שאלה לגבי סקירה באתר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73366
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=873
קראתי את הסקירה ואני מנסה להבין למה לשלם על כרטיס ייעודי שמאפשר קליטה של רק 2 ערוצים. מה ההיגיון? מה אני מפספס?!
קראתי את הסקירה ואני מנסה להבין למה לשלם על כרטיס ייעודי שמאפשר קליטה של רק 2 ערוצים. מה ההיגיון? מה אני מפספס?!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. זה קליטה דיגיטלית.
2. המטרה כאן היא לא לקלוט את שני הערוצים (זה תוספת חביבה, אך לא קריטית). המטרה היא להוריד את לוח השידורים - ה-EPG באופן דיגיטלי מהממיר של יס.
היתרון של זה הוא בכך שזה חי, כלומר אם לוח המשדרים משתנה, זה מתעדכן בזמן אמת. כמו כן, הלוח הזה הוא המדוייק ביותר שאנחנו מכירים כיום...
2. המטרה כאן היא לא לקלוט את שני הערוצים (זה תוספת חביבה, אך לא קריטית). המטרה היא להוריד את לוח השידורים - ה-EPG באופן דיגיטלי מהממיר של יס.
היתרון של זה הוא בכך שזה חי, כלומר אם לוח המשדרים משתנה, זה מתעדכן בזמן אמת. כמו כן, הלוח הזה הוא המדוייק ביותר שאנחנו מכירים כיום...
-
Huber
- חבר במועדון HT

חשבתי שיש לזה כבר פיתרון שלא מצריך חומרה ייעודית - קרי VISTA. לא?
-
Huber
- חבר במועדון HT

באיזו רמה?! ולמה? אם כבר עושים שיתוף פעולה - מה הרעיון בלהציג EPG לא מדוייק?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא מדויק זו מילה לא נכונה אבל תחשוב באופן הגיוני שישנה חברה אחת שמציגה EPG שמציגה את המידע בצורה לא "תקינה" עד היום , אז עד כמה אתה יכול להסתמך שהיא תעשה את זה יותר טוב מעכשיו?
המדריך הבא יהיה על הורדת EPG דרך הכרטיס! צפו בכיליון עיינים
המדריך הבא יהיה על הורדת EPG דרך הכרטיס! צפו בכיליון עיינים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם בויסטה ישנה את הבעייה המדוברת? מישהו ווידא את זה? פשוט נראה לי מוזר להמליץ על רכישת חומרה שעולה כסף לפני שמוודאים שהפונקציה שהיום כבר נתמכת רישמית במערכת ההפעלה לא "מספקת את הסחורה" למעשה - מה שיצדיק רכישה של חומרה ייעודית. אני טועה?
- oferlaor
- מנהל

Huber,
אף אחד לא ממליץ על רכישה או שימוש.
האם סקירה על מסך שעולה 57,000 ש"ח הוא בגדר המלצה אישית לך לרכוש את המסך?
זו סקירה שמסבירה פעולה כלשהי. אתה בוודאי שלא חייב לרכוש את זה.
אף אחד לא ממליץ על רכישה או שימוש.
האם סקירה על מסך שעולה 57,000 ש"ח הוא בגדר המלצה אישית לך לרכוש את המסך?
זו סקירה שמסבירה פעולה כלשהי. אתה בוודאי שלא חייב לרכוש את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אף אחד לא הכריח אותך לקנות, השיקול הסופי הוא שלך
האתר סוקר את מגוון החומרים בשוק ולא מסתפק בספק \נישה זו או אחרת לכן הכתבה מציגה לך סוג אחר של שימוש ופיתרון
אתה לא חייב לקנות אתה גם לא חייב להשתמש, אבל אתה בהחלט יכול לקרוא ולהחכים , אם תגיע למסקנה שזה מה שאתה רוצה אזי המדריך הזה בשבילך ונועד לעזור לך במהלך ההתקנה
בהצלחה
האתר סוקר את מגוון החומרים בשוק ולא מסתפק בספק \נישה זו או אחרת לכן הכתבה מציגה לך סוג אחר של שימוש ופיתרון
אתה לא חייב לקנות אתה גם לא חייב להשתמש, אבל אתה בהחלט יכול לקרוא ולהחכים , אם תגיע למסקנה שזה מה שאתה רוצה אזי המדריך הזה בשבילך ונועד לעזור לך במהלך ההתקנה
בהצלחה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
-
Huber
- חבר במועדון HT

