עדיפות IMON או שלט מיקרוסופט ?
יש לי מארז של סילברסטון עם שלט IMON ו VFD מובנה
עכשיו השאלה הנשאלת
זה יעבוד טוב עם המדיה סנטר החדשה שבויסטה
או ש..
אני אצטרך לקנות את השלט של מיקרוסופוט עם ה IR שלהם?
אני לא רוצה להוציא סתם כסף מיותר
והשלט של IMON עובד לי כרגע פצצה עם MEEDIO
פשוט אני עובר למדיה סנטר של ויסטה ורוצה לוודא שהכל יעבוד שם טוב וחלק
תודה מראש
עכשיו השאלה הנשאלת
זה יעבוד טוב עם המדיה סנטר החדשה שבויסטה
או ש..
אני אצטרך לקנות את השלט של מיקרוסופוט עם ה IR שלהם?
אני לא רוצה להוציא סתם כסף מיותר
והשלט של IMON עובד לי כרגע פצצה עם MEEDIO
פשוט אני עובר למדיה סנטר של ויסטה ורוצה לוודא שהכל יעבוד שם טוב וחלק
תודה מראש
אני כרגע בונה מערכת עם שלט IMON.
לאחר מחקר מעמיק, לפי כל מקור מידע אפשרי שמצאתי, ה - IMON עובד עם וויסטה ללא שום בעיה. רק דאג להוריד את הדרייברים האחרונים מהאתר שלהם (Soundgraph) ובזמן ההתקנה אל תתקין את תוכנת ה - IMEDIAN. מעבר לזה, השלט של IMON אמור לתת הרבה יותר מזה של מייקרוסופט או תואמיו. הבעיה היחידה היא ה - IR BLASTER שמגיע עם הקיטים של מייקרוסופט ואינו יכול להתחבר לא"א של IMON, דבר שאינו מאפשר לשלוט במכשירים נוספים (ממירים, טלוויזיות וכו'), אבל גם זה נמצא בבדיקה שאולי תניב בסופה פתרון.
קח בחשבון שכל המידע הנ"ל מגיע ממחקר שערכתי בנושא בימים האחרונים, המערכת עצמה תבנה ותופעל כנראה עד סוף השבוע ואז אוכל גם להוסיף משהו מנסיון אישי.
מקווה שזה עוזר.
איציק
לאחר מחקר מעמיק, לפי כל מקור מידע אפשרי שמצאתי, ה - IMON עובד עם וויסטה ללא שום בעיה. רק דאג להוריד את הדרייברים האחרונים מהאתר שלהם (Soundgraph) ובזמן ההתקנה אל תתקין את תוכנת ה - IMEDIAN. מעבר לזה, השלט של IMON אמור לתת הרבה יותר מזה של מייקרוסופט או תואמיו. הבעיה היחידה היא ה - IR BLASTER שמגיע עם הקיטים של מייקרוסופט ואינו יכול להתחבר לא"א של IMON, דבר שאינו מאפשר לשלוט במכשירים נוספים (ממירים, טלוויזיות וכו'), אבל גם זה נמצא בבדיקה שאולי תניב בסופה פתרון.
קח בחשבון שכל המידע הנ"ל מגיע ממחקר שערכתי בנושא בימים האחרונים, המערכת עצמה תבנה ותופעל כנראה עד סוף השבוע ואז אוכל גם להוסיף משהו מנסיון אישי.
מקווה שזה עוזר.
איציק
בסוף השבוע של החג בניתי מערכת מבוססת על המארז של AMEX 505, שמגיע עם שלט iMON יחד עם VFD מובנה ומערכת ההפעלה שהותקנה היא הויסטה.
השלט עובד בצורה מושלמת ונקייה בלי שום בעיה.
שים לב לדגש שהוצג כבר - חובה להוריד את הגרסה האחרונה שתומכת בויסטה כולל הצגת אקולייזר על ה VFD, במידה ותתקין גרסה 5 התוכנה תקרוס לך.
בגרסה 6 התמיכה היא מלאה, האקולזייר עובד ואין שום בעיה נראת לעין.
http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports ... rchString=
שים לב לדגש שהוצג כבר - חובה להוריד את הגרסה האחרונה שתומכת בויסטה כולל הצגת אקולייזר על ה VFD, במידה ותתקין גרסה 5 התוכנה תקרוס לך.
http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports ... rchString=
- TheStriker
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 0
שאלה...
Subzero כתב:אני כרגע בונה מערכת עם שלט IMON.
מקווה שזה עוזר.
איציק...
בתור אחד שחקר קצת את הנושא, אתה יודע אם יש בארץ את הגרסת RF של IMON ?
http://www.soundgraph.com/Eng_/Products ... eftMenu=11
כי ראיתי שבבאג מוכרים רק את הגרסת (IR (250₪.
שאלה נוספת, ה- IR Receiver שמגיע עם Meedio יצליח לקבל אותות גם משלט שמכוון אליו ישירות וגם מ- IR Blaster שאני אצמיד אליו ? (איך נראה האזור שמקבל את האותות IR ?)
