סמסונג un65ks8000 מארה"ב בשימוש בישראל
היי,
אני מתגורר בארה"ב ואמור לחזור לארץ בעוד שנה, קניתי את ה- un65ks8000 בבסט ביי (1490$) וזאת על סמך מחקר שעשתי וראיתי שזה אמור לעבוד בארץ גם על 220 volts, על הטלוויזיה עצמה רשום שזה 110 volts בלבד. האם למישהו יש נסיון בעברה של טלוויזה מדגם זה או דגם דומה לישראל.
בארץ מוכרים את אותה טלוויזה בגרסה האמריקאית שלה כשהיא מגיעה בייבוא מקביל של טופ טיוי, אבל בשיחה עם חללית אמרו לי שהטלוויזיות מוסבות לתפעול בישראל על ידי היבואן (מה שנשמע לי קצת מוזר).
כמו כן מה עם שיטת השידור (50HZ) האם זה גם עלול ליצור בעיות? עדין אפשר להחזיר
אני מתגורר בארה"ב ואמור לחזור לארץ בעוד שנה, קניתי את ה- un65ks8000 בבסט ביי (1490$) וזאת על סמך מחקר שעשתי וראיתי שזה אמור לעבוד בארץ גם על 220 volts, על הטלוויזיה עצמה רשום שזה 110 volts בלבד. האם למישהו יש נסיון בעברה של טלוויזה מדגם זה או דגם דומה לישראל.
בארץ מוכרים את אותה טלוויזה בגרסה האמריקאית שלה כשהיא מגיעה בייבוא מקביל של טופ טיוי, אבל בשיחה עם חללית אמרו לי שהטלוויזיות מוסבות לתפעול בישראל על ידי היבואן (מה שנשמע לי קצת מוזר).
כמו כן מה עם שיטת השידור (50HZ) האם זה גם עלול ליצור בעיות? עדין אפשר להחזיר
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הבאתי את ה 9000 מארה"ב. גם אני לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית (כולל מאנשים שעובדים בסמסונג) לכן החלטתי לא לקחת סיכון ואני מחבר עם שנאי. כל השאר עובד (50hz, אפליקציות בעברית לאחר התחברות ראשנית עם VPN ושינוי מדינה).
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

·kobieisen כתב:תודה, סוף סוף מישהו שעבר את זה
כמה אינץ ה9000 שלך? אתה יכול לשתף באיזה שנאי אתה משתמש (כמה וואט)?...
65 אינטש, השנאי הוא 1000W (אבל מן הסתם נסחפתי, לא צריך כזה הספק).
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

·ahersko כתב: לגבי הסמארט גם אם "אוקטב" בארץ המוצא יש אח"כ בעיות להפעיל אותו...אל תבנו עליו בארץ....
כל מה שצריך זה שימוש ב VPN פעם אחת (חובה) והחלפת מדינה (אופציונלי, רק אם רוצים אפליקציות שמתאימות לישראל)