איפה המהפיכה? לא ב-YES!!!!
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שמתם לב חברים, שאף לוח משדרים לא מפרסם את הערוצים החדשים של YES כולל ערוץ 14 שלא מופיע בשום מקום!! כולל באתר של YES!!!!
http://yestvguide.tv2day.co.il/timeline.asp?IsHeader=Y
שעושים מהפיכה כדאי שהם לפחות יעדכנו את האתר שלהם (שמלא בפרסומות!)
פשוט בדיחה! גם באתר YNET אין תזכור והשאלה? מי שכח ולמה? (http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1422,00.html)
שיעדכנו נעדכן אתכם גם.
פשוט בדיחה! גם באתר YNET אין תזכור והשאלה? מי שכח ולמה? (http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1422,00.html)
שיעדכנו נעדכן אתכם גם.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

הנקודה היא שהם השקיעו המון! כסף וחשיבה (וכל הכבוד להם!) אבל משהו שכח שצריך לראות את לוח המשדרים ואת הערוץ (למשל YES STARS 3) לא מופיע בשום מקום ב-EPG שלהם.
נקווה שיסתדר עד סוף שבוע.
אגב, למי שיש YES MAX האם הם עדכנו את YES STARS 3 כולל EPG?
נקווה שיסתדר עד סוף שבוע.
אגב, למי שיש YES MAX האם הם עדכנו את YES STARS 3 כולל EPG?
לא מדובר בתכנים נוספים, אלא באריזה שיווקית חדשה של תכנים קיימים.doron_amedey כתב:שמתם לב חברים, שאף לוח משדרים לא מפרסם את הערוצים החדשים של YES כולל ערוץ 14 שלא מופיע בשום מקום!! כולל באתר של YES!!!!
שיעדכנו נעדכן אתכם גם....
אותו דבר היה עם ערוצי הסרטים, וערוצי הספורט. פעם היו משדרים את כל התכנים השווים בערוץ אחד (ערוץ סרטים אחד, ערוץ ספורט אחד, ערוץ סדרות אחד). לאחר מכן, יצרו ערוצי פרימיום בתשלום נוסף על ידי שרוקנו את התכנים מהערוצים הבסיסיים (ולא ע"י הוספת תכנים נוספים). בערוצי הספורט זה בכלל נהיה ביזיון - זה כבר קורה בפעם השלישית.
קודם כל היה ערוץ 5, אח"כ רוקנו אותו כדי ליצור את ערוץ 5+ בתשלום נוסף, עכשיו רוקנו את ערוץ 5+ כדי ליצור עוד 2 ערוצי ספורט חדשים בתשלום נוסף - אבל שוב - כמות התכנים הנורמליים נשארת אותו הדבר.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

