דלת וחלון לאטימת רעשים,כיצד?
שלום לכם ואחר צהריים טוב לכולם...
אני מעוניין להפוך דלת עץ שבחדרי לכזאת שתעביר החוצה כמה שפחות קול כנל לגבי החלון...
אם יש דלת מיוחדת שצריך לקנות?..או שאפשר לפתוח דלתות מעץ ולהכניס בתוכם צמר סלעים וזה מספיק?....
בקשר לחלון הוא חלון רגיל עם 2 מסגרות הזזה....המסגרות לא נכנסות לתוך הקיר אלה מוזזות אחת על השניה ככה שיש פתח של חצי חלון בעקרון...
בקשר לחלון...החלפת הזכוכית עצמה לזכוכית בעלת פרופיל כפול תספיק? או שיש זכוכית מיוחדת לכך?
בתודה, מישל
אני מעוניין להפוך דלת עץ שבחדרי לכזאת שתעביר החוצה כמה שפחות קול כנל לגבי החלון...
אם יש דלת מיוחדת שצריך לקנות?..או שאפשר לפתוח דלתות מעץ ולהכניס בתוכם צמר סלעים וזה מספיק?....
בקשר לחלון הוא חלון רגיל עם 2 מסגרות הזזה....המסגרות לא נכנסות לתוך הקיר אלה מוזזות אחת על השניה ככה שיש פתח של חצי חלון בעקרון...
בקשר לחלון...החלפת הזכוכית עצמה לזכוכית בעלת פרופיל כפול תספיק? או שיש זכוכית מיוחדת לכך?
בתודה, מישל
אז ככה,
זכוכית כפולה עדיפה על בודדת. עובי הזכוכיות, שניהן, בעל חשיבות גם כן. מעבר לעינין שהזכוכית צריכה לשבת בביטחה במיסגרת, ואים המיסגרת לא מיועדת לזכוכית כפולה ו או עבה, אז אין ישיבה ואין ביטחה, הרי יש גם מיסגרות שניבנות עבות וחלולות כדי לבודד רעשים. כך שאילתורים מוצלחים קשה שיהיו. גם המסילות ונקודת ההחלקה בין החלונות מקשות את האטימות.
דומה גם המצב עים הדלת. אז אים אתה חייב בידוד ורוצה לעשות זאת ביסודיות, פנה לאנשי מיקצוע. יתכן שתאלץ להחליף את כל החלון.
זה עוזר גם לאקולוגיה...
.
זכוכית כפולה עדיפה על בודדת. עובי הזכוכיות, שניהן, בעל חשיבות גם כן. מעבר לעינין שהזכוכית צריכה לשבת בביטחה במיסגרת, ואים המיסגרת לא מיועדת לזכוכית כפולה ו או עבה, אז אין ישיבה ואין ביטחה, הרי יש גם מיסגרות שניבנות עבות וחלולות כדי לבודד רעשים. כך שאילתורים מוצלחים קשה שיהיו. גם המסילות ונקודת ההחלקה בין החלונות מקשות את האטימות.
דומה גם המצב עים הדלת. אז אים אתה חייב בידוד ורוצה לעשות זאת ביסודיות, פנה לאנשי מיקצוע. יתכן שתאלץ להחליף את כל החלון.
זה עוזר גם לאקולוגיה...
.
בקשר לחלון....
אתה צריך זכוכית טריפלקס
זוהי זכוכית שעשויה למעשה משתי זכוכיות וביניהם פילם , הזכוכית היא מאד סטנדרטית ומקובלת בשוק, אבל אתה צריך לדאוג ששתי הזכוכיות לא יהיו באותו עובי ז"ע בקש מהזגג או איש החלונות זכוכית טריפלקס 5 על 6 ושוב ז"א זכוכית 5 מ"מ פילם וזכוכית 6 מ"מ
כך תבטיח "איטום" אקוסטי
בהצלחה
אתה צריך זכוכית טריפלקס
זוהי זכוכית שעשויה למעשה משתי זכוכיות וביניהם פילם , הזכוכית היא מאד סטנדרטית ומקובלת בשוק, אבל אתה צריך לדאוג ששתי הזכוכיות לא יהיו באותו עובי ז"ע בקש מהזגג או איש החלונות זכוכית טריפלקס 5 על 6 ושוב ז"א זכוכית 5 מ"מ פילם וזכוכית 6 מ"מ
כך תבטיח "איטום" אקוסטי
בהצלחה
במקרה אני גם עובד במפעל במייבא זכוכיות מחול ומשווק אותם בארץ לזגגים...להשיג זכוכית כזאת לא תהיה בעיה... השאלה אם היא נכנסת במסגרת חלון רגילה או שצריך לקנות מסגרת חדשה..shy כתב:בקשר לחלון....
אתה צריך זכוכית טריפלקס
כך תבטיח "איטום" אקוסטי
בהצלחה...
הכי פשוט להתקשר לקליל או אלובין ולשאול את השאלות. זכוכית טריפלקס בעובי נורמלי תכנס עד כמה שידוע לי בכל פרופיל. דווקא בפרופילים הזולים יותר של קליל כמו ה4500 ניתן לשים זכוכית עבה יותר (38 מ"מ לעומת 18 מ"מ בפרופיל בלגי - 4300). למרות שבכל הבית שלי הפרופיל הוא בלגי בחדר של הק"ב לקחתי את ה4500 כי שם לא היה חשוב לי היופי והוא אמור להיות אטום יותר.shy כתב:איזה חלון יש לך?
עץ או אלומיניום ?
אם אלומיניום, אז איזה פרופיל ?
אולי תעלה תמונה......
חלונות פתיחה אטומים יותר מחלונות הזזה.
האתר של קליל עם מידע על כל מוצר:
http://www.klil.co.il/
פורום של אלובין:
http://www.archijob.co.il/archijob_foru ... fnumber=21