דילמת גדלים
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
ערב טוב,
לאחרונה המליצו לי לקניית טלוויזיה לקולנוע ביתי ומרחק צפייה של 2.5-3 מטר גודל של 65 אינץ'.
הייתי היום בתצוגה ולשבת ממרחק כזה מול טלוויזיה כזאת זה ממש מרגיש קרוב, אני חושב שלקרוא כתוביות אתה ממש צריך צריך להזיז את הראש חח, ויש סיכוי שזה אפילו יכול לגרום לסחרחורת אם זה מאוד קרוב?
בכל מקרה, אם המטרה שלי היא בעיקר סרטים, באמת כדאי להשקיע בכזה גודל? (אני מדבר על ה-LG 65UH651Y, במחיר של 9700)
יש לי אפשרות לקנות ב-11000 את ה-55 אינץ' OLED של LG מסדרה B6 כולל הובלה והתקנה על זרוע.
אני ממש שוקל ללכת על ה-OLED, גם כי נראה לי שכדאי לי לרדת בגודל, וגם אם כבר אז ללכת על הטכנולוגיה הזאת.
מה אתם חושבים?
לאחרונה המליצו לי לקניית טלוויזיה לקולנוע ביתי ומרחק צפייה של 2.5-3 מטר גודל של 65 אינץ'.
הייתי היום בתצוגה ולשבת ממרחק כזה מול טלוויזיה כזאת זה ממש מרגיש קרוב, אני חושב שלקרוא כתוביות אתה ממש צריך צריך להזיז את הראש חח, ויש סיכוי שזה אפילו יכול לגרום לסחרחורת אם זה מאוד קרוב?
בכל מקרה, אם המטרה שלי היא בעיקר סרטים, באמת כדאי להשקיע בכזה גודל? (אני מדבר על ה-LG 65UH651Y, במחיר של 9700)
יש לי אפשרות לקנות ב-11000 את ה-55 אינץ' OLED של LG מסדרה B6 כולל הובלה והתקנה על זרוע.
אני ממש שוקל ללכת על ה-OLED, גם כי נראה לי שכדאי לי לרדת בגודל, וגם אם כבר אז ללכת על הטכנולוגיה הזאת.
מה אתם חושבים?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
יש כרגע מבצע על ה-B6 55", ב-10K. אמור להיות גם דגם ישן יותר ב-9K.
למשל כאן: http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7773527
65" ל-2.5 מטר נראה לי בסדר.
למשל כאן: http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7773527
65" ל-2.5 מטר נראה לי בסדר.
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שבחנות
די צחקו שאמרתי להם שזה המרחק לטלוויזיה, הם המליצו לי מקסימום 55.
ל-2.5 מטר זה לא ענק ממש? זה מרגיש לי כאילו אני יושב בתוך הסרט, העין אפילו לא קולטת את כל התמונה אם אני לא טועה.
ל-2.5 מטר זה לא ענק ממש? זה מרגיש לי כאילו אני יושב בתוך הסרט, העין אפילו לא קולטת את כל התמונה אם אני לא טועה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
לא להילחץ...
55 למרחק 2.5 מטר זה בסדר גמור.
כמובן ש 65 יהיה חוויה... אבל אם ההחלטה בין led 65 ל oled 55 מהמרחק צפייה שלך, הייתי בוחר oled 55 בלי לחשוב פעמיים.
55 למרחק 2.5 מטר זה בסדר גמור.
כמובן ש 65 יהיה חוויה... אבל אם ההחלטה בין led 65 ל oled 55 מהמרחק צפייה שלך, הייתי בוחר oled 55 בלי לחשוב פעמיים.
- nimi9
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
תקשיב, אם היית שואל לפני 4 שנים, היו אומרים 42...
אם היית שואל את השאלה הזו לפני שנה וחצי היו אומרים לך גג 55...
אם תשאל את השאלה הזו עוד שנתיים התשובה תיהיה 70...
אנשים קובעים גודל טלויזיה לפי מה שנגיש היום בשוק. 65 ל 2.5-3 מטר זה הרבה!! לדעתי 50-55 זה מקסימום שהעין יכולה לסבול.
כמובן שמתרגלים לכל מסך... אבל השאלה מה באמת נכון, זה לפי העין שלך והכיס שצריך לבחור בין גודל לאיכות. לדעתי איכות.
אם היית שואל את השאלה הזו לפני שנה וחצי היו אומרים לך גג 55...
אם תשאל את השאלה הזו עוד שנתיים התשובה תיהיה 70...
אנשים קובעים גודל טלויזיה לפי מה שנגיש היום בשוק. 65 ל 2.5-3 מטר זה הרבה!! לדעתי 50-55 זה מקסימום שהעין יכולה לסבול.
כמובן שמתרגלים לכל מסך... אבל השאלה מה באמת נכון, זה לפי העין שלך והכיס שצריך לבחור בין גודל לאיכות. לדעתי איכות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אני יושב במרחק של 2.4 מטר ממסך "55. זה אחלה גודל, אבל אני לא רואה בעיה בללכת על מסך יותר גדול מזה.
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
אני לא הייתי אפילו חושב על לרכוש מסך מעבר ל-55 אינצ' בהתייחס למרחק הזעיר בו אתה עתיד לצפות
זה די והותר.
הכי טוב למדוד בחנות ואז להתרשם.
אין שיטה טובה מזו.
זה די והותר.
הכי טוב למדוד בחנות ואז להתרשם.
אין שיטה טובה מזו.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
תעשה מה שנראה לך הכי טוב בעין, הייתי בחנות עם מסך ''80 במרחק של 2 מטר והיה נראה מעולה וממש חוויה אבל אבא שלי יושב מול מסך ''65 אינץ ממרחק 3 מטר ולא נהנה. זה נטו עיניין אינדבדואלי. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

