אכזבה קשה מ-SAMSUNG GALAXY S7 חדש בן 3 ימים בלבד ותקוע

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
iseeyou פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 231

שליחה

לפני 4 ימים רכשתי SAMSUNG GALAXY S7 חדש, אמור להיות הטלפון הטוב ביותר של סאמסונג אבל כבר לאחר 3 ימים התחילו התקלות,
כמובן שאני לקוח "טוב" וקניתי מיבואן רשמי "סאני" ולא מחאפר שהביא מחו"ל
המכשיר נתקע, WAZE לא מגיב, דפדפן אינטרנט תקוע, מסך קבוע של השעון AOD לא עובד תמיד - לא תקין, המכשיר בקיצור ממש אכזבה ושוש, רק 3 ימים חלפו מצילום הוידאו המצורף של התקלות.
מה יהיה עוד שנה???

לא ממליץ לאף אחד לחוות את מה שאני נתקל בו.

מצ"ב סרטון הוככה לתקלות של המכשיר מאתמול בלילה
לצפיה בסרטון לחץ כאן
דודי אלימלך
iSeeYou פתרונות תקשורת וביטחון
www.iseeyou.co.il

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

הערה לגבי -AOD, יש מקרים שזה לא אמור לעבוד, כשהטלפון בכיס, או הפוך, אז AOD לא יעבוד, אלה אם כן הוא יוגדר לעבוד בשעות מסויימות, הוא תמיד יעבוד.

בכל מקרה לגבי חווית השימוש שלך, חייב להגיד שלי אישית, ולרוב האנשים שיצא לי לשמוע מהם החוויה שונה לגמרי, אני לשם שינוי מאוד מרוצה מהטלפון, מהביצועים, הסוללה, המצלמה, המסך, הנקודה הכי חלשה של הטלפון הזה היא סאונד לטעמי, מערכת ההפעלה בתופסת השטויות של סמסונג הרבה יותר טובות היום מאשר בעבר (ולא היה לי שום בעיות בנושא יציבות ומהירות). הדבר היחיד בגזרת התוכנה(וזה חסרון של סאני ולא הטלפון) הוא מחסור בעידכוני האבטחה החודשיים שנראה שסאני פשוט לא רוצה להכין, הם שיחררו עידכון לטלפון באפריל-יוני- אוגוסט אבל מאז לא היה עידכון אחד, למרות שבעולם מדי חודש סמסמונג משחררת עידכוני אבטחה.

מה שאתה מתאר נראה כמו בעיית (תוכנה לדעתי) לא התנהגות רגילה של הטלפון, הייתי מציע לאפס את הטלפון להגדרות יצרן, ואם זה לא עוזר לפנות לתמיכה, חוץ מזה, ממה שאני מבין, ציינת שהבעיה הופיעה רק ביום השלישי, ככה שזה יכול להיות משהו שהתקנת? אם הטלפון היה תקול מהקופסא הגיוני שהוא היה עושה לך את הבעיות מההתחלה.

בקיצור, עדיף למצוא פתרון לבעיה, במקום סתם להגיד "אל תקנו".
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402

שליחה

יש לי את ה-S7 כבר חצי שנה ואין בעיות, לדעתי פלאפון טוב.
מחזק את מה שאמרו למעלה, תאפס את ההגדרות להגדרות יצרן או תצרוב רום אחר(זה מבטל אחריות מכשיר)

iseeyou פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

היי IamEzio
לגבי הבעיות, כבר ביום הראשון עוד לפני התקנת אפליקציה אחת הטלפון נתקע ל-2 דקות בערך ונאלצתי ללחוץ על כפתור ההפעלה עד שהמכשיר עשה אתחול.
כמו כן ביום השני הוא ניתקע אבל לא יחסתי לזה חשיבות רבה.
רק ביום השלישי הוא ניתקע המון ואפילו לשעה שלמה שלא הצלחתי לעשות אתחול, ממש אף מקש לא הגיב.

כנס לסרטון שצירפתי וראה את התגובה של המכשיר. גל לאחר אתחול הבעיה חוזרת לפעמים - לא תמיד.
עכשיו למשל הדפדפן עובד אבל אתמול לא עבד, כנ"ל WAZE עכשיו עובד ואתמול 3 פעמים ניתקע.

