תקלת חיבור אופטי רסיבר kenwood krf v5090d האם לתקן או לרכוש חדש.
שלום לכולם.
כרגע אני בשוטטות אין סופית באמזון ובאתר הזה, כדי למצוא רסיבר חדש ועדכני עבורי, אבל עד ש.. יש ברשותי את הרסיבר הזה, עבד לא רע בכלל עד ש לאט לאט היו רעשים באמצע ניגון,רעשים סטטיים ואז הפסיק הסאונד. ממש רעש שמזכיר ערוץ שרוף,או טרנזיסטור בעייתי.
במצב סטריאו בחיבור אנלוגי RCA הרסיבר מנגן מעולה.שני הרמקולים מתפקדים יפה מאד.
רק בחיבור אופטי התקלה מתרחשת. אין לי אפשרות לחבר אות מכבל דיגיטאלי.ובתצוגת הרסיבר, תרשים הרמקולים המחוברים מהבהב לסירוגין, פעם מוצג ופעם לא. ורעש סטטי מגיע מהרמקולים.
הרסיבר מקבל הזנה מ lg 6500pn שעושה לו pass through. אות המקור מגיע ממחשב.
מה דעתכם? האם תקלת חומרה, או שמה מדובר במשהו שניתן DIY לטפל בבית?
במרחבי הרשת לא מצאתי אזכור לתקלה הזאת, או לפחות משהו שיוכל לסייע לי
אשמח לתובנות.
אחלה יום.
כרגע אני בשוטטות אין סופית באמזון ובאתר הזה, כדי למצוא רסיבר חדש ועדכני עבורי, אבל עד ש.. יש ברשותי את הרסיבר הזה, עבד לא רע בכלל עד ש לאט לאט היו רעשים באמצע ניגון,רעשים סטטיים ואז הפסיק הסאונד. ממש רעש שמזכיר ערוץ שרוף,או טרנזיסטור בעייתי.
במצב סטריאו בחיבור אנלוגי RCA הרסיבר מנגן מעולה.שני הרמקולים מתפקדים יפה מאד.
רק בחיבור אופטי התקלה מתרחשת. אין לי אפשרות לחבר אות מכבל דיגיטאלי.ובתצוגת הרסיבר, תרשים הרמקולים המחוברים מהבהב לסירוגין, פעם מוצג ופעם לא. ורעש סטטי מגיע מהרמקולים.
הרסיבר מקבל הזנה מ lg 6500pn שעושה לו pass through. אות המקור מגיע ממחשב.
מה דעתכם? האם תקלת חומרה, או שמה מדובר במשהו שניתן DIY לטפל בבית?
במרחבי הרשת לא מצאתי אזכור לתקלה הזאת, או לפחות משהו שיוכל לסייע לי
אשמח לתובנות.
אחלה יום.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי את הרסיבר הזה (קניתי לפני 10 שנים בדיוטי ב 200$)
לא הייתי משקיע אפילו שקל בתיקון (לא שהרסיבר רע - פשוט הוא מיושן)
לא הייתי משקיע אפילו שקל בתיקון (לא שהרסיבר רע - פשוט הוא מיושן)
אם אתה מבין באלקטרוניקה, פתח אשכול בתכמיכה טכנית או DIY
חשבתי על זה עכשיו, ולדעתי משופץ לא בהכרך יותר גרוע מאחד שנקנה ביד2.
פעם זה היה רלוונטי כי המוצר רק הושק ועלה כמה אלפי שקלים והתיקון כמה מאות.
עכשיו כשהמוצר שווה כמה מאות וגם התיקון כמה מאות אז אומרים שזה לא משתלם.
נגיד אם תיקון מאסיבי יעלה 400 ויד 2 יעלה 400.
אם אתה מחפש לקנות את אותו האחד או משהו ברמה הנמוכה (או נמוכה ממנו), אולי באמת כדאי, ואני טיפה משנה פה תפיסת עולם של האנשים מבדרך כלל בפורום, אולי כדאי למסור לתיקון (כמובן לברר מראש כמה יעלה)
חשבתי על זה עכשיו, ולדעתי משופץ לא בהכרך יותר גרוע מאחד שנקנה ביד2.
פעם זה היה רלוונטי כי המוצר רק הושק ועלה כמה אלפי שקלים והתיקון כמה מאות.
עכשיו כשהמוצר שווה כמה מאות וגם התיקון כמה מאות אז אומרים שזה לא משתלם.
נגיד אם תיקון מאסיבי יעלה 400 ויד 2 יעלה 400.
אם אתה מחפש לקנות את אותו האחד או משהו ברמה הנמוכה (או נמוכה ממנו), אולי באמת כדאי, ואני טיפה משנה פה תפיסת עולם של האנשים מבדרך כלל בפורום, אולי כדאי למסור לתיקון (כמובן לברר מראש כמה יעלה)
כן חברה, תודה על התגובות. אני מסכים לגבי חדש, משיקולי תקציב בשלב זה אני כרגע עדין מחפש פתרון לרסיבר.
אם למישהו מהחברים יש ניסיון, אשמח לשמוע. גם ככה יושבת אם לא יתוקן, כך שלא מפחד לנסות לתקן לבד\להרוס לבד!
לחילופין, אני פשוט יושב בנוסף כל יום מול לוח יד 2 של הפורום, בתקווה למצוא מחליף בריא וזול ,רק שאוכל לתפעל את הסלון שלי כבר.
אם למישהו מהחברים יש ניסיון, אשמח לשמוע. גם ככה יושבת אם לא יתוקן, כך שלא מפחד לנסות לתקן לבד\להרוס לבד!
לחילופין, אני פשוט יושב בנוסף כל יום מול לוח יד 2 של הפורום, בתקווה למצוא מחליף בריא וזול ,רק שאוכל לתפעל את הסלון שלי כבר.