רסיבר - Sony STRDH550
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
כבר לא ממש רלוונטי.
יש מתקדמים יותר.
מה התקציב?
יש מתקדמים יותר.
מה התקציב?
כמה שפחות :) בוא נגיד 1500 ככה
מה חסר ברסיבר הזה? שאתה אומר שיש חדשים יותר מה ההבדל בדיוק וכמה זה אקוטי?
חיפשתי באמאזון ומצאתי , סתם רציתי לדעת כמה זה עולה בארץ לראות אם שווה להביא או לקנות בארץ אם זה פער קטן
חיפשתי באמאזון ומצאתי , סתם רציתי לדעת כמה זה עולה בארץ לראות אם שווה להביא או לקנות בארץ אם זה פער קטן
Re: כמה שפחות :) בוא נגיד 1500 ככה
·yakibay כתב:מה חסר ברסיבר הזה? שאתה אומר שיש חדשים יותר מה ההבדל בדיוק וכמה זה אקוטי?...
מה ההתלהבות מהרסיבר של סוני ?
בגלל שהוא תומך ב 2 סאבים ?
·yakibay כתב: ומה עדיף במידה וימאה ופיוניר עולים אותו הדבר
כיום אני עם ימאה , פשוט אף פעם לא נתקלתי ברסיבר "רע" במרחאות או שלא...
ברמות בסיס זה כמעט לא משנה איזה רסיבר תקנה ,
כל עוד מודבר במותג מוכר אז אין רסיבר "רע" כמו שאתה אומר
( ימהה , פיונר , דנון , סוני , וכ'ו . )
את אונקיו , והרמן קרדון אני פחות מכיר
כאשר מטפסים ברמות מחיר ל 5K - 6K אז מתחילים להיות פערים גדולים יותר
בתכונות ובפיצ'רים של הרסיברים .
מה קשור רואה לא רואה? זה רסיבר בן שנתיים, עוד מעט שלוש. למה שהוא יקנה משהו שיגביל אותו טכנולוגית?
לפותח הדיון, כדאי שתפרט גם איזו מערכת יש לך, כי אם יש לך זוג קדמיים מדפיים או סאטלייטים וסאב כניסה כל רסיבר יתאים, לעומת זאת אם יש לך מערכת רצינית יותר כדאי להכנס יותר לעומק הקורה.
לפותח הדיון, כדאי שתפרט גם איזו מערכת יש לך, כי אם יש לך זוג קדמיים מדפיים או סאטלייטים וסאב כניסה כל רסיבר יתאים, לעומת זאת אם יש לך מערכת רצינית יותר כדאי להכנס יותר לעומק הקורה.
אני לא חושב שהרסיבר הקיים שלך שווה יותר מ-300 ש"ח במקרה הטוב לכן עדיף כבר להעביר אותו לאיזה חדר משני ולתת לו יעבוד עד שהוא יגמור את הקריירה.
לגבי הגבלות טכנולוגיות התכוונתי מבחינת פורמטים כמו Atmos, DTS:X, תמיכה ב HDR ושות'. אם אלה דברים שחשובים לך אז הרסיבר הזה הוא לא הבחירה הנכונה. אם בא לך לעשות הכנה לעתיד, ואני חושב שכן כי הרסיבר הקיים שלך הוא בן מעל עשור, כדאי לך לקנות רסיבר שתומך כבר בכל מה שציינתי למעלה. אם הדברים האלה לא מעניינים אותך אז תיקח אותו הוא רסיבר טוב ממה שקראתי עליו ואני בטוח שישמעו בו מצוין.
לגבי הגבלות טכנולוגיות התכוונתי מבחינת פורמטים כמו Atmos, DTS:X, תמיכה ב HDR ושות'. אם אלה דברים שחשובים לך אז הרסיבר הזה הוא לא הבחירה הנכונה. אם בא לך לעשות הכנה לעתיד, ואני חושב שכן כי הרסיבר הקיים שלך הוא בן מעל עשור, כדאי לך לקנות רסיבר שתומך כבר בכל מה שציינתי למעלה. אם הדברים האלה לא מעניינים אותך אז תיקח אותו הוא רסיבר טוב ממה שקראתי עליו ואני בטוח שישמעו בו מצוין.
תודה צח , מה אתה אומר על זה?
https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBK ... orles07-21
במידה ואין לך כוח להיכנס ללינק -הדגם זה
Denon AVRX1300WBKE2
תודה
במידה ואין לך כוח להיכנס ללינק -הדגם זה
Denon AVRX1300WBKE2
תודה