תודה רבה,
תודה תודה ושוב תודהGalBrill כתב:בסוף השבוע של החג בניתי מערכת מבוססת על המארז של AMEX 505, שמגיע עם שלט iMON יחד עם VFD מובנה ומערכת ההפעלה שהותקנה היא הויסטה.
http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports ... rchString=...
דרך אגב רק דבר קטן לא הבנתי
אני צריך את ה IR BLASTER או לא?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=26584
כפי שאתה יכול לראות אני בדיוק בדילמה הזו, המארז עם השלט שמובנה עם VFD לא הגיע עם העינית הקריטית הזו.
כפי שאתה יכול לראות אני בדיוק בדילמה הזו, המארז עם השלט שמובנה עם VFD לא הגיע עם העינית הקריטית הזו.
בתור מישהו שחקר את הנושא די לעומק אני יכול לומר שאין היום שום מארז שמגיע עם העינית הזו ומי שרוצה לעבוד עם PVR בחיבור שאינו RF דרך המדיה סנטר צריך להשיג פתרון עבור בלסטר. אחד הפתרונות הוא הבלסטר של מיקרוסופט. גם USB-UIRT יעבוד.
ראשית, מצטער על העיכוב במתן התשובה.
אין לי מושג איזה IMON נמכר בארץ כך שבזאת איני יכול להיות לעזר.
אני חדש לחלוטין בתחום ובשבועיים האחרונים אני חורש את האינטרנט בנסיון לא לעשות שטויות ולהוציא כסף לחינם.
אחד הדברים אותם ניסיתי להבין היה נושא ה - IR BLASTER.
ההסבר הפשוט הוא שמדובר על משדר שמשדר קוד לממיר הדיגיטאלי/יס או כל דבר אחר, השידור מתקבל על פי פקודה מה - MCE (ולא השלט של ה - MCE, ז"א זו פקודת תוכנה ולא IR) הגורם לו להחליף ערוץ.
המשדר הזה צריך להיות מחובר למשהו ובד"כ מגיע עם הקיט של ה - MCE הכולל חיבורים מתאימים. הבעיה עם ה - IMON היא שהוא מקלט בלבד ואין לו חיבור ל - IR BLASTER חיצוני. וכאן בעצם החיסרון היחיד של המערכת לעומת זאת של ה - MCE. מעבר לזה, לדעתי לפחות, ל - IMON יש רק יתרונות מול ה - MCE.
הנושא של ה - IR BLASTER פתיר גם בדרכים אחרות שאותן אני לומד עכשיו.
המטרה הסופית שלי היא להגיע למצב שאני עובד עם IMON ו - IR BLASTER (אם צריך) ועדיין משתמש בשלט של ה - IMON עם המקלט הפנימי של המארז (או מקלט פנימי אחר ... וזה רמז ...
), ואני מקווה שאצליח.
איציק
אין לי מושג איזה IMON נמכר בארץ כך שבזאת איני יכול להיות לעזר.
אני חדש לחלוטין בתחום ובשבועיים האחרונים אני חורש את האינטרנט בנסיון לא לעשות שטויות ולהוציא כסף לחינם.
אחד הדברים אותם ניסיתי להבין היה נושא ה - IR BLASTER.
ההסבר הפשוט הוא שמדובר על משדר שמשדר קוד לממיר הדיגיטאלי/יס או כל דבר אחר, השידור מתקבל על פי פקודה מה - MCE (ולא השלט של ה - MCE, ז"א זו פקודת תוכנה ולא IR) הגורם לו להחליף ערוץ.
המשדר הזה צריך להיות מחובר למשהו ובד"כ מגיע עם הקיט של ה - MCE הכולל חיבורים מתאימים. הבעיה עם ה - IMON היא שהוא מקלט בלבד ואין לו חיבור ל - IR BLASTER חיצוני. וכאן בעצם החיסרון היחיד של המערכת לעומת זאת של ה - MCE. מעבר לזה, לדעתי לפחות, ל - IMON יש רק יתרונות מול ה - MCE.
הנושא של ה - IR BLASTER פתיר גם בדרכים אחרות שאותן אני לומד עכשיו.
המטרה הסופית שלי היא להגיע למצב שאני עובד עם IMON ו - IR BLASTER (אם צריך) ועדיין משתמש בשלט של ה - IMON עם המקלט הפנימי של המארז (או מקלט פנימי אחר ... וזה רמז ...
איציק
גם אצלי אחרי שיחה עם היבואן של מארזי AMEX שמגיעים עם iMon inside הכולל VFD,
אין דרך או מרכיב "חוקי" מובנה לגרום לשלט iMon לגרור החלפת תחנה בממירים.
העצה של היבואן (מצחיקה ככל שתהיה), לרכוש את הערכה של השלט המקורי או תחליפי, שכוללת BLASTER עם עינית (וזה חשוב - העינית) ולא להשתמש בשלט אלא רק ב BLASTER שמחובר ד"א ב USB למארז. מי שניסה להגדיר ממיר בויסטה מדיה סנטר ובא להגדיר ממיר 'אינטראקטיבי' בלי BLASTER מחובר ורק שלט iMon יקבל הודעת שגיאה כי לא מחובר אמצעי IR ולא יוכל להשלים את התהליך הגדרת טלויזיה.
