חיבורים דרך רסיבר
יש לי פלזמה פנסוניק 50UK שאין בה כמעט חיבורים. rgb למשל לא קיים.היא מחוברת ישירות ל dvd והחיבור של הממיר והוידאו נעשים דרך הרסיבר (ימאהאה 659). החיבור היה באמצעותכבר rca איכותי, בין יס מקס לרסיבר ובין הרסיבר לטלויזיה. קיבלתי תמונה קצת מרוחה ועם קצת שלג. בנוסף, לעיתים יש delay בין התמונה לקול.
היה אצלי טכנאי של יס אתמול והוא החליף את שני הכבלים של ה rca לשני svideo פשוטים מאד. קיבלתי שיפור במריחה אבל עדיין קצת שלג (כשמסתכלים ממרחק של מטר) ועדיין קצת delay. לא תמיד ולא בכל הערוצים.
חשבתי להחליף את 2 ה svideo לשניים איכותיים יותר.
עד כאן ההקדמה הארוכה.
השאלות:
האם ארגיש שיפור ממשי אחרי ההחלפה הזו?
איזה כבל לקנות כי המחירים מגיעים עד 1000 שח לכבל ואף יותר. האם כבלים של פיליפס או תומפסון למשל מספיק טובים כדי לראות הבדל משמעותי?
בתודה מראש.
היה אצלי טכנאי של יס אתמול והוא החליף את שני הכבלים של ה rca לשני svideo פשוטים מאד. קיבלתי שיפור במריחה אבל עדיין קצת שלג (כשמסתכלים ממרחק של מטר) ועדיין קצת delay. לא תמיד ולא בכל הערוצים.
חשבתי להחליף את 2 ה svideo לשניים איכותיים יותר.
עד כאן ההקדמה הארוכה.
השאלות:
האם ארגיש שיפור ממשי אחרי ההחלפה הזו?
איזה כבל לקנות כי המחירים מגיעים עד 1000 שח לכבל ואף יותר. האם כבלים של פיליפס או תומפסון למשל מספיק טובים כדי לראות הבדל משמעותי?
בתודה מראש.
תודה על התשובה המהירה. אין לי מושג
איך עושים כזו השהיה והאם היא תהיה רק לסאונד מהטלויזיה?
בנוסף, אני מבין שזה לא קשור לכבלים שלגביהם אני מתלבט והם קשורים לתמונה בלבד. אם כן, אשמח להתיחסות של מי שיודע גם לגבי נושא זה.
תודה.
בנוסף, אני מבין שזה לא קשור לכבלים שלגביהם אני מתלבט והם קשורים לתמונה בלבד. אם כן, אשמח להתיחסות של מי שיודע גם לגבי נושא זה.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
dealeng,
במידה והקול מקדים את התמונה, לרסיבר שלך יש אפשרות להשהות את הקול עד 160 מילישניה.
תסתכל ב manual איך עושים זאת.
http://www.yamaha.co.jp/manual/english/
במידה והקול מקדים את התמונה, לרסיבר שלך יש אפשרות להשהות את הקול עד 160 מילישניה.
תסתכל ב manual איך עושים זאת.
http://www.yamaha.co.jp/manual/english/
שמוליק ו.
shmulikwe תודה. מכיוון שהבעיה היא בנסכרון בטלויזיה
בלבד, האם כזה שנוי לא ישפיע גם על dvd וכדומה?
בנוסף - האם החלפת ה svideo מהממיר לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה ישפרו את התמונה באופן משמעותי ואם כן, איזה כבל כדאי לקנות. ההבדלים במחירים עצומים - יש ב 150 שח של מונסטר ויש גם ב 1000 שח.
בנוסף - האם החלפת ה svideo מהממיר לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה ישפרו את התמונה באופן משמעותי ואם כן, איזה כבל כדאי לקנות. ההבדלים במחירים עצומים - יש ב 150 שח של מונסטר ויש גם ב 1000 שח.