צריך עזרה דחוף, טלויזיה 50 אינץ' לא סמארט ולא 4K.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

חברים אני רוצה כבר להזמין טלויזיה אני פשוט לא מבין בזה... התקציב שלי הוא 2500 שקל, אני רוצה את המקסימום בתקציב, לא רוצה שיהיה SMART וסתם ייקר את הטלויזיה ואני לא רוצה 4K.
בואו נגיד שאם אתם מוצאים משהו שהוא ממש ממש משמעותי וזה 2700 אני אזרום אבל לא על סתם

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

J5500 של סמסונג

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

NBMH כתב:J5500 של סמסונג
...
למה דווקא אותה?

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

AfikYakov כתב:
...
...
אפשר קצת פרטים עליה? לינק או מיפרט כלשהו?
...

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=906288

יש גם את ה J5100..

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=905983

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

...
ה MHZ שלה לא נמוך מדי? 100, מה שאר הפרטים שלה? מה זמן התגובה והבהירות? אני לא רואה את הנתונים במיפרט

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

AfikYakov כתב:
...
...
ה MHZ שלה לא נמוך מדי? 100, מה שאר הפרטים שלה? מה זמן התגובה והבהירות? אני לא רואה את הנתונים במיפרט
...
תחפש ב RTINGS, יש שם את אחד הדגמים, לא סגור איזה מהם.

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

NBMH כתב:
...
...
תחפש ב RTINGS, יש שם את אחד הדגמים, לא סגור איזה מהם.
...
זה לא ממש עוזר לי אחי, אני צריך חוות דעת מקצועיות, זה התקציב שלי, לדעתך מה שהראתה זה המקסימום שאפשר לקבל?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

קשה למצוא חוות דעת מקצועית יותר משל RTINGS.

lior777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 36 פעמים

שליחה #9 

ראיתי את J5100 במחסני חשמל ואהבתי את השחורים שלה יותר משאר טלויזיות 4K מוכרות שהיו בתצוגה

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני לא מצליח למצוא פרטים עליה... ממה שאתם אומרים שני אלה הם הכי טובים במחיר הזה?

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

lior777 כתב:ראיתי את J5100 במחסני חשמל ואהבתי את השחורים שלה יותר משאר טלויזיות 4K מוכרות שהיו בתצוגה
...
אמרת יפה, בתצוגה. יש דגמים מסוימים שינסו למכור יותר מאחרים, אז גם ישחקו להם עם ההגדרות בהתאם.

אפיק - תחפש עוד דגמים ותקרא ביקורות של אנשים, תיסגר על כמה דגמים סופיים ותחליט מה אתה הכי מעדיף מביניהם.

לא כזה מסובך לרשום J5500 RTINGS בגוגל.. אם אתה רוצה שאנשים יעזרו לך וישקיעו מהזמן שלהם בשביל לעזור לך, אתה יכול גם להשקיע קצת מהזמן שלך..

http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500

לקח לי 3 שניות למצוא את זה

AfikYakov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

NBMH כתב:
...
...
אמרת יפה, בתצוגה. יש דגמים מסוימים שינסו למכור יותר מאחרים, אז גם ישחקו להם עם ההגדרות בהתאם.

אפיק - תחפש עוד דגמים ותקרא ביקורות של אנשים, תיסגר על כמה דגמים סופיים ותחליט מה אתה הכי מעדיף מביניהם.

לא כזה מסובך לרשום J5500 RTINGS בגוגל.. אם אתה רוצה שאנשים יעזרו לך וישקיעו מהזמן שלהם בשביל לעזור לך, אתה יכול גם להשקיע קצת מהזמן שלך..

http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500

לקח לי 3 שניות למצוא את זה
...
אחי אני השקעתי ומצאתי את זה, אבל את ה J5100 לא מצאתי, אני לא רוצה סמארט כי זה סתם מייקר, בלי סמארט אני יכול לקחת משהו יותר טוב לא?
ואיך אני יכול לחפש בלי שאני יודע על איזה פרמטרים להסתכל, הכוונה כמה MHZ אני צריך שיהיה? כמה MS? כמה בהירות? כמה ניגודיות, בלי לדעת את הדברים האלה אני לא יכול להחליט או להבדיל מה שונה מהאחר

bibi1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג J5100 וגם לא j5500 אולי רק ב 40'' -43"

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #14 

אני לא מומחה בתחום אבל יש לי הרגשה שבסכום הזה כל ה-50 אינץ שתמצא יהיו דומים אחד לשני. לדעתי , גם אין לך הרבה מה להסתמך על הפורום , כיוון שלא נראה לי שיש כאן מישהו שלקח מקבץ דגמים בתקציב הזה וערך השוואה ביניהם , שלא לומר השוואה מבוססת מדידות ולא רק קריאת מפרטים ו/או צפייה בכל אחד מהם.
לכן המיטב שתוכל לעשות כרגע , פרט לכיתות הרגליים לחנות שמציגה מגוון דגמים בתחום המחירים הזה , זה פשוט להיכנס לזאפ , להשתמש במנגנון הפילוח היעיל שם ולערוך השוואה התחלתית בין טלוויזיות . בנוסף עליך לקחת בחשבון שלא תמיד מה שרשום במפרט זה גם מה שרואים בפועל ולעיתים אין השפעה להבדלים בין מושגים כמו תדר תצוגה וקונטרסט על חוויית הצפיה , וגם את העובדה שהנתונים באינטרנט עלולים להיות שגויים ובכלל קשה ללמוד משהו על הניגודיות , כי ברוב המסכים אין התייחסות כלל לעניין , והמעטים שכן , מספקים נתוני ניגודיות דינמית או רמת בהירות חסרי משמעות .
הדבר החשוב מבחינתך זה ללכת על דגם מוכר (ביקורות/חוות דעת מרחבי הרשת) עם אחריות , גב ומערך שירות אמין . תאמין לי שיהיה לך קשה להבחין, אם בכלל , בהבדל בין 100 ל-200 הרץ , במיוחד אם אתה רק צופה בשידורי TV .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”