זרועה תקרתית למסך 55' כן או לא?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים צהריים טובים ושבת שלום, ברשותי LG55UH617Y אשר היה אמור להיות מורכב על פלטת עץ אשר מכסה חלון אחד מתוך שתיים בחדר, לצערי המסך הגיע ביום שישי שעבר והפלטות לצערי לא הגיעו, החלטתי לחשוב על פיתרון אחר מכיוון שהחלון אינו ממורכז ואין אפשרות להתקין את הטלויזיה על הקיר, מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי שיש מס' אתרים אשר מציעים זרועות תקרתיות וזה יכול להיות פיתרון מצויין! החשש הוא אם יש אמינות שאכן הזרועה לא תתנתק לי מהתקרה והמסך שלי יפול ישירות על הרסיבר החדש של מרנץ ואז גם המסך הלך וגם הרסיבר. אשמח לשמוע אם מישהו מכם העיז להרכיב זרועה תקרתית כזו והאם שווה לנסות את הפיתרון הזה או לחלופין לאגור עוד קצת סבלנות ולחכות לפלטות בראש שקט? תודה על הסבלנות ושתהיה שבת שלום :) אור.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

אם מתקינים נכון, אין שום סיבה שזה יפול.. אנשים שמים גם טלויזיות גדולות יותר(מה שאומר כבדות יותר) על מתקנים מהתקרה...
בכל מקרה הייתי מחכה לפלטות שאתה מדבר עליהם ועושה מה שרצית לעשות בהתחלה...
בד"כ לתלות על התקרה זה אומר שהטלויזיה תהיה ממוקמת יחסית גבוה(לא בהכרח, אבל ככה זה רוב המתקנים לפי מה שראיתי.. כמובן שתלוי בגובה התקרה) ועדיף שהטלויזיה תהיה נמוכה בשביל ההנאה אישית שלך :)

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #3 

NBMH תודה רבה על התגובה המהירה!. זהו שמהבדיקה שעשיתי (דיברתי עם שני אנשים שמוכרים את הזרועות האלה) ושניהם אומרים שהזרועות טלסקופיות ומתכווננות עד גובה של 1.60 (זו הבדיקה הראשונה שעשיתי כשהתחלתי לחשוב על זה כי לא הייתי מוכן שהמסך יהיה דבוק לתקרה) ככה שלרדת מהתקרה עד גובה העיניים (בערך אמצע הקיר) אין עם זה בעיה..אבל כנראה שאם כולם (גם אתה, גם הבת זוג וגם המשפחה) ממליצים למצוא עוד קצת סבלנות ולחכות לפלטות-כנראה שזה מה שאעשה. אשמח אם למישהו יש עוד דעות בעניין :)
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”