אזהרה בקניות באינטרנט- חשוב לעקוב כמה ימים אחרי החיוב לראות שלא חויבתם סתם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
הקרנף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

רציתי לשתף אתכם במקרה הזוי שקרה לי מול אתר nautica.com
אני מזמין שם כבר די הרבה זמן, אבל לאחרונה אני מאוד מאוכזב מהאתר.
התלוננתי כבר בשרשרור נפרד על חבילה שנשלחה לכתובת לא נכונה למרות שהודעתי להם על הטעות- http://www.hometheater.co.il/vt265204.html

אתמול נכנסתי לאתר של פייאפל כדי לבדוק אפשרות של פתיחת מחלוקת על החבילה ההיא ולהפתעתי אני מגלה שחוייבתי בעוד 8$ על הזמנה חדשה שעשיתי אחרי זה.
נכנסתי לאתר של נאוטיקה וגיליתי שלמרות שבמועד החיוב נרשם שהמשלוח הוא חינמי, הם החליטו אחרי כמה ימים לחייב אותי על משלוח מבלי בכלל לטרוח לעדכן אותי או להודיע לי.
פייפאל התנערו מאחריות וטענו שאני הסמכתי לתנאי האתר והחיוב יכול להשתנות ואני צריך לפנות לאתר ולא אליהם.
אכן פניתי לאתר בדרישה נחרצת שיחזירו לי את ה-8$ שגבו בצורה לא חוקית והם ענו לי שיזכו אותי.

מה שמרגיז בסיפור הזה, שלטענת פייפאל, כשאתה משלם דרכם, אתה כאילו חותם על הוראת קבע/הרשאה לחיוב, שיכולה להשתנות ולעלות מעל המחיר אותו הסכמת לשלם.

בתור צרכן אחראי, אני תמיד עוקב אחרי החיובים שמתבצעים בכרטיס שלי, אבל זה כבר שיא חדש, חיוב נוסף אחרי כמה ימים מבלי בכלל להודיע או להתייעץ על זה.

datto
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מה שנהיה מפייפאל זה ביזיון, עושים עם הכסף שלך מה שבא להם. לא מתקרב אליהם כבר שנים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”