פה להגנתם אני אומר שזה לא התשלום נוסף, אלא מיתוג ומידור ואסביר.
כל ערוץ יתמחה בסדרות מסוג (זאנר) מסויים (מתי יהיה SCI FI), וזה טוב...
רק שאין EPG...
כל ערוץ יתמחה בסדרות מסוג (זאנר) מסויים (מתי יהיה SCI FI), וזה טוב...
רק שאין EPG...
אני לא מסכים איתך. אין מה להשוות בין כמות ואיכות שידורי הספורט כיום למה שהיה לפני ספורט 5+. כצעד ראשוני, אין ספק שהמטרה היא מיתוג וכסף, אבל גם בערוצי הסדרות המהלך ילווה בעליית איכות הסדרות שיביאו לכאן. בערוץ 3 לא היה מה לראות, אני מאמין שעם המיתוג המחודש רמת הסדרות שם תעלה. נכון שבחבילת הבסיס כבר לא נשאר שום דבר, אבל מי שלוקח חבילת בסיס בלבד בדר"כ לא הולך על yes אלא על hot אנלוגי.iamtal כתב: לא מדובר בתכנים נוספים, אלא באריזה שיווקית חדשה של תכנים קיימים.
אותו דבר היה עם ערוצי הסרטים, וערוצי הספורט. פעם היו משדרים את כל התכנים השווים בערוץ אחד (ערוץ סרטים אחד, ערוץ ספורט אחד, ערוץ סדרות אחד). לאחר מכן, יצרו ערוצי פרימיום בתשלום נוסף על ידי שרוקנו את התכנים מהערוצים הבסיסיים (ולא ע"י הוספת תכנים נוספים). בערוצי הספורט זה בכלל נהיה ביזיון - זה כבר קורה בפעם השלישית.
קודם כל היה ערוץ 5, אח"כ רוקנו אותו כדי ליצור את ערוץ 5+ בתשלום נוסף, עכשיו רוקנו את ערוץ 5+ כדי ליצור עוד 2 ערוצי ספורט חדשים בתשלום נוסף - אבל שוב - כמות התכנים הנורמליים נשארת אותו הדבר....
מה בדיוק משדרים היום ב-Sport 5+?קרמריקה כתב:אני לא מסכים איתך. אין מה להשוות בין כמות ואיכות שידורי הספורט כיום למה שהיה לפני ספורט 5+. כצעד ראשוני, אין ספק שהמטרה היא מיתוג וכסף, אבל גם בערוצי הסדרות המהלך ילווה בעליית איכות הסדרות שיביאו לכאן. בערוץ 3 לא היה מה לראות, אני מאמין שעם המיתוג המחודש רמת הסדרות שם תעלה. נכון שבחבילת הבסיס כבר לא נשאר שום דבר, אבל מי שלוקח חבילת בסיס בלבד בדר"כ לא הולך על yes אלא על hot אנלוגי.iamtal כתב: לא מדובר בתכנים נוספים, אלא באריזה שיווקית חדשה של תכנים קיימים.
קודם כל היה ערוץ 5, אח"כ רוקנו אותו כדי ליצור את ערוץ 5+ בתשלום נוסף, עכשיו רוקנו את ערוץ 5+ כדי ליצור עוד 2 ערוצי ספורט חדשים בתשלום נוסף - אבל שוב - כמות התכנים הנורמליים נשארת אותו הדבר.......
בכדורגל ליגה ישראלית וליגה אנגלית משודרים בערוצים בתשלום (או בערוץ 10).
משחקי הקבוצות הישראליות באופ"א משודרות במקרה הטוב בערוץ 10 ובמקרה הגרוע בשום מקום.
משחקי הישראלים בטניס לא משודרים שם אף פעם. על משחקי הנבחרות בענפים השונים אין מה לדבר.
ובטח שאין מה לדבר על אירועי ספורט עיקריים כמו האולימפיאדה, אליפויות עולם שונות (אתליטיקה למשל) וכו'...
רוב היום יש שם שידורים חוזרים
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מעקב...
שימו לב, ש-YES עידכנו את השמות של ערוצים
אבל YNET מתעקשים שאין YES STARS, מה צריך לעשות וכמה פרסומות שכל לוחות המשדרים יעודכנו לשמות הנכונים??
אגב איפה לפרסם את כל ה-CHANNELS + לוגויים מעודכנים למי שמשתמש ב-YES.
אבל YNET מתעקשים שאין YES STARS, מה צריך לעשות וכמה פרסומות שכל לוחות המשדרים יעודכנו לשמות הנכונים??
אגב איפה לפרסם את כל ה-CHANNELS + לוגויים מעודכנים למי שמשתמש ב-YES.
- oferlaor
- מנהל

דורון,
האם יש לך קובץ עם כל הלוגואים של כל ערוצי יס?
אם תשלח לי אני מעלה את זה לאתר.
אותו כנ"ל אם יש למישהו את הקבצים לערוצי HOT!
האם יש לך קובץ עם כל הלוגואים של כל ערוצי יס?
אם תשלח לי אני מעלה את זה לאתר.
אותו כנ"ל אם יש למישהו את הקבצים לערוצי HOT!
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

עופר תשלח לי איך להעלות לך ואני מעלה יש לי הכל מעודכן כולל לתוכנה של אורן עם שמות ערוצים וכולם מעודכנים!
כמו כן יש לי מאמר מלא שאני רוצה להעלות לאתר שהוא MANUAL מלא! של SAGE 6 כולל כל מה שצריך ל-EPG ,IR BLASTERו והכל! אושר על ידי SAGE.
כמו כן יש לי מאמר מלא שאני רוצה להעלות לאתר שהוא MANUAL מלא! של SAGE 6 כולל כל מה שצריך ל-EPG ,IR BLASTERו והכל! אושר על ידי SAGE.
- oferlaor
- מנהל

בדואל (יש לך את הדואל שלי)
לגבי המאמר, שלחתי לך דואל שאני צריך את זה בפורמט שאני יכול לקרוא (לא WORD 2007, יש אנשים שעדיין לא עברו).
לגבי המאמר, שלחתי לך דואל שאני צריך את זה בפורמט שאני יכול לקרוא (לא WORD 2007, יש אנשים שעדיין לא עברו).