וואו - איזה "עליהום" מתבצע פה
שאלתי שאלה פשוטה שעליה עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה - למה צריך חומרה ייעודית שעולה כסף כאשר האופציה המרכזית שהכרטיס הנ"ל הומלץ בעקבותיה ( ה EPG) כבר קיים כיום מובנה במערכת ההפעלה? למה צריך להגיע למצב של "לא מתאים לך אז אל תקנה"?
אמרתם שהפונקציה שמובנית בויסטה לא "מדוייקת". מאיזו בחינה? מה אני "אפסיד" או לחלופין ארוויח מרכישת הכרטיס? לא שאלה שכדאי לתת עליה תשובה בסקירה על מוצר או לפחות למי שטורח לשאול את השאלה? עלות/תועלת זה אחד השיקולים המרכזיים בבחירת מוצר - בעיקר שהעלות המקבילה היא אפס.
קראת את הסקירה (בגלל זה פתחתי את הת'רד), החכמתי לגבי המוצר - עכשיו אני שואל שאלה פשוטה - למה לרכוש את המוצר שיש פתרון מקביל שלא מצריך הוצאה כספית (למי שמתכנן לרכוש ויסטה הכוונה).
שאלתי שאלה פשוטה שעליה עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה - למה צריך חומרה ייעודית שעולה כסף כאשר האופציה המרכזית שהכרטיס הנ"ל הומלץ בעקבותיה ( ה EPG) כבר קיים כיום מובנה במערכת ההפעלה? למה צריך להגיע למצב של "לא מתאים לך אז אל תקנה"?
אמרתם שהפונקציה שמובנית בויסטה לא "מדוייקת". מאיזו בחינה? מה אני "אפסיד" או לחלופין ארוויח מרכישת הכרטיס? לא שאלה שכדאי לתת עליה תשובה בסקירה על מוצר או לפחות למי שטורח לשאול את השאלה? עלות/תועלת זה אחד השיקולים המרכזיים בבחירת מוצר - בעיקר שהעלות המקבילה היא אפס.
קראת את הסקירה (בגלל זה פתחתי את הת'רד), החכמתי לגבי המוצר - עכשיו אני שואל שאלה פשוטה - למה לרכוש את המוצר שיש פתרון מקביל שלא מצריך הוצאה כספית (למי שמתכנן לרכוש ויסטה הכוונה).
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/03/2007 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

אין עליהום...
למי זה מתאים
1. למי שאין VISTA WMC או שרוצה תוכנה אלטרנטיבית (ל-SAGE למשל אין פיתרון EPG)
2. למי שמעדיף את ה-EPG של יס על פני זה של TV2DAY
למי זה מתאים
1. למי שאין VISTA WMC או שרוצה תוכנה אלטרנטיבית (ל-SAGE למשל אין פיתרון EPG)
2. למי שמעדיף את ה-EPG של יס על פני זה של TV2DAY
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצויין - רב תודות, תשובה עיניינית ובהירה
ז"א מי שמתכנן להתקין ויסטה בכל מקרה - אין לו צורך בכרטיס הנ"ל (אם המטרה המרכזית היא ה EPG) - אני מבין נכון?
ז"א מי שמתכנן להתקין ויסטה בכל מקרה - אין לו צורך בכרטיס הנ"ל (אם המטרה המרכזית היא ה EPG) - אני מבין נכון?
- oferlaor
- מנהל

