בעיה באתר KTUVIT
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
היי
מהיום אני נתקל בבעיה באתר KTUVIT
1.לא רואה תמונות הסרטים
2.אין לי אופצית חיבור דרך פייסבוק
3.מתחבר עם מייל וסיסמה נכונים אבל כאילו לא מצליח להתחבר ולא מתאפשר לי לראות כתוביות ותמונות
4.ניסיתי להרשם עם משתמש ומייל אחר ,כותב לי שלא מצליח לתקשר עם המייל שהכנסתי
זה קורה גם בנייד ,גם במחשב (בשימוש כרום ואקספלורר)
מה הסיפור הזה?
תודה
1.לא רואה תמונות הסרטים
3.מתחבר עם מייל וסיסמה נכונים אבל כאילו לא מצליח להתחבר ולא מתאפשר לי לראות כתוביות ותמונות
מה הסיפור הזה?
תודה
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
בהחלט אתר מוזר בעניין של ההתחברות.
משתמש בתוסף של הקוסם ומפסיק להתאמץ.
לרוב יש בסאבסנטר מה שיש שם.
משתמש בתוסף של הקוסם ומפסיק להתאמץ.
לרוב יש בסאבסנטר מה שיש שם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
נתקלתי בבעיה הזו בדיוק עכשיו, דרך דפדפן, בלי קשר לקודי.istarmini כתב:היי
1.לא רואה תמונות הסרטים
מה הסיפור הזה?
תודה...
כשאני מתחבר עם היוזר שלי, הוא עובר לדף הבית כאילו התחבר, אבל בפועל נשאר לא מחובר.
קטגורית הכתוביות בכלל נעלמה לגמרי. אפילו ההודעה הרגילה לפני שנכנסים עם היוזר, שיש להירשם/להתחבר בשביל לראות כתוביות, לא מופיעה.
כנראה שמדובר בבעיה זמנית, נקווה שתיפתר כמה שיותר מהר.
חצי נחמה כשיודעים שהבעיה אצל כולם ולא רק אצלך...
- Lee
-
- חבר מביא חבר

הבעיה עדיין קיימת
עוד מישהו נתקל בקושי לעשות לוג-אין לאתר "כתובית" עם היוזר שלו?
istarmini, אצלך הסתדר?
מה שמוזר, שלשונית ה"כתוביות" (לצד לשוניות "ביקורות", "תמונות" וכו') שניתן היה לראותה גם בלי להיכנס עם היוזר (אך לא את הכתוביות עצמן, שכן הצריכו כניסה בשביל לראותן), פשוט נעלמה כליל...
istarmini, אצלך הסתדר?
מה שמוזר, שלשונית ה"כתוביות" (לצד לשוניות "ביקורות", "תמונות" וכו') שניתן היה לראותה גם בלי להיכנס עם היוזר (אך לא את הכתוביות עצמן, שכן הצריכו כניסה בשביל לראותן), פשוט נעלמה כליל...
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
אם אתה משתמש באתר וגם דרך קודי וגם דרך הפלאפון זה בגלל שחסמו לך את היוזר..
תפתח יוזר חדש ותשתמש איתו רק דרך מקור 1 בלבד
תפתח יוזר חדש ותשתמש איתו רק דרך מקור 1 בלבד
- Lee
-
- חבר מביא חבר

אני לא משתמש בקודי.razserv2010 כתב:אם אתה משתמש באתר וגם דרך קודי וגם דרך הפלאפון זה בגלל שחסמו לך את היוזר..
תפתח יוזר חדש ותשתמש איתו רק דרך מקור 1 בלבד...
אני כן גולש דרך מחשבים וטאבלט. אבל למה בכלל שיחסמו?
אני גם מתרגם ומסנכרן לאתר קבוע במשך שנים (פרטי, לא שייך לאף קבוצה), כך שאין איזו סיבה לחסימה....
- זוהרקרנצל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
אותה בעיה קיימת אצלי בדיוק , יותר מאשמח לתשובה מה אפשר לעשות ....................

- Lee
-
- חבר מביא חבר

זוהרקרנצל כתב:אותה בעיה קיימת אצלי בדיוק , יותר מאשמח לתשובה מה אפשר לעשות ....................
...
נכנסתי קודם עם יוזר חלופי (ללא בעיה) וכתבתי להנהלת האתר דרך אפשרות "כתבו לנו" שקיימת שם.
לצערי, מניסיון העבר, אני לא ממש בונה על זה שמישהו שם יקרא את ההודעה או יענה לה. היחיד שתמיד השיב לי תוך דקות, הוא אחראי תחום הכתוביות באתר, אבל מהיוזר החלופי אין לי איך ליצור אתו קשר.
אם הייתי משתמש רגיל, לא היה אכפת לי לפתוח כל יומיים יוזר חדש. הבעיה שעל היוזר החסום שלי ישנם מאות סנכרונים ותרגומים שלי, שהעליתי במשך שנים.
אני לא מחזיק חשבון פייסבוק, אבל אולי מישהו שיש לו, יוכל לכתוב בפייסבוק שלהם ולהסב את תשומת ליבם לבעיה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
הם הסירו את האפשרות להוריד תקצירים גם כ-jpeg דבר ששימש אותי מול סטרימרים שברשותי... עצוב שבמקום ללכת קדימה הם הולכים אחורה ונגד הקהילה.
- alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 503
למה אתה לא מעלה את הכתוביות למשהו נורמלי כמו github או כל אתר שבו אתה לא שבוי של מישהו עם אינטרסים לא ברורים ?
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
·Lee כתב:הבעיה עדיין קיימת![]()
istarmini, אצלך הסתדר?
מה שמוזר, שלשונית ה"כתוביות" (לצד לשוניות "ביקורות", "תמונות" וכו') שניתן היה לראותה גם בלי להיכנס עם היוזר (אך לא את הכתוביות עצמן, שכן הצריכו כניסה בשביל לראותן), פשוט נעלמה כליל......
היי
עדין אותה בעיה
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
alonrod, אל מי פנית? ואיך אנשים אמורים להגיע ל GITHUB הזה? אי אפשר להשוות מול אתר מסודר.
- alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

