UN43KU6300 VS UE40KU7000
שלום,
אני מתלבט בין הדגמים הבאים-
UE40KU7000 שנמכרת בארץ ב2,650 עם יבואן מקביל ואחריות של שנה
UN43KU6300 שנמכרת בטארגט ב2,133 כולל הכל.
הבנתי שהדגמים דיי זהים וה3 אינטש האלה לא כלכך מעניינים אותי אבל האפשר במחיר דיי גדול.
האם להזמין טלויזיה מטארגט זה פלאג אנד פליי (מתאם לחשמל כמובן) או שצריך ממירים וכל מני חרטות נוספות?
איך החאריות של טארגט מעבר לאחריות משלוח? לכמה זמן היא והאם הם לוקחים אחריות על עלות המשלוח והמיסים במקרה של תקלה?
האם לא תהיה בעיה להפעיל אותה בארץ מבחינת עידן פלוס, סטרימר-קודי, PS4 PRO ונטפליקס עם כתוביות בעברית?
*אין לי צורך בלהפעיל סדרות וסרטים ישירות עליה אז הכתוביות והגיבריש בעברית פחות מעניינים אותי.
תודה.
אני מתלבט בין הדגמים הבאים-
UE40KU7000 שנמכרת בארץ ב2,650 עם יבואן מקביל ואחריות של שנה
UN43KU6300 שנמכרת בטארגט ב2,133 כולל הכל.
הבנתי שהדגמים דיי זהים וה3 אינטש האלה לא כלכך מעניינים אותי אבל האפשר במחיר דיי גדול.
האם להזמין טלויזיה מטארגט זה פלאג אנד פליי (מתאם לחשמל כמובן) או שצריך ממירים וכל מני חרטות נוספות?
איך החאריות של טארגט מעבר לאחריות משלוח? לכמה זמן היא והאם הם לוקחים אחריות על עלות המשלוח והמיסים במקרה של תקלה?
האם לא תהיה בעיה להפעיל אותה בארץ מבחינת עידן פלוס, סטרימר-קודי, PS4 PRO ונטפליקס עם כתוביות בעברית?
*אין לי צורך בלהפעיל סדרות וסרטים ישירות עליה אז הכתוביות והגיבריש בעברית פחות מעניינים אותי.
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע לגבי עניין רשת החשמל, אני מניח שזה יעבוד, כי גם בארץ ניתן למצוא ייבוא מקביל מארה"ב של המסכים האלה.
אבל הסמארט לא יעבוד בארץ.
אבל הסמארט לא יעבוד בארץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
ב-KU6300 אין טיונר DVB-T, אלא ASTC וזה לא תואם לשיטת השידור בארץ.