בעיה מוזרה שאני לא יודע לפתור

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
Erez1122
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

צודק, הוא גם לא מגן מפני עוצמה, בשביל זה שמים מנורה בטור :)

vladleb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #22 

@nkorah
·

שיחקתי עם המגעים, הבעיה לא שם לצערי הרב.

מה דעתך? ראש/מחט או תקליטים?
מכאן נשארה לי רק בדיקה זולה אחת לפני שאני קונה ראש חדש וזה לקנות את התקליטים הבעיתיים בהדפסה חדשה ולראות אם התופעה קורית גם שם.

ולגבי סדר ההדלקה - אחרי סיפור כזה אני לא חושב שאשכח לעולם את סדר ההדלקה :)

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #23 

תראה, תקליטים זו מדיה בעייתית - לא תמיד היא אחידה, לא בהדפסה, לא בשימוש ולא בשימור לאורך זמן. יש כאן הרבה פרמטרים.
אם הכל נשמע מצויין בתקליטים אחרים סימן שהראש (של הפטיפון) בסדר ורק נשאר לסדר לך את הראש...
תשמור את הספקות לשדרוג הבא של הראש :)

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #24 

"שיחקתי עם המגעים והבעיה לא שם"- משמע ניתקת אותם, חברת בחזרה בהצלבה, וההפרעה נשארה באותו צד?

בלי קשר, הבדיקה הזולה ביותר שנשארה היא לקחת את התקליטים לביקור אצל פטיפון תקין (f)

vladleb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #25 

@yosiaz
·
@nkorah

אני מודע לבעייתיות של תקליטים לצערי.. אכן, נשאר לי "לסדר את הראש". נראה לי שבאמת אבדוק את הנושא עם הדפסות חדשות של אותם התקליטים. גם ככה שמעתי שההדפסה החדשה של Harvest של ניל יאנג נשמעת ממש טוב עם הרימאסטר האנלוגי שהוא עשה :)

לא הצלבתי בין המגעים של הראש, ניתקתי אותם וחיברתי מחדש, הבעיה לא נעלמה. זה לא הרגיש לי כמו בעיה במגעים כי בעיה במגעים הייתה גורפת על כל התקליטים ולא רק על תקליטים ותדרים ספציפיים.
לקחת את התקליטים לפטיפון תקין לא יגלה לי יותר מדי אלא אם כן אני אביא את הפטיפון התקין לסט-אפ שלי. מה שאני חושב שקרה הוא שהפרה-אמפ החדש משקף הרבה יותר את מצב התקליטים מהפרה-אמפ של מיוזיקל פידליטי שבו השתמשתי קודם. כלומר הוא הרבה יותר "חושף" (מילה מוזרה לומר בעברית על מכשיר חשמלי :))

בכל אופן, תודה רבה לכולם על הסיוע והעצות החכמות.
אעדכן אחרי שאבדוק את ההדפסות החדשות ונראה מה קורה :)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”