מישהו הצליח להפעיל smarthub בטלוויזיה מיבוא מקבילי ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yaronco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

רכשתי טוויזית סמסנונג 78ks9000 מבריטניה מייבוא מקבילי שהיא מקבילה לדגם בארץ ks9500 בגלל פערי המחיר המוגזמים.
הsmarthub לא זמין כנראה בגלל נעילת אזור ?
חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי שום דבר על שינוי אזור לדגמים אלו אלא רק לדורות הקודמים.
ניסיתי לחבר את הטלוויזיה לגלישה לנייד בזמן שמופעל בו vpn שמספק כתובת מבריטניה אולם ללא הצלחה.
אם מישהו הצליח לפצח את הנעילה אשמח לדעת איך ? בתודה מראש.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

תתחדש! מסך בגודל הזה (ובטח באיכות הזאת) הוא חלום של הרבה מאיתנו.
נראה שסמסונג הקימו מחלקת סייבר שמשנה לשנה מקשה יותר ויותר על הפעלת ה-SMART HUB.
ייתכן והקטע הקריטי הוא בחיבור בראשוני. שלא יזהה שאתה מתחבר בישראל בשום שלב. אפשר רק לנחש מה המנגנון שמזהה אי-התאמה בין מכשיר לאיזור ומונע הפעלה של ה-SMART HUB. בסוף נגלה שיש GPS במסך.
גם אני עוד לא נתקלתי במישהו שהצליח לעקוף את מנגנון ההגנה שלהם השנה.
אם חשוב לך הSMART HUB של סמסונג, הישוע יכולה להגיע אולי מנגן ה-UHD Blu-Ray K8500 אם באיזשהו שלב יחליטו ליבא אותו במחיר שפוי אבל כנראה שאין לזה שוק בארץ. כמה ישראלים מוכנים לשלם כסף על בלו ריי...

אני סקרן לדעת, באיזה סדר גודל של מחיר אפשר לקנות את ה-78KS9000 הבריטי? לפני 4.5 שנים שילמתי על 55ES8000 כ-17K ביבוא מקביל וגם אני מקווה יום אחד לקפוץ מעל 65 ישירות ל-78 ובינתיים מכין את הכיס...

yaronco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

הי אלון
תודה על התגובה בכל מקרה, אולי בהמשך נקרא על איזה פטנט למעקף
הסיבה היחידה שעניין אותי זה השימוש בhdr בנטפליקס המובנה. בפס 4 פרו אין כרגע תמיכה בhdr בנטפליקס אלא רק במשחקים.
לגבי המחיר סדר גודל של 34k שקלים

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

@yaronco
·אני לגמרי מבין מאיפה השאלה שלך באה. הסמארט בהחלט הופך לטוב יותר ושימושי יותר משנה לשנה, במיוחד עכשיו שנוצר פער לטובת הבמארט מול הסטרימרים. לא רק נטפליקס, גם youtube מציע HDR עכשיו. זה בהחלט פיצ'ר שחבל לוותר עליו.
תודה על השיתוף לגבי המחיר. בדיוק פי 2 ממה שהשקעתי על הנוכחית שלי. לצערי המחיר עדין יקר עבורי אישית. קוויתי שאפשר להשיג אותה בפחות. נקווה שהמחיר יצנח כפי שקרה עם מסכי 65" בשנים האחרונות.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604

שליחה

לא ניסיתי, אין לי את הטלוויזיה הזו.
יש סיכון (אם זה תפריט טכנאים חלקי אז פחות) אני כבר לא בעניינים בטלוויזיות החדשות, מומלץ לצלם הגדרות.
עמוד 49
https://www.avforums.com/threads/samsun ... 44/page-49

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”