מה הוא קופץ ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תוודאו כי סימנתם: "Disabled on this site". חשוב לסמן בנפרד עבור כל דומיין, כלומר אם ביטלתם את זה עבור HomeTheater, יש גם לבטל עבור HTmag, HTmobile וכדומה.
אם עדיין לא עוזר, תסירו את ה- Ad Block לגמרי על מנת לצמצם את הגורם לבעיה.
אם עדיין לא עוזר, תסירו את ה- Ad Block לגמרי על מנת לצמצם את הגורם לבעיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·ziv_r כתב:תוודאו כי סימנתם: "Disabled on this site". חשוב לסמן בנפרד עבור כל דומיין, כלומר אם ביטלתם את זה עבור HomeTheater, יש גם לבטל עבור HTmag, HTmobile וכדומה.
אם עדיין לא עוזר, תסירו את ה- Ad Block לגמרי על מנת לצמצם את הגורם לבעיה....
ווידאתי ועדיין המסך נחסם עם ההודעה הנ"ל.ziv_r כתב:תוודאו כי סימנתם: "Disabled on this site". חשוב לסמן בנפרד עבור כל דומיין, כלומר אם ביטלתם את זה עבור HomeTheater, יש גם לבטל עבור HTmag, HTmobile וכדומה.
אם עדיין לא עוזר, תסירו את ה- Ad Block לגמרי על מנת לצמצם את הגורם לבעיה....
אבל refresh מחזיר את המסך אז עד שייפתר אני יכול לחיות עם זה
אצלי יש גוגל כרום
גם אני עשיתי את מה שצריך וזה סתם מרגיז ואני בסוף נכנסתי דרך אקספלאווור 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
לדעתי זאת בכלל טעות לכפות על משתמשים לכבות את המגן פרסומות. אף אתר לא עושה זאת ומי שכן מאבד גולשים מהר מאוד. אני אישית לא נכנס לאתרים אשר דורשים ממני להשתנות בשביל להתאים לצורך שלהם. ועכשיו נוצר מצב שאנשים רוצים אבל לא יכולים. ואלה יוזרים קבועים שרוצים להיכנס, מה עם כל אלה שהם חדשים ואין להם את הכוח להבין מה הבעיה?
לדעתי קצת מוגזם לגבי HT frieds
·BUGY כתב:לדעתי זאת בכלל טעות לכפות על משתמשים לכבות את המגן פרסומות. אף אתר לא עושה זאת ומי שכן מאבד גולשים מהר מאוד. אני אישית לא נכנס לאתרים אשר דורשים ממני להשתנות בשביל להתאים לצורך שלהם. ועכשיו נוצר מצב שאנשים רוצים אבל לא יכולים. ואלה יוזרים קבועים שרוצים להיכנס, מה עם כל אלה שהם חדשים ואין להם את הכוח להבין מה הבעיה?...
@oferlaor
אני לא בא להתווכח עם אלה שחושבים שחוסם פרסומות זה מזיק למודל הכלכלי של האתר עבור משתמשים שהם לא חברים משלמים (HT fried). אבל בתור מי שמשלם דמי חבר ומממן את האתר מכיסו (נכון, בסכום מאוד נמוך יחסית, אבל זה עדיין ב100% יותר ממה שאחרים שהם לא חברים משלמים מממנים) זה קצת מוגזם לדרוש ממני לצפות בפרסומות באתר. ולראייה אתרים אחרים (לוקח את דה-מרקר כדוגמה) שחוסמים גולשים לא מנויים עם חוסם פרסומות ומאפשרים לגלוש עם חוסם פרסומות לגולשים מנויים.
אין לי חוסמי פרסומות בכרום.
אני משתמש ב admuncher.
שמתי את האתר ב white list של admuncher.
אני מקבל את ההודעה של החוסם פרסומות מידי פעם בפורום.
חווית הגלישה באתר ובפורום נפגמה והפכה להטרדה - לתשומת לבכם.
מציע לבטל את הסקריפט הזה בהקדם (עד שתמצאו פתרון אחר או שתבדקו לעומק את הסריפט הזה) ,
כי כרגע הוא לא עושה את העבודה כמו שהיה אמור לעשות - הוא מטריד את הגולשים כמו שאתם רואים.
אני משתמש ב admuncher.
שמתי את האתר ב white list של admuncher.
אני מקבל את ההודעה של החוסם פרסומות מידי פעם בפורום.
חווית הגלישה באתר ובפורום נפגמה והפכה להטרדה - לתשומת לבכם.
מציע לבטל את הסקריפט הזה בהקדם (עד שתמצאו פתרון אחר או שתבדקו לעומק את הסריפט הזה) ,
כי כרגע הוא לא עושה את העבודה כמו שהיה אמור לעשות - הוא מטריד את הגולשים כמו שאתם רואים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אז כמה דברים:
1. לפי המספרים אנחנו רואים שלמעלה מ-45% מהגולשים באתר משתמשים בחוסמי פרסומות
2. המודל הכלכלי של האתר תלוי בפרסום. עם הירידה במחירים של פרסום display המשמעות היא שללא הפרסום, בקצב הנוכחי האתר פשוט לא יצליח להחזיק את עצמו אז חווית המשתמש תפגע טיפה יותר כאשר תקבלו שגיאה שהאתר מת.
3. ננסה למצוא פיתרון שיספק את כולם, אבל בסופו של דבר עדיף לנו חצי מהגולשים אבל שהם לא יחסמו את הפרסומות...
צריך להבין, זה לא סתם שהעיצוב של האתר לא משתנה והשרת קורס. המצב הנוכחי הוא שמספר הגולשים שבר את כל השיאים שלנו, אבל מצד שני ההכנסות שלנו מפרסום ירדו משמעותית. לצערי הדבר גורם לזה שאנחנו צריכים לעשות דברים שבעבר לא היינו שוקלים, רק בכדי שנוכל להשאיר את האף מעל המים.
1. לפי המספרים אנחנו רואים שלמעלה מ-45% מהגולשים באתר משתמשים בחוסמי פרסומות
2. המודל הכלכלי של האתר תלוי בפרסום. עם הירידה במחירים של פרסום display המשמעות היא שללא הפרסום, בקצב הנוכחי האתר פשוט לא יצליח להחזיק את עצמו אז חווית המשתמש תפגע טיפה יותר כאשר תקבלו שגיאה שהאתר מת.
3. ננסה למצוא פיתרון שיספק את כולם, אבל בסופו של דבר עדיף לנו חצי מהגולשים אבל שהם לא יחסמו את הפרסומות...
צריך להבין, זה לא סתם שהעיצוב של האתר לא משתנה והשרת קורס. המצב הנוכחי הוא שמספר הגולשים שבר את כל השיאים שלנו, אבל מצד שני ההכנסות שלנו מפרסום ירדו משמעותית. לצערי הדבר גורם לזה שאנחנו צריכים לעשות דברים שבעבר לא היינו שוקלים, רק בכדי שנוכל להשאיר את האף מעל המים.