התכוונתי ל Lee. יש המון דרכים שאפשר לגרום לזה לקרות, למשל לעשות http://github.com/username/kodi/subtitles ואז אפשר לעשות מעיין כתובת על ב github שתרכז את כל זה. ואז לא צריך פרסומות, תרומות או כל שקר כלשהו של גוזרי הקופון באמצע.
- burekas7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
השאלה אם זו בעיה טכנית.
והכי לא הגיוני לי שאין לך קשר ישיר להנהלה שלא דרך האופציה שלהם באתר אלא בדרך של מייל או פייסבוק.
במיוחד בתפקיד שלך שם, תנסה לאתר שם מישהו.
ואולי כדאי שתתפוס לך אתר אחר, אולי תתחיל לעבוד עם סאבסנטר (לגבי טורק לא יודע איך הגישה שם למתרגמים וכו')
והכי לא הגיוני לי שאין לך קשר ישיר להנהלה שלא דרך האופציה שלהם באתר אלא בדרך של מייל או פייסבוק.
ואולי כדאי שתתפוס לך אתר אחר, אולי תתחיל לעבוד עם סאבסנטר (לגבי טורק לא יודע איך הגישה שם למתרגמים וכו')
- Lee
-
- חבר מביא חבר

אם התכוונת אלי, אני לא שבוי של אף אחד אלא עושה זאת מרצוני החופשי. לכן גם העדפתי תמיד להישאר פרטי ולא להצטרף לאיזושהי קבוצה, על אף שפנו אלי לא מעט פעמים.alonrod כתב:למה אתה לא מעלה את הכתוביות למשהו נורמלי כמו github או כל אתר שבו אתה לא שבוי של מישהו עם אינטרסים לא ברורים ?...
- Lee
-
- חבר מביא חבר

לא הגיוני שלאף משתמש אין אפשרות ליצור קשר עם ההנהלה, בין אם הוא תורם לקהילה או רק מוריד כתוביות.burekas7 כתב:השאלה אם זו בעיה טכנית.
ואולי כדאי שתתפוס לך אתר אחר, אולי תתחיל לעבוד עם סאבסנטר (לגבי טורק לא יודע איך הגישה שם למתרגמים וכו')...
אמנם קיים באתר פורום שבו אפשר לכתוב הודעות להנהלה, אבל כמו שאפשר להבין מקריאת ההודעות שם מהחודשים האחרונים (אם לא מהשנים האחרונות...), נראה שאף אחד לא טורח לקרוא ולהגיב.
גם פנייה דרך טופס מיוחד שקיים באתר, לפחות אצלי לא נענתה מעולם.
ואגב, אין לי שם תפקיד. אני לא שייך לצוות האתר ולא מכיר איש מהם, מלבד בחודשים האחרונים את אחראי תחום הכתוביות עמו התכתבתי לפני כל העלאה (הוא כנראה חדש בתפקיד, סוף סוף היה עם מי לדבר), וגם ההיכרות הזו היא רק של שם המשתמש שלו.
לגבי טורק, הגישה שלהם מאוד פשוטה. ברגע שמעלים תרגום לאתר "כתובית" לא חולפות 5 דקות והם מעלים אותו גם לאתר שלהם, אפילו אם לא רצית בכך. פעם הם גם היו מוחקים כל זכר לקרדיט, היום לפחות הם רושמים באתר קרדיט למתרגם
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
לא לכל מתרגם. אלו שמזוהים עם קבוצות התרגום, הקרדיט נמחק להם אוטומטית. טורק זה אתר שלא מכבד את הסצינה בכלל.
- זוהרקרנצל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
אני צריך כתוביות לגירסת בלו ריי של מבוקש לחקירה עונות 1-4 אחרי שהורדתי 4 עונות שלמות שהיו בלעדיים שם באתר כתובית( ניסיתי בטורק ובסאבסנטר)
עזרה מישהו??..
בבבקשה!
עזרה מישהו??..
בבבקשה!
- alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

למה לא משתמשים רק ב OPENSUBTITLES וזהו ?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

alonrod כתב:למה לא משתמשים רק ב OPENSUBTITLES וזהו ?...
כי "כתובית" הוא יותר מסתם אתר להוריד כתוביות וזהו. אנשים רואים בו סוג של "בית" לשיתוף בכל הקשור לקולנוע, כתיבת ביקורות על סרטים וכו'.