קניית נתב מחו"ל...

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי..

בנוגע לכל עניין התדרים לפי המדינות השונות במידה ואני קונה נתב בחו"ל לדוגמא ארצות הברית ורוב הציוד הנוסף שלי הוא מהארץ או מאירופה כגון מגדילי טווח , מצלמות , פלאפונים וציוד סטנדרטי איפה יכולה להיות הבעיה מבחינת החיבור לציוד הקיים..? מה הבעיה שיכולה להיות כאשר לא כל הציוד משדר על אותו טווח תדרים...? ואם תהיה בכלל תאימות...?

smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מקפיץ... אולי צדיק בסדום..:cry:

morant
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שם מלא: morant
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

@smargi
·

גם אני קניתי ראוטר בחו"ל (בארה"ב) ואין שום בעיה עם שום ציוד שאתה קונה בארץ או בחו"ל כשזה נוגע לתדרים של אינטרנט אלחוטי (WIFI).
אמנם יש תדרים מסויימים ש"אסורים" לשימוש בארץ אבל אין לשזה שום נגיעה לאיזה ציוד יעבוד עם הראוטר שלך או לא, הכל יעבוד רגיל.

smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ולא יכול להיות מצב שמגדילי טווח מהארץ ומוצרים נוספים לא ימצאו את התדרים הנוספים בנתב שלא קיימים פה ויעשו בעיות חיבור וחוסר תאימות...?

morant
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שם מלא: morant
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

@smargi
·

לא שאני מכיר ולא שאני נתקלתי.

אני התקנתי בשבת אצל ההורים שלי ראוטר שהזמנתי מאמזון אנגליה (נטגיר מומלץ ביותר) ואליו חובר גם AP לצורך הרחבה של האות בקומה השלישית, עבד ללא בעיה.

אצלי בבית הראוטר מארהב ולאורך ההיסטוריה היו מחוברים אליו AP, מתאמי חשמל, רפיטרים ולא היתה לי בעיה מעולם.

זה מה שאני יכול לתרום מהניסיון וההבנה הדלים שלי.. אם יש מישהו אם ניסיון אחר (לטובה/לרעה) יתכבד :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”