DAC לרמקולים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי כרגע SMSL M3 ואני מרוצה ממנו, אך בקרוב אני מתכונן לקנות JBL LSR305, ורציתי לקנות עבורו DAC.

מישהו יכול להמליץ לי על משהו? כניסת USB בלבד. יש לי תקציב של כ-200-300 ש"ח. מעדיף כמה שפחות כי גם ככה המחיר של הJBL הוא שוד.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

למה לא לחבר את הSMSL M3?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

כנראה כי אין לו איך לשלוט על הווליום..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

זה מה שאני חשבתי אבל אני רוצה לשמוע מה יש Tux10 לומר :wink:
אם השליטה זאת הבעיה היחידה יש דרכים להתגבר על זה. אחרת זה להחליף את הדאק הזה בדאק אחר רק בשביל PRE OUT

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@BUGY
·

רציתי סוג של לקבל גם דאק טוב יותר למוניטורים, ועל הדרך גם שיהיה לי אפשרות החלפה דרך הווינדוס. (החלפת אות מקור)

קניתי את הבורר ווליום הזה (מצורף תמונה) אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי\יפגע לי בסאונד. (Channel Imbalance, איכות כללית של הסאונד העובר דרכו, וכו')

חוץ מלקנות Schiit Sys/Emotiva Control Freak ולבזבז 200-300 ש"ח על ווליום, מה האופציות שלי?

[img2=257x257]http://i.ebayimg.com/images/g/9xYAAOSwt ... -l1600.jpg[/img2]

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

Tux10 כתב:@BUGY
·

רציתי סוג של לקבל גם דאק טוב יותר למוניטורים, ועל הדרך גם שיהיה לי אפשרות החלפה דרך הווינדוס. (החלפת אות מקור)

קניתי את הבורר ווליום הזה (מצורף תמונה) אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי\יפגע לי בסאונד. (Channel Imbalance, איכות כללית של הסאונד העובר דרכו, וכו')

חוץ מלקנות Schiit Sys/Emotiva Control Freak ולבזבז 200-300 ש"ח על ווליום, מה האופציות שלי?

...
·תראה, לקנות עוד דאק נראה לי בזבוז. אתה גם לא תמצא משהו טוב יותר ב300 שקל ממה שכבר יש לך. הבורר שקנית הוא אכן פשוט אבל הוא לא צריך להיות משהו מיוחד כולו פטנציאומטר פשוט ולא אמור להשפיע על איכות הסאונד. תנסה אותו, לא טוב, יש לך דברים כאלה, לדוגמה, רק צריך למצוא משלוח זול יותר ואז זה משתלם. אתה גם לא צריך להיות מוגבל בעולם האודיו הביתי במיוחד שיש לך רמקולים לא ביתיים, תבדוק מיקסרים קטנים ביד שניה, יתנו לך גם את החיבורים שאתה רוצה לרמקולים שלך וגם נותנים שליטה מעולה על הכל (אתה תגלה שבעולם האודיו המקצועי המחירים יותר נוראליים ויש פחות פלצנות, לרוב). או לקנות דאק שיש לו יציאות שהן פרה ולא LINE OUT. זה יתן לך שליטה על העוצמה.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

BUGY כתב:
...
...
·תראה, לקנות עוד דאק נראה לי בזבוז. אתה גם לא תמצא משהו טוב יותר ב300 שקל ממה שכבר יש לך. הבורר שקנית הוא אכן פשוט אבל הוא לא צריך להיות משהו מיוחד כולו פטנציאומטר פשוט ולא אמור להשפיע על איכות הסאונד. תנסה אותו, לא טוב, יש לך דברים כאלה, לדוגמה , רק צריך למצוא משלוח זול יותר ואז זה משתלם. אתה גם לא צריך להיות מוגבל בעולם האודיו הביתי במיוחד שיש לך רמקולים לא ביתיים, תבדוק מיקסרים קטנים ביד שניה, יתנו לך גם את החיבורים שאתה רוצה לרמקולים שלך וגם נותנים שליטה מעולה על הכל (אתה תגלה שבעולם האודיו המקצועי המחירים יותר נוראליים ויש פחות פלצנות, לרוב). או לקנות דאק שיש לו יציאות שהן פרה ולא LINE OUT. זה יתן לך שליטה על העוצמה.
...
·

את האמת ראיתי את הGORACK אחרי הסרטון של ZEOS :).

אנסה את מה שקניתי כרגע, ואם זה לא יהיה מספיק טוב אסתכל על מיקסרים\GORACK. תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”