הפרמטר הכי חשוב - איכות הצפייה, מקור התוכן.
sd - קטסטרופה כמעט מכל מרחק, בטח ממרחק צפייה קרוב.
עם תכני 4k קבועים, אני בכיף צופה במסך 60 אינצ' (ואפילו יותר, צריך למדוד בחנות) ממרחק של 2.4 מטר.
sd - קטסטרופה כמעט מכל מרחק, בטח ממרחק צפייה קרוב.
עם תכני 4k קבועים, אני בכיף צופה במסך 60 אינצ' (ואפילו יותר, צריך למדוד בחנות) ממרחק של 2.4 מטר.
-
guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

אז בסוף החלטתי
ללכת על ה- 55 OLED, גם הרגשתי שה-65 גדול מדי לפי התנסות שעדיתי בחנות, וגם החדר שלי הוא די קטן מה שאפילו עוד יותר יתרום לתחושת הגודל חח..
אני ממש מקווה שהכל יהיה חלק עם הטלוויזיה הזאת, הזמנתי אותה היום, מאמין שתגיע בימים הקרובים.
ממש תודה על כל העזרה חברים!
אני ממש מקווה שהכל יהיה חלק עם הטלוויזיה הזאת, הזמנתי אותה היום, מאמין שתגיע בימים הקרובים.
ממש תודה על כל העזרה חברים!
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

הלכת על הטוב ביותר במרחק המתאים ביותר
כל מילה נוספת רק תגרע מגודל המעמד.
תתחדש ותהנה
כל מילה נוספת רק תגרע מגודל המעמד.
תתחדש ותהנה
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
תתחדש ותהנה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אפשר להתרגל ולהנות ב65 למרחק הזה לדעתי.
עוד כמה שנים זה יהיה הסטנדרט למרחק הזה כמו שפעם( לפני כמה שנים) 50 אינץ היו בסלונים של 4-5 מטר. ו32 לחדר שינה.
לעניות דעתי אם יש את התקציב כמובן עדיף ללכת על הגדולה.
עוד כמה שנים זה יהיה הסטנדרט למרחק הזה כמו שפעם( לפני כמה שנים) 50 אינץ היו בסלונים של 4-5 מטר. ו32 לחדר שינה.
לעניות דעתי אם יש את התקציב כמובן עדיף ללכת על הגדולה.