·oferlaor כתב:אז כמה דברים:
1. לפי המספרים אנחנו רואים שלמעלה מ-45% מהגולשים באתר משתמשים בחוסמי פרסומות
2. המודל הכלכלי של האתר תלוי בפרסום. עם הירידה במחירים של פרסום display המשמעות היא שללא הפרסום, בקצב הנוכחי האתר פשוט לא יצליח להחזיק את עצמו אז חווית המשתמש תפגע טיפה יותר כאשר תקבלו שגיאה שהאתר מת.
3. ננסה למצוא פיתרון שיספק את כולם, אבל בסופו של דבר עדיף לנו חצי מהגולשים אבל שהם לא יחסמו את הפרסומות...
צריך להבין, זה לא סתם שהעיצוב של האתר לא משתנה והשרת קורס. המצב הנוכחי הוא שמספר הגולשים שבר את כל השיאים שלנו, אבל מצד שני ההכנסות שלנו מפרסום ירדו משמעותית. לצערי הדבר גורם לזה שאנחנו צריכים לעשות דברים שבעבר לא היינו שוקלים, רק בכדי שנוכל להשאיר את האף מעל המים....
מה הוא קופץ ?
נראה שביטלו את הסקריפט שבודק את התוספים שחוסמים פרסומות...וחזרו למצב הקודם, עד לבדיקה שלו למה זה מקפיץ הודעה ללא צורך.mp3lll כתב:טוב אצלי כנראה לא אישרתי טוב, זה לא קופץ יותר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בינתיים רק ניסינו את זה. ברור לחלוטין שיש כאן עוד הרבה לסדר.
בכל מקרה, צריך להבין שזה לא בא ממקום רע אלא מחוסר ברירה.
בכל מקרה, צריך להבין שזה לא בא ממקום רע אלא מחוסר ברירה.
אני עם חוסם פרסומות adblock plus ב FF שמופעל על האתר הזה ולא קופץ לי כלום כי יש לי תוסף Element Hiding helper for adblock plus. אין פרסומות ולא חלונות קופצים. מומלץ מאד.
https://adblockplus.org/en/elemhidehelper
https://adblockplus.org/en/elemhidehelper
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מבחינתי יש הבנה מלאה לבקשה\דרישה להסרת חוסם פרסומות בנוסף ל 50 ש"ח שאני משלם לאתר פעם בשנה.oferlaor כתב:בינתיים רק ניסינו את זה. ברור לחלוטין שיש כאן עוד הרבה לסדר.
בכל מקרה, צריך להבין שזה לא בא ממקום רע אלא מחוסר ברירה....
לא מדובר על תשלום של מאות ש"ח בחודש ואינטואטיבית נראה לי שצריך עוד קצת הכנסות כדי להחזיק אתר כזה מקיף ומקצועי.
התרשמתי שרוב התלונות בפורום היו לגבי התקלה הטכנית ולא לגבי עצם הדרישה לאפשר פרסומות.
אז תפתרו את הבעיה, אנחנו נחכה בסבלנות והחיים יחזרו למסלולם בתוספת קצת פרסומות
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
לדעתי
הפרסומת באתר אינה מטרידה כלל היא באה במקביל לתוכן המעניין אותנו ורק אם נרצה נשתמש בה, אין שום סיבה לפגוע בפת לחמם של בעלי האתר ולהשתמש בחוסם פרסומות.
לי מותקן חוסם פרסומות בכרום, אבל כשאני גולש באתר אני תמיד גולש באקפלורר. יתירה מזאת אני לעיתים לוחץ על פרסומת רק כדי להראות סולידריות עם האתר.
באם הפרסומת תופיע על כל החלון לפני שדף התוכן נטען, אז זה יהיה מטריד וחווית הגלישה תתדרדר אבל במצב הנוכחי אני לא רואה סיבה לחסום את הפרסומות באתר
אז חברה לא רק שלא צריך לחסום פרסומות אלא אני חושב שלפחות פעם ביום כל אחד צריך ללחוץ על פרסומת כאות סולידריות לחברה שמתפעלים את האתר הזה שככול הנראה כולנו אוהבים
הפרסומת באתר אינה מטרידה כלל היא באה במקביל לתוכן המעניין אותנו ורק אם נרצה נשתמש בה, אין שום סיבה לפגוע בפת לחמם של בעלי האתר ולהשתמש בחוסם פרסומות.
לי מותקן חוסם פרסומות בכרום, אבל כשאני גולש באתר אני תמיד גולש באקפלורר. יתירה מזאת אני לעיתים לוחץ על פרסומת רק כדי להראות סולידריות עם האתר.
באם הפרסומת תופיע על כל החלון לפני שדף התוכן נטען, אז זה יהיה מטריד וחווית הגלישה תתדרדר אבל במצב הנוכחי אני לא רואה סיבה לחסום את הפרסומות באתר
אז חברה לא רק שלא צריך לחסום פרסומות אלא אני חושב שלפחות פעם ביום כל אחד צריך ללחוץ על פרסומת כאות סולידריות לחברה שמתפעלים את האתר הזה שככול הנראה כולנו אוהבים
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
@molvy
מסכים לחלוטין. אבל כמו בהרבה מקרים פה לאחרונה, כל ויכוח נגמר בתחרות למי יש יותר ג**ול ומי יוכיח שהוא החכם באדם...
מסכים לחלוטין. אבל כמו בהרבה מקרים פה לאחרונה, כל ויכוח נגמר בתחרות למי יש יותר ג**ול ומי יוכיח שהוא החכם באדם...
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
·תלוי מי משלם על הפרסומות, הרבה קליקים ללא המרה לתמורה (קניה של מוצר או תמורה אחרת שמפרסם קובע) יכולים גם להזיקmolvy כתב:אז חברה לא רק שלא צריך לחסום פרסומות אלא אני חושב שלפחות פעם ביום כל אחד צריך ללחוץ על פרסומת כאות סולידריות לחברה שמתפעלים את האתר הזה שככול הנראה כולנו אוהבים...