טלוויזיה עם רקורד מצויין

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
בקיטה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עומדת לרכוש 2 טלוויזיות, אחת בגודל 50 אינץ' לסלון והשניה 40 אינץ' לחדר של הנערה המתבגרת. בשני המקרים מדובר במרחק של 3 מטר. חשוב לי שתהיה אמינה עם רקורד מצויין וכמובן שגם חשובה לי תמונה טובה.

כן 4K לא 4K? אין לי מושג. עד היום לא ראיתי נטפליקס ואני מבינה שהם משדרים ב4K, זה כדאי?
אני אשמח לsmart TV, לא שאני באמת יודעת מה זה ואם זה שימושי אבל זה נשמע כמו הדבר הנכון.. אני לא צריכה 3D.
תקציב? הייתי שמחה לעד 2000 לקטנה ועד 4000 לגדולה אבל זה יכול להיות יקר ב1000 שקל. מה הייתם קונים אם הייתם במקומי?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #2 

אם אמינה עם רקורד, אז דגם KD49XD7005 סוני _4000 ש''ח 4K
או הסמסונג הקעורה והמצוינת 49ku7350 - קצת יותר מ-4000 ש''ח גם 4K
או ku7000 סמסונג 50 אינצ' 4K בקצת יותר מ-3000 ש''ח (מחיר נמוך אומנם אבל לא פחות טובה מהשניים הקודמים)

למתבגרת - במחיר של 2000 ש''ח נצטרך למצוא מסך FHD

או הפנסוניק 40cs500l קצת פחות מ-2000 ש''ח (40 אינצ')
או LG43LF590Y סמארט בקצת יותר מ-2000 ש''ח (43 אינצ')
שתיהן טובות מאוד. הפנסוניק אמינה עם אחריות ארוכה.

עריכה
אולי תיקחו שניכן את הסמסונג ku7000 ותגמרו ענין בכסף קטן
מעולה למחירה - קצת יותר מ-3000 ש''ח
למתבגרת 40 אינצ' לא יתאים. ממרחק של 3 מטר חייב לפחות 50 אינצ' ומעלה
כמובן 4k שניהן

לצפות בתוכן 4K ביוטיוב או נטפיליקס - הנאה צרופה. הכי טוב שאפשר.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

בקיטה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בחדר של המתבגרת

שליחה #3 

לא ניתן לתלות טלוויזיה גדולה יותר מ40 אינץ' והאמת היא שגם זה יותר מידי. המקום היחיד בו ניתן לחבר טלוויזיה הוא מאחורי הדלת על קיר גבס ברוחב של מטר. 40 אינץ' בא ברוחב של 90 ס"מ וגם זה ממש לא נראה לי טוב. אם הייתי יכולה להסתפק שם בפחות מ40 אינץ' זה היה הרבה יותר מוצלח אבל המרחק צפייה כנראה לא מאפשר את זה. אז גם זאת התלבטות רצינית. כמה רע זה לצפות בטלויזיה 32 אינץ' ממרחק של 3 מטר?
לגבי ההמלצה ספציפית, אני נוטה לכיוון של ה- KU7000 עבור שתי הטלויזיות, אם הן אמינות הן בהחלט הבחירה הראשונה שלי. תודה רבה על העזרה, אני מעריכה את זה.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לצפות במסך 32 אינצ' ממרחק 3 מטר - רע מאוד. לא בטוח שהיא תצליח לראות את התרגום.
רק שתביני, ישנה דעה אחידה בפורום שממרחק צפייה 3 מטר - הכי מתאים מסך בין 60-65 אינצ'.

מסך הסמסונג מקבל פה ביקורות חיוביות, מסך חדש ועדכני, מפרט עשיר - מסך מומלץ מאוד למחירו - והוא מאוד מבוקש.
סמסונג זו לא סתם עוד חברה, רק ממליץ שתוסיפי עוד 200-300 ש''ח וקחי אחריות 3 שנים של היבואן.

בקיטה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אחריות של היבואן

שליחה #5 

אני אוסיף כי הבנתי כמה זה חשוב. האם כדאי גם להוסיף את ה200 ש"ח לטובת האחריות לארבע שנים (נדמה לי)?
אני רואה שבאמת החיבה לטלויזיות גדולות רבה, אני תוהה אם זה באמת משנה, אבל אני מניחה שאדע בקרוב. מקווה שלא אתחרט שלא בחרתי באחת גדולה יותר לסלון.
דבר אחרון, אם אתה במקרה גם מכיר מתקינים טובים אני אשמח להפניה. טובים מבחינתי זה פדנטים שדואגים שהכל יהיה באמת תלוי בצורה מיטבית בלי חוטים בכל מקום והמחיר יהיה הוגן, אם הם גם נחמדים זה בכלל כיף.
ושירד כבר גשם.
(W) בקי

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כדאי מאוד להוסיף 200 ש''ח לאחריות מורחבת של היבואן
הייתי ממליץ לך לרכוש את הסמסונג 55 אינצ' ku7000