צריך עזרה בבחירת מסך לד 55אינץ 4k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
erenz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי נסיון רע מאוד עם מסך מדבקה תוצרת פיילוט ,המסך נשרף אחרי יום שימוש ,שרות גרוע של ניופאן (לא ניתן להשיג אותם)
אני מחפש טלוויזיה איכותית עם שירות מעולה , מחיר עד 4500ש"ח
חייב 4K וsmart tv
שימושים, צפייה בסרטים מהמחשב,xbox ,ויש יס בבית

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

משירות מעולה אני חושב שאתה יכול לשכוח.. יש טובים יותר, טובים פחות - מעולה עדיין אין בתחום המסכים... אלא אם כן תזמין מאמאזון.

erenz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@NBMH
·אולי באמת הגזמתי עם "המעולה" , אני יכול לחיות עם חברה שיש לה מוקד שרות שניתן לדבר איתו,ולקבל שרות על מוצר שרכשתי מבלי להגיע למצב של איום בתביעה משפטית כדי לקבל את השרות המגיע לי.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #4 

erenz כתב:@NBMH
·אולי באמת הגזמתי עם "המעולה" , אני יכול לחיות עם חברה שיש לה מוקד שרות שניתן לדבר איתו,ולקבל שרות על מוצר שרכשתי מבלי להגיע למצב של איום בתביעה משפטית כדי לקבל את השרות המגיע לי.
...
בכללי מבחינת המסך שאתה מחפש - 55M7000 תהיה המלצה שאתה תקבל פה כנראה הרבה.. תעבור קצת בשרשורים פה וככה תבין יותר על המסך.
מבחינת השירות שלהם.. לא ראיתי שלאנשים פה היה איתם בעיות עד עכשיו מבחינת החלפות/החזרות וכו'.. יודע שהיה פה מישהו שפעמיים הגיע אליו מסך 70" שבור(זה לא קשור להייסנס וכנראה גם לא ליבואן) והחליפו לו מהר.
יש מי שיעזור עד כמה שאני יודע.. אבל אני לא יכול להגיד לך בודאות שלא יהיו בעיות עם השירות כי לי אישית עוד לא היה צורך להפעיל אחריות או צורך להתקשר לשירות שלהם בשביל משהו.
העדכונים למסך עצמו הם לא OTA כרגע, לעדכון האחרון לקח קצת זמן להגיע לארץ(תמיכה ב HDR ותמיכה ב 4K ביוטיוב ועוד כמה דברים), אבל בסוף הגיע דרך הנציג שאחראי על עניין העדכונים.. אנשים קיבלו ממנו את העדכון במייל.
יש פה הרבה שרכשו את ה 55" לאחרונה ככה שיש לך הרבה חומר על המסך והרבה אנשים לשאול אותם שאלות.

לא בקיא כל כך במחירים של החברות האחרות(היה ירידת מחירים לאחרונה בגלל סדרות חדשות שיצאו, בלאק פריידי וכו') ככה שיכול להיות שיש מסכים של חברות אחרות(LG,סמסונג) שאולי מתאימים לדרישות.

erenz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני הייתי מעדיף לקנות lg או סמסונג ,אבל תודה בכל אופן על תשובתך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”