סם ליין התחילו לייבא טלויזיות UE במקום UA
כך נאמר לי בחנות שקניתי ממנה טלויזיה של היבואן הרשמי - סם ליין.
וכך נאמר לי בסם ליין.
מה הסיבה לשינוי זה ?
האם יש לי יכול לדעת שבאמת קיבלתי טלויזיה שהגיע מהיבואן הרשמי ולא מהפרללי ?
ואם שתיהן מאותו הדגם - UE (אירופה) האם יש בכלל הבדל בין הטלויזיות ?
האם עברנו רשמית לאירופה ?
מצורפת תמונת הקרטון של הטלויזיה כפי שצילם לי אותה המוכר (ושלח אלי),
שימו לב למדבקה "מיועד ומותאם לישראל"
האם זה אומר שפתחו את האריזה לצורך עדכון העברית כפי שעושים זאת אצל היבואנים הפרללים ?
נראה לי קצת תמוהה
וכך נאמר לי בסם ליין.
מה הסיבה לשינוי זה ?
האם יש לי יכול לדעת שבאמת קיבלתי טלויזיה שהגיע מהיבואן הרשמי ולא מהפרללי ?
ואם שתיהן מאותו הדגם - UE (אירופה) האם יש בכלל הבדל בין הטלויזיות ?
האם עברנו רשמית לאירופה ?
מצורפת תמונת הקרטון של הטלויזיה כפי שצילם לי אותה המוכר (ושלח אלי),
שימו לב למדבקה "מיועד ומותאם לישראל"
האם זה אומר שפתחו את האריזה לצורך עדכון העברית כפי שעושים זאת אצל היבואנים הפרללים ?
נראה לי קצת תמוהה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
בוקר טוב אליהו!
אבל החשדנות שלך במקומה. כנראה כישראלי אתה יודע שצריך לחפש איפה עושים עליך סיבוב. אז כן, זה דגם אירופאי. אבל לא, לא כמו באירופה. לפחות לא במדינות מערב אירופה. אצלנו הגדם X מקביל לדגם X-1. למשל KS7000 שם הופכת באורך פלא לKS8000 אצלנו. אז כדי ליצור אחידות גם המחיר בארץ גבוה ב1000
אבל החשדנות שלך במקומה. כנראה כישראלי אתה יודע שצריך לחפש איפה עושים עליך סיבוב. אז כן, זה דגם אירופאי. אבל לא, לא כמו באירופה. לפחות לא במדינות מערב אירופה. אצלנו הגדם X מקביל לדגם X-1. למשל KS7000 שם הופכת באורך פלא לKS8000 אצלנו. אז כדי ליצור אחידות גם המחיר בארץ גבוה ב1000
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@Alon_Solo
אחרי שעשיתי בדיקה בכמה אתרים ראיתי שהדגם ks8000 קיבל ביקורות מעולות ורציתי לקנות אותו, עכשיו לשאלתי כל המסכים של הדגם הזה שנמכרים בארץ זה בעצם ks7000?? והks8500 זה בעצם 7500 ?
אפשר הסבר בבקשה
אחרי שעשיתי בדיקה בכמה אתרים ראיתי שהדגם ks8000 קיבל ביקורות מעולות ורציתי לקנות אותו, עכשיו לשאלתי כל המסכים של הדגם הזה שנמכרים בארץ זה בעצם ks7000?? והks8500 זה בעצם 7500 ?
אפשר הסבר בבקשה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כלל לא בטוח שיש כאן מישהו באתר שיכול לערוב שדגם מסויים הוא אכן דגם מסויים או מקביל בדיוק לדגם אחר עם שם אחר באזור אחר בעולם. תבינו, יש סלט עם הדגמים פה בארץ. התיאור שלהם הוא אכן תיאור אירופאי אך חלקם (רובם?) לא מקבילים באמת לאותם הדגמים (עם אותו שם דגם) באירופה. חלק מקבילים וחלק בכלל מקבילים למה שנמכר בארה"ב וקשה כבר לעקוב מי זה מי ומה השוני.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@jacko-il
סלט זה אנדרסטייטמנט למה שקורה לדעתי ובפרט אצלי בראש.
