חיזוק ממברנה של סאב / ויבראציות חזקות
-
DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
מדי כמה שבועות הסאב שלי מתחיל להשמיע ויבראציות חזקות שממש פוגמות באיכות הסאונד (דוגמה כאן). חיזוק הברגים של הממברנה פותר את הבעיה, אבל היא מחמירה בהדרגה במשך כמה שבועות עד הפעם הבאה שאני מחזק.
מה היא הדרך הנכונה לפתור זאת? חשבתי על לחזק יותר (אני משתדל לא לחזק יותר מדי כי אני מפחד לפגוע בממברנה), להוסיף לוקטייט (אבל מה יקרה אם אי פעם ארצה לפתוח), או להחליף ברגים.
על מה הייתם ממליצים?
הסאב הוא Cambridge Audio Aero 9.
תודה רבה
מה היא הדרך הנכונה לפתור זאת? חשבתי על לחזק יותר (אני משתדל לא לחזק יותר מדי כי אני מפחד לפגוע בממברנה), להוסיף לוקטייט (אבל מה יקרה אם אי פעם ארצה לפתוח), או להחליף ברגים.
על מה הייתם ממליצים?
הסאב הוא Cambridge Audio Aero 9.
תודה רבה
-
DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הציעו לי גם להשתמש בשייבה קפיצית - מה אתם חושבים?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
הרסת את ההברגע במקום הזה. הפתרון פשוט:
תפתח את כל הברגים, תסובב את הוופר קצת כך שהחורים של הוופר יהיו מעל עץ חדש, תבריג בעדינות, עם או בלי לוקטיט (דרך אגב, זה שם של חברה ויש הרבה מוצרים לחברה הזאת. אתה צריך נועל הברגות דדרגע בינונית או חלשה, משהו כמו ה242) אישית לא שם קוטטיט בעץ כי הוא לא מיעוד לעץ.
תפתח את כל הברגים, תסובב את הוופר קצת כך שהחורים של הוופר יהיו מעל עץ חדש, תבריג בעדינות, עם או בלי לוקטיט (דרך אגב, זה שם של חברה ויש הרבה מוצרים לחברה הזאת. אתה צריך נועל הברגות דדרגע בינונית או חלשה, משהו כמו ה242) אישית לא שם קוטטיט בעץ כי הוא לא מיעוד לעץ.
אני אישית הייתי מנסה לתקן את החורים הקיימים.
אין לי הצעה מקצועית איך לעשות את זה.
הצעה לא מקצועית מה שאני עושה, לוקח קרש סיבית שלא צריך, נותן מכה בפינה עם הפטיש כדי לשבור ממנו קצת נסורת, לועס את מעט הנסורת בפה עד שמתקבלת עיסה של נסורת , מערבב טוב את הנסורת יחד דבק נגרים ודוחף את הכל לתוך החורים ומחכה יום שלם.
אחרי יום זה מתקשה ונראה כמו עץ אחיד, ועליו אפשר להבריג בשנית את מה שרוצים.
אין לי הצעה מקצועית איך לעשות את זה.
הצעה לא מקצועית מה שאני עושה, לוקח קרש סיבית שלא צריך, נותן מכה בפינה עם הפטיש כדי לשבור ממנו קצת נסורת, לועס את מעט הנסורת בפה עד שמתקבלת עיסה של נסורת , מערבב טוב את הנסורת יחד דבק נגרים ודוחף את הכל לתוך החורים ומחכה יום שלם.
אחרי יום זה מתקשה ונראה כמו עץ אחיד, ועליו אפשר להבריג בשנית את מה שרוצים.