לפני כתיבת שורות אלו דיברתי בטלפון עם נציגת סאני והוסבר לי שאני צריך להגיע למרכז שירות.

אני כבר יודע מה יגידו במרכז שירות, עכשיו אין תקלה אז אין מה לעשות או שיגידו נעדכן גירסא.
תירוץ גרוע זה אואחר לא ירצה לקוח שהשקיע המון כסף על מכשיר דגל של חברה ענקית.

תבין בארץ לצערי הלקוח תמיד אשם עד שיוכיח אחרת, אני עכשיו צריך להמתין למצב בו הטלפון יתקע ואז מיד לעזוב הכל ולרוץ למרכז שירות להוכיח את התקלה.

בקיצור, כך או כך "נדפקתי" וזה כאב ראש לא קטן ואכן אכזבה ענקית, ואני ממש לא ממליץ עקב כך לאף אחד.
דודי אלימלך
www.iseeyou.co.il

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

בוא ותסכים איתי על כך, שמקרה אחד חריג לא מייצג עשרות מכשירים תקינים לגמרי שיוצאים מהקופסא, זה היה יכול לקרות לך עם כל מכשיר יקר/זול אחר בשוק, ואם יש התנהלות לקויה של היבואן, זה התנהלות לקויה של היבואן, יש הבדל בין בעיה סדרתית (כמו למשל מכשירי ה-G4 של LG ולוחות האם המתים), לבעיה נקודתית (כמו שלך עם הטלפון), והייתי אומר לך את זה לגבי כל מוצר ממותג רציני.

שנית, הצעתי לעשות איפוס להגדרות יצרן, Factory reset, לפעמים זה עוזר בבעיות תוכנה, אין לך מה להפסיד מעבר לכמה דקות של הגדרת הטלפון מחדש, מעבר לזה עם אם ההנחה שלי לגבי הבעייה כתוכנתית נכונה, והיא לא נפתרת על ידי האיפוס, בהחלט יכול להיות שצריבה מחדש של מערכת ההפעלה במעבדה שלהם תפתור אותה, אם לא, אז באמת אפשר להניח שיש בעיה חומרתית לטלפון והוא צריך לעבור החלפה ליחידה אחרת.

אלקטרוניקה הרבה פעמים זה עניין של מזל, יש כאלו שלא רואים תקלות, יש כאלו שבאופן קבוע מקבלים מכשירים תקולים.. לסמסונג היו טלפונים גרועים עם בעיות כאלו ואחרים בעבר, גם אני הססתי לחזור ל-סמסונג אחרי שנתיים עם LG(והמוניטין שלהם בהחלט לא השתפר לצערם אחרי הבעיות ב-G4), אבל בסופו של דבר, כרגע, אחרי שלושה חודשים אני מרוצה ובהחלט לא מתחרט.

כמו שאמרתי, זה היה יכול לקרות לך גם עם ה-HTC10, גם עם ה-G5 וכל טלפון אחר בשוק, אני בטוח שהשירות שלהם היבואנים שלהם לא יותר או פחות טוב משל סאני..

iseeyou פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

דוד, אסביר לך את התאוריה שלי של איך אני רואה את הדברים.

"דין פרוטה כדין מאה" וכפועל ישיר לגישה זו גם הפוך "דין מאה כדין פרוטה"

דמיין שאתה רוכש באייבורי DISK ON KEY 16GB ולאחר יומיים אתה מכניס את ה-USB למחשב ולא עובד, מוציא מכניס מוציא מכניס והופ נידלק.
לאחר יום נוסף שוב, ושוב, ושוב.
האם יספק אותך תשובה של החנות לפרמט את הUSB והכל סבבה?

דמיין שאתה רוכש טלוויזיה חדשה של חברה רצינית ולאחר יום המסך הופך שחור באמצע סרט... ולאחר דקה הכל חוזר לעבוד תקין,
למחרת שוב אותה התקלה ושוב ושוב.
האם תסכים שיפתחו לך את הטלוויזיה החדשה ושיחליפו כרטיס בטלווזיה בת היומיים שלושה שלך או שתידרוש חדש או אפילו החזר כספי???