אני כבר לא יודע איזה דגם לקנות אחרי שקראתי עליו והתבר לי שזה לא זה וההוא לא זה וממש בלגן אחד גדול...
נראה לי אני אחפש דגם של חברה אחרת lg ששם ממה שראיתי הבלגן קצת יותר קטן..
אני מתחיל להריים ידיים ממה שקורה.
ואיך אני יכול לבדוק שאכן נניח דגם ספציפי שנמכר פה בארץ הוא לא אותו מפרט כמו הדגם הזהה שנמכר באירופה?
סלט זה אנדרסטייטמנט למה שקורה לדעתי ובפרט אצלי בראש.
אני כבר לא יודע איזה דגם לקנות אחרי שקראתי עליו והתבר לי שזה לא זה וההוא לא זה וממש בלגן אחד גדול...
נראה לי אני אחפש דגם של חברה אחרת lg ששם ממה שראיתי הבלגן קצת יותר קטן..
אני מתחיל להריים ידיים ממה שקורה.
ואיך אני יכול לבדוק שאכן נניח דגם ספציפי שנמכר פה בארץ הוא לא אותו מפרט כמו הדגם הזהה שנמכר באירופה?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@seri
@tal001
שאלות קשות אתם שואלים אותי.
אני יוצא מתוך הנחה שביקורות בשפה האנגלית על גדמים אירופאיים נכתבות על דגמים של UK.
כדי למצוא מה המסך המקביל בארץ, צריך להיכנס למפרט של הטלוויזיה באינטרנט (באתר הרשמי של סמסונג). הכי קל להשוות לפי מדד ה-PQI (הוא אומנם בפני עצמו לא אומר כלום אבל מאפשר לדעת איזה דגם כאן מקביל לאיזה דגם שם).
למשל ל-KS7000 הבריטי יש PQI 2100
http://www.samsung.com/uk/tv/KS7000/?modelCode=UE60KS7000UXXU
כך גם ל-KS8000 הישראלי יש אותו PQI 2100
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-av/tv/suhd/UE60KS8000UXSQ
ואני חוזר שוב, לפי שיקפצו על העגלה הזאת, אני לא נכנס למשמעות שיש או אין ל-PQI אלא רק משתמש בו ככלי לביצוע השוואה...
@tal001
שאלות קשות אתם שואלים אותי.
אני יוצא מתוך הנחה שביקורות בשפה האנגלית על גדמים אירופאיים נכתבות על דגמים של UK.
כדי למצוא מה המסך המקביל בארץ, צריך להיכנס למפרט של הטלוויזיה באינטרנט (באתר הרשמי של סמסונג). הכי קל להשוות לפי מדד ה-PQI (הוא אומנם בפני עצמו לא אומר כלום אבל מאפשר לדעת איזה דגם כאן מקביל לאיזה דגם שם).
למשל ל-KS7000 הבריטי יש PQI 2100
http://www.samsung.com/uk/tv/KS7000/?modelCode=UE60KS7000UXXU
כך גם ל-KS8000 הישראלי יש אותו PQI 2100
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-av/tv/suhd/UE60KS8000UXSQ
ואני חוזר שוב, לפי שיקפצו על העגלה הזאת, אני לא נכנס למשמעות שיש או אין ל-PQI אלא רק משתמש בו ככלי לביצוע השוואה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תשוו כמה שיותר פרמטרים. כמו שאלון רשם, ל- PQI כשלעצמו אין הרבה משמעות, אך אולי אפשרי באמת להתבסס עליו בהשוואות ביקום המקביל של סמסונג. אני הייתי משווה הכל - ממראה פיסי של המסך (גב, סטנד, מסגרת, חיבורים וכו') ועד לשמות של פיצ'רים וכו'. מספיק שדבר אחד שונה כדי לחשוד שמדובר במשהו שונה לאזורים שונים בעולם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".