייל אוטומטית מהפלסטיישן.. האם הכיול הזה הוא האופטימלי?
-שמתי את BF1 והוא לא נתן לי להכנס למולטיפלייר אלה אם כן עשיתי את התקופת ניסיון של הPS PLUS.. באמת חובה PS PLUS בשביל הרשת? זה ביזיון אם כן כי אני רגיל לPS3 שלא היה צורך..

אז במידה וצריך.. מאיפה הכי זול לקנות? (עדיף קוד שנשלח למייל כי כבר הPS4 PRO אצלי וקבלתי רק יומיים ניסיון..
והBF1 נקנה מגרמניה אם זה משנה.. (לא יודע אם אפשר עם משתמש אמריקאי לשחק במולטיפלייר של משחק אירופאי)
...
1. ל HDMI 1.
2. כנס להגדרות של ה PS4, תעדכן שם את הכל על AUTO וזהו, אין ממש התעסקות מעבר לכך.
3. חובה לקנות PLUS למשחק ברשת.
4. הכי זול בחנות האמריקאית, שתופס גם על משחק אירופאי, אין עם זה בעיה.
אתה יכול לקנות מאתרים בחו"ל, כמו אלו:
http://www.pcgamesupply.com/buygames/so ... US-Region/
http://www.cdkeys.com/playstation-netwo ... ation-plus

תתחדש ותהנה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”