מי שיש לו VMC ומסתפק בלוח השידורים שהוא מקבל בדרך זו אינו זקוק לפיתרון הנ"ל.
חשוב לציין שמדובר רק בגרסאות הפרמיום של ויסטה, ושחייבים blaster שmicrosoft תומכת בו.
הכתבה הזו באה בעקבות מיאוס מביזיון הEPG באינטרנט במדינתנו. למרות הפתרונות השונים שנתנו אורן ואחרים, תמיד היו עם זה בעיות: לוח לא מעודכן, שעות לא נכונות, לפעמים אין מידע בכלל על ערוצים מסויימים וכו'.
עוד אין לדעת אם המצב יהיה זהה גם בויסטה מדיה סנטר, אני מאוד מקווה שלא, אם כי ניתן להעריך שלא יהיה שינוי גדול באיכות מאחר והחברה שמספקת את הEPG הזה אחראית למחדלים המצויינים לעיל.
אתה צריך להבין שיש פה חברה שכמעט לא צופים בשידורים חיים ורק מקליטים באופן אוטומטי הכל. לכן לוח משדרים איכותי ומעודכן זו לא אופציה אלא חובה.
אני באופן אישי, מחכה שיגיע הEPG לויסטה, ואחרי שאראה מה הוא שווה אשקול באם לקנות כרטיס כזה או לא.
הכתבה הזו באה בעקבות מיאוס מביזיון הEPG באינטרנט במדינתנו. למרות הפתרונות השונים שנתנו אורן ואחרים, תמיד היו עם זה בעיות: לוח לא מעודכן, שעות לא נכונות, לפעמים אין מידע בכלל על ערוצים מסויימים וכו'.
עוד אין לדעת אם המצב יהיה זהה גם בויסטה מדיה סנטר, אני מאוד מקווה שלא, אם כי ניתן להעריך שלא יהיה שינוי גדול באיכות מאחר והחברה שמספקת את הEPG הזה אחראית למחדלים המצויינים לעיל.
אתה צריך להבין שיש פה חברה שכמעט לא צופים בשידורים חיים ורק מקליטים באופן אוטומטי הכל. לכן לוח משדרים איכותי ומעודכן זו לא אופציה אלא חובה.
אני באופן אישי, מחכה שיגיע הEPG לויסטה, ואחרי שאראה מה הוא שווה אשקול באם לקנות כרטיס כזה או לא.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כשאמרתי לא מדויק התכוונתי , נגיד למשל יש שינוי בלוח השידורים ה - EPG ישירות מי YES יותר עדכני.
כשהסתמכנו על ה EPG מהאינטרנט היה לפעמים שינוי בלוח שידורים שהיה ידוע מראש ולא שינו את זה ב TV2DAY
וזה גרם לפספס תוכניות... או יותר גרוע ... להכין פופקורן להקלטה לשבת בנוח ואז להבין שזה הקליט תוכנית תרבות כלשהי.
האכזבה מאוד קשה
השיקולים שלי לקניית הכרטיס היו שיש לי WINXP חוקי ו SAGETV חוקי והמעבר לויסטה פרימיום יעלה לפחות 600 שקל
ולא בטוח שאני יהיה מרוצה מהאיכות של ה EPG.
היה גם שיקול של הקלטה של ערוץ 10 ו 2 דיגיטלית , אבל יש לי איזה בעיה טכנית שלא ברור מאיפה מגיע שלא מאפשרת לי.
אגב SAGETV תוכנה בהרבה יותר טובה מ MCE.
כשהסתמכנו על ה EPG מהאינטרנט היה לפעמים שינוי בלוח שידורים שהיה ידוע מראש ולא שינו את זה ב TV2DAY
וזה גרם לפספס תוכניות... או יותר גרוע ... להכין פופקורן להקלטה לשבת בנוח ואז להבין שזה הקליט תוכנית תרבות כלשהי.
האכזבה מאוד קשה
השיקולים שלי לקניית הכרטיס היו שיש לי WINXP חוקי ו SAGETV חוקי והמעבר לויסטה פרימיום יעלה לפחות 600 שקל
ולא בטוח שאני יהיה מרוצה מהאיכות של ה EPG.
היה גם שיקול של הקלטה של ערוץ 10 ו 2 דיגיטלית , אבל יש לי איזה בעיה טכנית שלא ברור מאיפה מגיע שלא מאפשרת לי.
אגב SAGETV תוכנה בהרבה יותר טובה מ MCE.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אשמח לרבל פידבק ממי שישתמש בויסטה וב EPG המובנה לגבי רמת הדיוק שלה ולגבי כמות הפאשלות באם תהיינה...