אוקיי יש לי 4 מפצלי USB 3.0 של 7 יציאות כאלה:
http://www.dx.com/p/super-speed-8-port- ... D9BceYrL-g
כולם אותו דבר.
עכשיו במחשב הישן זה עבד, עכשיו קניתי מחשב גיימינג חדש והתחילו כל הבעיות.
אז ההרכב שלהם הוא ככה:
מפצל אחד: מתפצלים בו 3 האחרים, והוא מתחבר לUSB 3.0 קדימה/אחורה במחשב עם מאריך 5 מטר אקטיבי (עם מגבר).
מפצל 2: מתפצל במפצל 1 ואליו מתחברים כוננים של נפח 2,4 ו-5 טרה בית.
מפצל 3: מתפצל במפצל 1 ואליו מתחברים דונגלים של מקלדת, עכבר, קורא כרטיסים, שלט משחקים וכו'..
מפצל 4: מתפצל במפצל 1 וכרגע ריק הוספתי אותו אם אצטרך
מיותר לציין שלכל אחד מהם יש שנאי בנפרד (מן הסתם..) שקניתי לכולם.
עכשיו רוב הדברים עובדים טוב, חוץ ממספר פעמים שהכוננים לא עולים לפעמים או שאומרים התקן USB לא זוהה וכאלה.
שאם אני מחבר את המפצלים עם המאריך זה ככה, אבל לדוגמה המקלדת והעכבר לא עובדים בכלל, בקושי זזים נתקעים ומגיבים אחרי המון זמן.
עכשיו מכיוון שהכבל של המפצל קצר מידי (60 ס''מ כבל למפצל) והמחשב שלי טיפה יותר רחוק מזה (עוד 20 ס''מ בערך)
אז נאלצתי להשים את המאריך 5 מטר של USB 3.0 אקטיבי.
אז עשיתי ניסיון והקרבתי את המפצל למחשב וחיברתי אותו מקדימה ל USB 3.0 בלי המאריך, עכשיו הכוננים ושאר הדונגלים עובדים טוב וגם בגדול העכבר והמקלדת אבל הבעיה היא שהעכבר והמקלדת פתאום לאחר כמה זמן רצוף של שימוש לא מגיבים שוב ואז לוקח להם הרבה שניות להגיב ולחזור לעצמם... ואם מישהו יגיד שהחיבורים שיש לי במחשב מטורפים אז זה ממש לא ככה כי במחשב הישן זה עבד פרפקט מעל לחצי שנה ומכיוון שאין לי מקום לכל החיבורי USB האלה במחשב אז מן הסתם אני חייב מפצלים וגם יש להם מפסקים אז זה ממש נוח...
כרגע אני מחבר את זה ישיר ושאר הדברים עובדים טוב + הכוננים חוץ מהמקלדת והעכבר שפתאום עושים "תקיעה" כזאת ולאחר כמה שניות חוזרים.. ואם אני אחבר אותם ישירות למחשב הם יעבדו טוב אבל רציתי שהכל יהיה ביחד במפצל כמו שהיה עם המחשב הישן
לא יכול להיות שהמפצלים או העכבר או המקלדת דפוקים.. כי המקלדת והעכבר עובדים בחיבור ישיר מעולה והמפצלים עד לפני שבוע וחצי שהחלפתי מחשב עבדו מעולה ופתאום זה קרה.. מה יכול לעשות את הבעיה?
אני כבר משתגע.. האם ניתן לעשות משהו? יש מצב שזה מהמחשב או מהדונגלים או מהמפצלים?
מה הייתם ממליצים לעשות?
תודה לעוזרים