התייעצות לפני רכישת פרוססור מאיביי אנגליה
היי חברים,
מצאתי את הפרוססור שאליו אני מעוניין להשתדרג (Marantz AV8801) באיביי אנגליה שהוא אמנם קצת יותר יקר ממה שדורשים באתר האמריקאי אבל הוא פועל על מתח ותדר רשת כמו שלנו שזה יתרון מבחינתי.
מאחר ומדובר בהוצאה כבדה, אשמח לקבל טיפים איך למזער סיכונים ואיך למזער נזק כלכלי מעלויות מיסים מקומיים.
תודה
מצאתי את הפרוססור שאליו אני מעוניין להשתדרג (Marantz AV8801) באיביי אנגליה שהוא אמנם קצת יותר יקר ממה שדורשים באתר האמריקאי אבל הוא פועל על מתח ותדר רשת כמו שלנו שזה יתרון מבחינתי.
מאחר ומדובר בהוצאה כבדה, אשמח לקבל טיפים איך למזער סיכונים ואיך למזער נזק כלכלי מעלויות מיסים מקומיים.
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
1.בדוק את מספר המכירות של המוכר.
2.בדוק את % חוות הדעת החיוביות והשליליות של הקונים
3.נהל איתו שיח קצר במייל כדי לבדוק האם מגיב לשאלות .
4.פה בארץ אין הרבה מה לעשות אתה תשלם כ 34% מיסים על מחיר המכירה+ המשלוח.
כדי לצמצם נזקים צריך לדאוג לרישום מחיר מכירה נמוך על גבול ההגיון, כי החברים שלנו במכס למדו להשתמש באינטרנט.
במידה ואתה סוגר איתו מחיר נמוך לצורך ההצהרה תדאג שתהיה לך אסמכתא למחיר ששולם בפייפאל, כלומר במידת הצורך חלק התשלום ל 2 כאשר חלק אחד יהיה המחיר שרשום על החשבונית והתשלום השני יהיה השלמה למחיר שאתה נדרש לשלם. במידת הצורך אתה מציג לחברים במכס את התשלום שמופיע על ההצהרה של המוכר .
בהצלחה
2.בדוק את % חוות הדעת החיוביות והשליליות של הקונים
3.נהל איתו שיח קצר במייל כדי לבדוק האם מגיב לשאלות .
4.פה בארץ אין הרבה מה לעשות אתה תשלם כ 34% מיסים על מחיר המכירה+ המשלוח.
כדי לצמצם נזקים צריך לדאוג לרישום מחיר מכירה נמוך על גבול ההגיון, כי החברים שלנו במכס למדו להשתמש באינטרנט.
במידה ואתה סוגר איתו מחיר נמוך לצורך ההצהרה תדאג שתהיה לך אסמכתא למחיר ששולם בפייפאל, כלומר במידת הצורך חלק התשלום ל 2 כאשר חלק אחד יהיה המחיר שרשום על החשבונית והתשלום השני יהיה השלמה למחיר שאתה נדרש לשלם. במידת הצורך אתה מציג לחברים במכס את התשלום שמופיע על ההצהרה של המוכר .
בהצלחה
·אכן מודע.RobotCop כתב:יופי של פרוססור, יש לי כזה.......
אתה רק מודע לזה שכבר החליפו את הדגם שהחליף אותו, כן?...
לפי מה שאני מבין ההבדלים הם בעיקר בתמיכה בפורמטים שאין לי כרגע עניין בהם כמו Atmos ותמיכה מלאה ב-4K שגם זה לא רלוונטי מבחינתי בשנים הקרובות.
מה שכן חשוב לי זה איכות סאונד, בייחוד מאחר והוא אמור לשמש גם ואפילו בעיקר למוסיקה ואין לי קדם מגבר ייעודי לזה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
זה פרוססור הק"ב (וגם רסיבר לצורך העניין) הכי טוב ששמעתי בסטריאו, אולי חוץ מפרוססור ישן וקסום של מרידיאן שיש לי.
יש לי גם אינטגרייטד של מקינטוש ולפעמים אני מתעצל להחליף ונשאר עם הפרה של ה8801 וזה, בהחלט אומר משהו
יש לי גם אינטגרייטד של מקינטוש ולפעמים אני מתעצל להחליף ונשאר עם הפרה של ה8801 וזה, בהחלט אומר משהו
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
עוד דילמה היא האם להוסיף את שירות התיקונים של SquareTrade (תוספת של 200 דולר לשנתיים). ההתלבטות נובעת מכך שבמקרה הצורך (שלא נדע...) שהם לא יתקנו בעצמם אלא אצטרך למצוא מעבדה מקומית שתתקן ואז אקבל מהם את התשלום אך לצערי אני לא חושב שיש בארץ באמת מישהו מקצועי שמסוגל להתמודד עם מכשירים כאלה מתוחכמים שמערבים מעבדי וידאו ובקרת HDMI (מנסיוני האישי כמובן).
מה דעתכם?
מה דעתכם?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
יש יבואן למרנץ בארץ ואמורים להיות לו חלקי חילוף או לפחות יכולת להזמין כאלו.
כמו כן, שלא תחשוב לחצי שניה שמישהו אשכרה מזמין צ'יפים בודדים ומתקן מכשירים אלקטרונים. מה שעושים זה מזמינים כרטיס (כניסות HDMI לדוגמא) מחליפים ושלום על ישראל ככה שכמעט כל מעבדה יכולה לתקן כמעט את כל הבעיות במכשירים האלו כל עוד יש לה אפשרות להזמין את הכרטיסים הרלוונטיים.
כמו כן, שלא תחשוב לחצי שניה שמישהו אשכרה מזמין צ'יפים בודדים ומתקן מכשירים אלקטרונים. מה שעושים זה מזמינים כרטיס (כניסות HDMI לדוגמא) מחליפים ושלום על ישראל ככה שכמעט כל מעבדה יכולה לתקן כמעט את כל הבעיות במכשירים האלו כל עוד יש לה אפשרות להזמין את הכרטיסים הרלוונטיים.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.