צריך המלצה על סטרימר לקניה כנסו בבקשה
כן גם אני פירסמתי פוסט דומה לשלך עם שימוש גם כמו שלך ועדיין גם לי אף אחד לא הגיב... אני עובד עצות, לא מבין בזה, זה כמו סינית בשבילי אני רק מחכה לתגובות ואני מזמין מבחינתי.שיפנחס כתב:פשוט בושה 245 צפיות ואין תגובה *** של פורום מה שבטוח לפה אני לא אחזור...
ד"א אחי קראתי די הרבה ממה שהבנתי סביר להניח שאני אקנה את זה: www.myminipc.co.il/beelinkgt1 זה בערך 200 שקל ויש עליו תגובות ממש טובות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@שיפנחס
אף אחד כאן לא חייב לך שום דבר, אם אף אחד לא ענה, אז כנראה שלאף אחד אין המלצה לתת. מעבר לזה, כותרת כמו שנתת לשרשור לא תורמת, ולא תעזור לך לקבל תגובות.
ועם יחס כזה אף אחד גם לא יעזור. בהצלחה.
אף אחד כאן לא חייב לך שום דבר, אם אף אחד לא ענה, אז כנראה שלאף אחד אין המלצה לתת. מעבר לזה, כותרת כמו שנתת לשרשור לא תורמת, ולא תעזור לך לקבל תגובות.
ועם יחס כזה אף אחד גם לא יעזור. בהצלחה.
תנסה להבין את הבן אדם... אני גם פחות או יותר באותה סיטואציה פשוט לא התבטאתי כמוהו.. אבל אני מבין אותו, זה מתסכל, אתה רוצה לקנות משהו ובפורום ספציפית לסטרימרים אף אחד לא עונה... אם היו עונים לי גם היתי כבר לפני כמה שעות מזמין אבל אני מחכה לתגובות כי אני לא מבין בזהTheCoolest כתב:@שיפנחס
ועם יחס כזה אף אחד גם לא יעזור. בהצלחה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מבין אותו, אבל צריך להיות טאקט והבנה שמי שכותב בפורום ונותן המלצות עושה זאת מרצונו לעזור ולא ממחויבות כלשהי.
ובנוסף, עם כמות השרשורים שיש כאן בזמן האחרון בדיוק באותו נושא כל מה שצריך זה לקחת קצת זמן לעבור עליהם ולהחכים.
ובנוסף, עם כמות השרשורים שיש כאן בזמן האחרון בדיוק באותו נושא כל מה שצריך זה לקחת קצת זמן לעבור עליהם ולהחכים.
·ידידי פורום אמור לעזור לאנשים שלא כל כך מבינים בדברים מסויימים נראה לך הגיוני שכמעט 300 צפיות ואין מענה 1 ?TheCoolest כתב:אני מבין אותו, אבל צריך להיות טאקט והבנה שמי שכותב בפורום ונותן המלצות עושה זאת מרצונו לעזור ולא ממחויבות כלשהי.
ובנוסף, עם כמות השרשורים שיש כאן בזמן האחרון בדיוק באותו נושא כל מה שצריך זה לקחת קצת זמן לעבור עליהם ולהחכים....
אנשים פה סתם עצלנים ואני חזרתי לפה בשביל להגיב לחבר שהיה באותו המצב שלי וכמו שאמרתי לפה אני כבר לא אחזור יום טוב.
·תודה רבה אחי על ההמלצה אני אבדוק אותה בהצלחה גם לךAfikYakov כתב:כן גם אני פירסמתי פוסט דומה לשלך עם שימוש גם כמו שלך ועדיין גם לי אף אחד לא הגיב... אני עובד עצות, לא מבין בזה, זה כמו סינית בשבילי אני רק מחכה לתגובות ואני מזמין מבחינתי.......
ד"א אחי קראתי די הרבה ממה שהבנתי סביר להניח שאני אקנה את זה: www.myminipc.co.il/beelinkgt1 זה בערך 200 שקל ויש עליו תגובות ממש טובות...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@שיפנחס
אמור זה גם שם של דג, אז מה?
אף חבר פורום כאן לא חייב לך כלום, ואם לא עונים אז כנראה שאין להם מה לענות.
ואם כבר הזכרת עצלנים, אז תקרא שוב את התגובה שלי. סטרימרים זה לא מדע טילים, יש בפורום כל כך הרבה שרשורים על אותו הדבר רק בדף הראשון שאין שום סיבה לא לקרוא אותם ואולי ליישם את ההמלצות שיש שם במקום להתלונן שאף אחד לא עונה לשאלה שנשאלה כבר אלף ואחת פעמים.
אמור זה גם שם של דג, אז מה?
אף חבר פורום כאן לא חייב לך כלום, ואם לא עונים אז כנראה שאין להם מה לענות.
ואם כבר הזכרת עצלנים, אז תקרא שוב את התגובה שלי. סטרימרים זה לא מדע טילים, יש בפורום כל כך הרבה שרשורים על אותו הדבר רק בדף הראשון שאין שום סיבה לא לקרוא אותם ואולי ליישם את ההמלצות שיש שם במקום להתלונן שאף אחד לא עונה לשאלה שנשאלה כבר אלף ואחת פעמים.