איך לצפות בתכניות רשת/קשת/ערוץ 2 בטלוויזיה חכמה ללא ממיר?
-
HelloWorld
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברה!
לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חכמה 40K6000 של Samsung, הטלוויזיה לא מחוברת לשום ממיר ולכן לא הצלחתי עדיין לצפות בה בכלום.
בחנות אמרו לי שיש אפליקציית מאקוTV לטלוויזיה אך אני לא מוצאת אותה בכלל בחנות האפליקציות, וחנות האפליקציות מאוד מאוד דלה (אין שם כמעט כלום, ואין בכלל משחקים)
ניסיתי להכנס לאתרים של מאקו ורשת דרך האינטרנט ולראות שם תוכניות, אתה מאקו לא עולה בכלל (תקוע על מסך שחור) ואתר רשת עולה אך כאשר אני בוחרת בשידור חי/בלנגן את אחת התכניות הוא לא מציג את הסרטון.
מישהו יודע איך ניתן לראות תכניות דרך האתרים או האפליקציות?
עוד משהו, ניסיתי לחפש בטלוויזיה ערוצים ב-Live TV והטלוויזיה לא קלטה שום ערוץ, מה ניתן לעשות? דיי חשוב לי שיהיה מינימום את ערוץ 2 כדאי שאוכל לראות את התכניות של 9 בערב.
יש עוד דרכים לראות סרטים סדרות וכאלה ללא צורך בממיר או בתשלום כלשהו?
ושאלה אחרונה (לא יודעת אם מתאים לפה), איך ניתן לעשות שתיהיה גם מקלדת בעברית? גם באפליקציות כמו יוטיוב ובאינטרנט?
אשמח לעזרתכם!
לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חכמה 40K6000 של Samsung, הטלוויזיה לא מחוברת לשום ממיר ולכן לא הצלחתי עדיין לצפות בה בכלום.
בחנות אמרו לי שיש אפליקציית מאקוTV לטלוויזיה אך אני לא מוצאת אותה בכלל בחנות האפליקציות, וחנות האפליקציות מאוד מאוד דלה (אין שם כמעט כלום, ואין בכלל משחקים)
ניסיתי להכנס לאתרים של מאקו ורשת דרך האינטרנט ולראות שם תוכניות, אתה מאקו לא עולה בכלל (תקוע על מסך שחור) ואתר רשת עולה אך כאשר אני בוחרת בשידור חי/בלנגן את אחת התכניות הוא לא מציג את הסרטון.
מישהו יודע איך ניתן לראות תכניות דרך האתרים או האפליקציות?
עוד משהו, ניסיתי לחפש בטלוויזיה ערוצים ב-Live TV והטלוויזיה לא קלטה שום ערוץ, מה ניתן לעשות? דיי חשוב לי שיהיה מינימום את ערוץ 2 כדאי שאוכל לראות את התכניות של 9 בערב.
יש עוד דרכים לראות סרטים סדרות וכאלה ללא צורך בממיר או בתשלום כלשהו?
ושאלה אחרונה (לא יודעת אם מתאים לפה), איך ניתן לעשות שתיהיה גם מקלדת בעברית? גם באפליקציות כמו יוטיוב ובאינטרנט?
אשמח לעזרתכם!
-
HelloWorld
-
- חבר שרק התחיל

·תודה רבהmp3lll כתב:למה לא לרכוש עידן פלוס ? במקום להסתמך על כל מיני תוספים.
ברוך הבא לפורוםק...
אמור להיות בטלוויזיה עצמה, ניסיתי לאתר שידורים ולא מצאתי.
בכל מקרה אני גם אשמח לצפות בתכניות רשת/קשת דרך האתרים שלהם או אפליקציות שלהם, אך לא מוצאת אותם בחנות האפליקציות.
מה ניתן לעשות?
-
HelloWorld
-
- חבר שרק התחיל

·:oops:IamEzio כתב:אתה צריך לחבר אנטנה כלשהי כדי שעידן+ יעבוד....
יש אולי אפשרות דרך IPTV?
יש אפשרות לראות דרך IPTV בשידור חי את הערוצים שמשדרים בעידן פלוס באתרי האינטרנט השונים למעט ערוץ 33 וערוץ חינוכית 23
אבל השידור פחות טוב
וזה רק מתי שמשדרים שם
אני מקווה שאם ישדר התאגיד אז הוא יתן לראות בצורה איכותית גם באינטרנט בשידור חי את כל התוכניות שלו
מכל 3 הערוצים שהוא צריך לשדר
כללי
ילדים ונוער
ערבית
ושלא נסתפק רק ברשות השידור הכושלת שבקושי משדרת באתר האינטרנט שלה בארץ בשידור חי באיכות טובה את התוכניות שלה מערוץ 1
ערוץ 33 היא לא מעבירה בשידור חי
לצפיה בערוץ2 אני ממליץ את זה
http://www.tv2go.co.il/Channel22
אבל השידור פחות טוב
וזה רק מתי שמשדרים שם
אני מקווה שאם ישדר התאגיד אז הוא יתן לראות בצורה איכותית גם באינטרנט בשידור חי את כל התוכניות שלו
מכל 3 הערוצים שהוא צריך לשדר
כללי
ילדים ונוער
ערבית
ושלא נסתפק רק ברשות השידור הכושלת שבקושי משדרת באתר האינטרנט שלה בארץ בשידור חי באיכות טובה את התוכניות שלה מערוץ 1
ערוץ 33 היא לא מעבירה בשידור חי
לצפיה בערוץ2 אני ממליץ את זה
http://www.tv2go.co.il/Channel22
נערך לאחרונה על ידי avigold ב 03/12/2016 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
HelloWorld אם יש לך אפליקציית IPTV בסמסונג אז אפשר דרך ממשק ההגדרות לשתול לינקים
מניסיון שלי אין לינקים ישירים לצפייה לערוץ 1/33/24
אין גם לערוץ 2 של קשת וערוץ 24
את יכולה לצפות אם תכניסי את הכתובות בערוץ 10/66/21/99... ובלי מדריך שידורים בלי כלום
מציע פשוט שתחברי סטרימר זול למסך שלך, תתקיני קודי עם ישראלייב ותהני כמו כולם.
את יכולה לצפות אם תכניסי את הכתובות בערוץ 10/66/21/99... ובלי מדריך שידורים בלי כלום
מציע פשוט שתחברי סטרימר זול למסך שלך, תתקיני קודי עם ישראלייב ותהני כמו כולם.
-
HelloWorld
-
- חבר שרק התחיל

·קודם כל תודה רבה על התגובהbenny123 כתב:HelloWorld אם יש לך אפליקציית IPTV בסמסונג אז אפשר דרך ממשק ההגדרות לשתול לינקים
מציע פשוט שתחברי סטרימר זול למסך שלך, תתקיני קודי עם ישראלייב ותהני כמו כולם....
חבל שאי אפשר אפילו דרך האתר שלהם וחייבים לחבר מחשב, ואפילו האפליקציה של מאקו שאמרו בחנות שיש - אין.
תגיד, כאשר אני שולחת את מסך המחשב לטלוויזיה דרך הWIFI אין בכלל ווליום, אתה יודע איך ניתן לתקן את זה?