מבקש המלצה לראוטר מודם
שלום לכולם
עברתי ל019 עם תשתית בזק, ורציתי המלצה לראוטר עם מודם שיתמוך במהירות של 100 מגה חשוב שבמקרה הצורך אם החליט לעבור לתשתית הוט הוכל להשתמש באותו ראוטר.
מחפש לרכוש מוצר כזה בארץ, עם כמה שיותר שנות אחריות.
עיקר השימוש שלי יהיה צפייה בקודי, צפייה אונליין והורדת טורנטים.
תודה לכולם
עברתי ל019 עם תשתית בזק, ורציתי המלצה לראוטר עם מודם שיתמוך במהירות של 100 מגה חשוב שבמקרה הצורך אם החליט לעבור לתשתית הוט הוכל להשתמש באותו ראוטר.
מחפש לרכוש מוצר כזה בארץ, עם כמה שיותר שנות אחריות.
עיקר השימוש שלי יהיה צפייה בקודי, צפייה אונליין והורדת טורנטים.
תודה לכולם
נערך לאחרונה על ידי guyy17 ב 01/12/2016 0:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·תודה על התגובה המהירה, אני חייב לשאול זאת שוב מפני שהייתי היום ב KSP והם לא ידעו הרבה על המוצר (וגם לא רצו כל כך לעזור ולהמליץ)...
האם זה יספיק ל100 מגה בתשתית בזק והוט?
האם יצא לך להתנסות איתו?
והאם יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי המוצר הזה, למשל שיכול להיות שבקרוב לא בטוח שהוא יתאים כי עושים שינוי בתשתית או משהו. (Vectoring)- האמת שאני לא יודע מה זה אומר אפילו חחח
האם הראוטר הזה יכול להתאיםן לי? TP-Link Archer C7 AC1750 ראיתי אותו ממולץ פה בפורום.
חשוב לי לציין שאני רוצה לקנות את הראוטר היום (יום חמישי-יום חמישייייי
וגם שעיקר השימוש שלי יהיה צפייה בקודי, צפייה אונליין והורדת טורנטים.
תודה
השאלה מה יספק את הצרכים שלך ואיזה תקציב יש לך?
ה-C7 הוא ראוטר מצוין (אין לי ניסיון אישי אבל לדוגמא ראה כאן). אבל הוא אינו מודם vdsl. האם אתה מקבל מודם מהספק שלך (כלומר מודם-ראוטר שאפשר לנטרל לו את הראוטר ולהפוק אותו למודם בלבד)? אתה צריך בנוסף ל-C7 להוסיף עוד מודם מהרשימה כאן, עדיף משהו שתומך בווקטורינג. לפני כמה שבועות שבדקתי את הנושא בעצמי שקלתי או את ה-TD-W9970 או את ה-DSL-G225 (ובסוף עברתי להוט...). אם תעבור בעתיד להוט פשוט תחליף את המודם שקנית/קיבלת בהוטבוקס שאפשר להפוך למודם ותוכל להמשיך להשתמש ב-C7 כנתב.
כמובן שאתה יכול בינתיים להתשמש רק במודם/ראוטר (כגון ה-TD-W9970 או את ה-DSL-G225). כראוטרים אלא מכשירים יותר חלשים (זה בעיקר יבוא לידי ביטוי במהירות של ה-wifi וגם חיבורים חוטיים שמוגבלים ל-100 מגה), אבל זו אופציה הרבה יותר זולה ויכול מאד להיות שזה מספיק לך.
אני מניח שאתה לא מקבל מודם מהספק, לכן בין כה וכה אתה צריך דבר ראשון לקנות מודם ראוטר. תתחיל מזה ותראה אם הביצועים מספקים אותך. אם לא תמיד תוכל להוסיף ראוטר איכותי (כגון ה-C7).
כהערת אגב אם אתה קונה את ה-C7 ויש סיכוי שתרצה להתקין dd-wrt או דומיו, תוודא שאתה קונה את ה-V2.
ה-C7 הוא ראוטר מצוין (אין לי ניסיון אישי אבל לדוגמא ראה כאן). אבל הוא אינו מודם vdsl. האם אתה מקבל מודם מהספק שלך (כלומר מודם-ראוטר שאפשר לנטרל לו את הראוטר ולהפוק אותו למודם בלבד)? אתה צריך בנוסף ל-C7 להוסיף עוד מודם מהרשימה כאן, עדיף משהו שתומך בווקטורינג. לפני כמה שבועות שבדקתי את הנושא בעצמי שקלתי או את ה-TD-W9970 או את ה-DSL-G225 (ובסוף עברתי להוט...). אם תעבור בעתיד להוט פשוט תחליף את המודם שקנית/קיבלת בהוטבוקס שאפשר להפוך למודם ותוכל להמשיך להשתמש ב-C7 כנתב.
כמובן שאתה יכול בינתיים להתשמש רק במודם/ראוטר (כגון ה-TD-W9970 או את ה-DSL-G225). כראוטרים אלא מכשירים יותר חלשים (זה בעיקר יבוא לידי ביטוי במהירות של ה-wifi וגם חיבורים חוטיים שמוגבלים ל-100 מגה), אבל זו אופציה הרבה יותר זולה ויכול מאד להיות שזה מספיק לך.
אני מניח שאתה לא מקבל מודם מהספק, לכן בין כה וכה אתה צריך דבר ראשון לקנות מודם ראוטר. תתחיל מזה ותראה אם הביצועים מספקים אותך. אם לא תמיד תוכל להוסיף ראוטר איכותי (כגון ה-C7).
כהערת אגב אם אתה קונה את ה-C7 ויש סיכוי שתרצה להתקין dd-wrt או דומיו, תוודא שאתה קונה את ה-V2.