די להיות לקוח מושפל!!
בעולם הטלפונים הניידים יש גישה לחברות שלאחר שאתה קונה אז לך תז..... סליחה על הביטוי. אף חברה עם תודעת שירות לא תתיחס ללקוח בצורה כזו וגם אף לקוח לא יגיד את מה שאתה טוען למרות שיש היגיון שבכל מכשיר חשמלי - אחד לכמה יוצא תקלו.

הבעיה היא לא במכשיר התקול, הבעיה היא בגישה של החברה וגם של אנשים כמוך שדבר ראשון אני צריך להיות הסבלני, הכנוע, המבקש יפה שיתיחסו אלי ברצינות ולא כרמאי,
לפי דעתי החברה / יבואן הוא שצריך להתנצל, לפצות, לעמוד מאחורי המוצר שלו ולומר בברור - סליחה!

בקיצור, הגישות שלנו שונות,
נסכים שלא להסכים :)
דודי אלימלך
www.iseeyou.co.il

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

ההמצב הראשון - כן, בכנות.. אם פירמוט חד פעמי יחזיר את המוצר לפעילות תקינה - מה הבעיה פה? אני באמת לא מבין, הגעת עם בעיה לחנות, הוא פתר לך אותה בצורה הכי קלה, אם המוצר חומרתית לא היה תקול וכל מה שצריך זה ללחוץ מקש ימני ולבחור בפירמוט אז מה הבעיה פה? הגעת עם בעיה - פתרו לך אותה - הם עשו את העבודה שלהם בצורה הטובה ביותר..

המצב השני - עצם העובדה שזה השירות שמקבלים פה, ושלקוח צריך לריב לפעמים כדי שיחליפו לו מוצר תקול בן פחות מ-14 ימים בחדש במקום תיקון המוצר הוא בעיה בפני עצמה, אבל אני לא רואה איך היא קשורה לסיטואציה שלך מעבר לעובדה שהיא כוללת התנהלות רגילה ומתסכלת של יבואנים בפני בעיות במוצרים..

אזכיר שוב כמו שכבר כתבתי, יכולת ליפול על "מכשיר ***" בכל אחת מהחברות, אתה לוקח את הנסיון שלך, כלקוח עם מכשיר בעייתי בודד ומפעיל את הלוגיקה הזאת על כל המכשירים שנמכרים בעולם, כשבפועל נראה שעצם הבעיה שלך היא טיב השירות, שעדיין לא ניסית לקבל. שירות שסביר להניח שהיה נשאר זהה בין אם היית קונה מכשיר מבית HTC, LG או "טלפונים סלולאריים מדהימים זה אנחנו".

עכשיו יש בן אדם, לגמרי במקרה לקוח של אותו המוצר עם חוויה אחרת, רואה משתמש מאוכזב, מנסה לעזור לו בסיטואציה הלא נעימה שהוא הגיע אליה, לגמרי בגלל "מזל רע", אולי אפילו לחסוך את הטיול ל-"עוד יבואן ישראלי עם שירות גרוע", אבל ל צערי נראה שאין פה בתראד באמת בקשה לעזרה, אלה בעיקר פריקת "אכזבה".

ובקשר ל-עידכון/צריבת גירסה.. לעשות איפוס פשוט לטלפון, זה הדבר הראשון שממליצים כשיש בעיות תוכנה כאלו ואחרות, ב-80% מהזמן זה מעלים לגמרי בעיות, נכון לא תמיד, השלב הבא,.. צריבת קושחה על ידי היצרן - לדעתי האישית ואם להתעלם מהזמן שנשרף על ידי הטיול לנקודת השירות שלרוב לא עושה את הפעולה בזמן אמת במקום.. ממש לא שקולה לפתיחה פיזית של הטלויזיה החדשה שקנית ב-20,000 שקל והחלפת כרטיס טלויזיה חדש, מדובר על חיבור פשוט של הטלפון למחשב במצב 'Download" במכשירים של סמסונג, וצריבת תוכנה, הטלפון עדיין חדש, הוא עדיין סגור הרמטית (במקרה של ה-S7 והעמידות למיים ואבק)..

חזור אל “סלולר”