אם נחזור לשאלה שפתחה את האשכול,
admin2000 ציין שיש לו מארז הכולל iMon וכמוהו אני עם מארז AMEX - אין ברירה אלא לשלב מכשיר נוסף.
אם הייתי בונה מערכת בלי תלות של המארז הייתי בוחר כמובן את השלט המקורי אחרי הבדיקה הזו, עדיין אם רוצים להנות ממארזים מובנים שכאלו יש לזה מחיר כואב של "ביזבוז" ברכישה של ערכת שלט ואת השלט המקורי לשים בצד (מה שנאמר לי שיעבוד).
מה שמעניין, האם מישהו ניסה לצרף מקלט IR (נאמר ב USB) למחשב ואז לשלוט עליו עם השלט המקורי?
(הרעיון שלי הוא להשתמש בשלט, שיהיה מיותר בסלון על מחשב בחדר אחר על מחשב נוסף)
העצה של היבואן (מצחיקה ככל שתהיה), לרכוש את הערכה של השלט המקורי או תחליפי, שכוללת BLASTER עם עינית (וזה חשוב - העינית) ולא להשתמש בשלט אלא רק ב BLASTER שמחובר ד"א ב USB למארז. מי שניסה להגדיר ממיר בויסטה מדיה סנטר ובא להגדיר ממיר 'אינטראקטיבי' בלי BLASTER מחובר ורק שלט iMon יקבל הודעת שגיאה כי לא מחובר אמצעי IR ולא יוכל להשלים את התהליך הגדרת טלויזיה.
admin2000 ציין שיש לו מארז הכולל iMon וכמוהו אני עם מארז AMEX - אין ברירה אלא לשלב מכשיר נוסף.
אם הייתי בונה מערכת בלי תלות של המארז הייתי בוחר כמובן את השלט המקורי אחרי הבדיקה הזו, עדיין אם רוצים להנות ממארזים מובנים שכאלו יש לזה מחיר כואב של "ביזבוז" ברכישה של ערכת שלט ואת השלט המקורי לשים בצד (מה שנאמר לי שיעבוד).
מה שמעניין, האם מישהו ניסה לצרף מקלט IR (נאמר ב USB) למחשב ואז לשלוט עליו עם השלט המקורי?
(הרעיון שלי הוא להשתמש בשלט, שיהיה מיותר בסלון על מחשב בחדר אחר על מחשב נוסף)
GalBrill כתב:גם אצלי אחרי שיחה עם היבואן של מארזי AMEX שמגיעים עם iMon inside הכולל VFD,
(הרעיון שלי הוא להשתמש בשלט, שיהיה מיותר בסלון על מחשב בחדר אחר על מחשב נוסף)...
התפתחות בנושא:
היום רכשתי את הקיט המלא של ה PVR 150 MCE
אז ככה:
יש לי מארז עם VFD מובנה + שלט IMON
יש לי שלט של MCE + ה IR
מהו השילוב הנכון לשימוש לדעתכם במצב הזה?
כלומר יש לי את כל החלקים
גם אני בסופו של דבר רכשתי את השלט בשביל הבלאסטר...
כמו שרשמתי באשכול אחר, ה iMon עובד אחרי הגדרת הבלאסטר בצורה חלקה.
לטובתו של ה iMon - יש לו יותר מקשים, יותר שליטה, קיצורים מובנים - לדעתי הוא עדיף.
הערה אחת לרעתו של ה iMon - אצלי לפחות, וראיתי גם בפורום התמיכה של החברה עצמה תלונה על הנושא, אין שליטה על עוצמת הקול והשתקה.
לפי מה שקראתי בגרסה 6 החדשה שתומכת בויסטה, יש בעיה בקטע הזה. היבואן של המארז שלי לא ידע לתת תשובה, וגם באתר החברה המייצרת את iMon אין תשובה באשכול לגבי הבעיה שמשתמש העלה שהיא בול מה שיש אצלי.
האם למישהו הייתה את הבעיה הזו והצליח לסדר את זה?
כמו שרשמתי באשכול אחר, ה iMon עובד אחרי הגדרת הבלאסטר בצורה חלקה.
לטובתו של ה iMon - יש לו יותר מקשים, יותר שליטה, קיצורים מובנים - לדעתי הוא עדיף.
הערה אחת לרעתו של ה iMon - אצלי לפחות, וראיתי גם בפורום התמיכה של החברה עצמה תלונה על הנושא, אין שליטה על עוצמת הקול והשתקה.
לפי מה שקראתי בגרסה 6 החדשה שתומכת בויסטה, יש בעיה בקטע הזה. היבואן של המארז שלי לא ידע לתת תשובה, וגם באתר החברה המייצרת את iMon אין תשובה באשכול לגבי הבעיה שמשתמש העלה שהיא בול מה שיש אצלי.
האם למישהו הייתה את הבעיה הזו והצליח לסדר את זה?