עזרה בכיול KS8500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dudinka69 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,
התחדשתי בKS8500 65 ואני ממש ממש מרוצה,
מה שכן, ניסיתי לכייל לפי http://www.rtings.com/tv/reviews/samsun ... 0/settings
והאמת, התמונה נראת ממש לא טוב לאחר הכיול, הגיוני? עשיתי משהו לא טוב? לא הבנתי את התמונות בתחתית העמוד שם,
ניסיתי לכייל גם לפי התמונות ועדיין השחור לא שחור וממש לא חד וכיף,
עשיתי איפוס להגדרות ובמצב מאופס רואים נפלא, האם הגיוני? מה אני מפספס?
צירפתי תמונה סתם שתיראו איזה יפה זה בנישה,
נ.ב סליחה על הבלגן, בדיוק עברנו לדירה החדשה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה בדיוק לא הבנת בתמונה?
השחור לא יהפוך ליותר שחור ממה שהוא כרגע, מדובר על מסך עם תאורת קצה LED, לא OLED ולא מסך LCD עם FALD.
לגבי ה"כיול", אז זה לא ממש כיול אלא משחק בכיוונים. בכל אופן תמונה מכויילת כהלכה לא בהכרח תראה טוב לעין בהתחלה ותדרוש זמן להתרגל.

אהבתי את הנישה, נראה נקי ויפה.

dudinka69 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אוקיי, אבל אם אני לא נוגע אני רואה הרבה יותר טוב, אז אין שום סיבה לשחק עם הצבעים אם כך לא?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

אם ניסית לכייל את התמונה לפי הערכים שהם הגיעו איתם לתמונה מכוייל בעזרת מכשיר כיול על המסך שלהם, אז דע שזה תקף רק למסך שנבדק, כל פאנל שיוצא מהמפעל(אלה אם הוא באמת מכוייל קפדנית למדי) יראה שונה במידה מסויימת, הערכים שהם מציגים על המסך שלהם מגיעים לתמונה מכויילת, על מסך אחר זה יכול להראות שונה לגמרי, הם גם מציינים זאת

The following are the results of the white balance and colorspace calibration on our unit. You can try copying our values for these, but we don't recommend them as they vary per individual unit, so they might not be good, even for the same model and same size as the TV we reviewed. If you want to try them you will need to enter all values shown, as all of them are active at the same time. If you end up with worse picture quality, simply reset them to the default values.
...
התמונות העיקריות הם המצלות והסברים קצרים לגבי ההגדרות העיקריות, איתם אתה בהחלט יכול לשחק..
אבל מה שהכי חשוב, הוא שהכל תלוי בטעם האישי שלך, אין פה נכון ולא נכון, יש מכוייל ולא מכוייל, אחד מכוון למטרה מסויימת וקבוע בתקן הקולנועי, האחרת, נטו העדפה אישית. מי שבוחר בדרך השניה, אין זה רע. הסלון שלך, המסך שלך והעיניים שלך.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”