MegaEPG 0.9.10 עם תמיכה בVista
הגירסה 0.9.10 יוצאת לדרך. הגירסה תומכת ב- VISTA ללא צורך ב-IIS וBR וKeepKey. הוראות התקנה בפנים.
אם מישהו מלקוחות YES רוצה לנסות ולחזור אח"כ לEPG מקורי של מיקרוסופט, פשוט תאסרו את ה-mepgvs service. לאחרים בHOT, עם Vista אנגלית, או MCE ישן וטוב - תיהנו!
אם מישהו מלקוחות YES רוצה לנסות ולחזור אח"כ לEPG מקורי של מיקרוסופט, פשוט תאסרו את ה-mepgvs service. לאחרים בHOT, עם Vista אנגלית, או MCE ישן וטוב - תיהנו!
יש חידושים נוספים חוץ מהתמיכה ב-Vista?
יש חידושים נוספים חוץ מהתמיכה ב-Vista? למי שהשתמש בגרסה הקודמת ב-MCE 2005 יש טעם לשדרג?
מסיבה כלשהי אצלי הוא לא מצליח לסיים את הקונפיגורציה
אני מקבל הודעה
Can not write/create configuration file! wizard aborted
(ויסטה כמובן)
אם אני לא מוחק את ה megaepg.ini ב appdata אז אני לא יכול להריץ את הקונפיגורציה
אבל זה כל הזמן חוזר לי...
רעיון מישהו?
עריכה
אם אני יוצר megaepg.ini בעצמי לפי ה readme הרצה של התוכנה עצמה נתקעת עם הtraceback הבא
עריכה 2
כנראה שבגלל ששם המשתמש ככל אותיות בעברית. עכשיו זה נראה בסדר
אני מקבל הודעה
Can not write/create configuration file! wizard aborted
(ויסטה כמובן)
אם אני לא מוחק את ה megaepg.ini ב appdata אז אני לא יכול להריץ את הקונפיגורציה
אבל זה כל הזמן חוזר לי...
רעיון מישהו?
עריכה
אם אני יוצר megaepg.ini בעצמי לפי ה readme הרצה של התוכנה עצמה נתקעת עם הtraceback הבא
קוד: בחירת הכל
Traceback (most recent call last):
File "megaepg.py", line 561, in <module>
File "megaepg.py", line 549, in main
File "megaepg.py", line 412, in produceMCE
File "mcecrypt.pyc", line 237, in MakeMCEGuide
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode characters in position 42-45: ordinal not in range(128)
כנראה שבגלל ששם המשתמש ככל אותיות בעברית. עכשיו זה נראה בסדר
נערך לאחרונה על ידי yoavf ב 05/03/2007 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
יואב,
תנסה להסיר את הUser Access Control (זה ב-User Accounts). הUAC הזה שתה לי הרבה דם... חשבתי שהצלחתי להסתדר איתו פעיל
לפחות אצלי עבד מצויין. אתה תעזור לי מאוד אם תגיד את ההרשאות של תיקיות MegaEPG בAppData (תבחר ב-Properties, Security) ומי הOwner של התקיה ולמי מותר לכתוב לשם. דרך אגב אתה גם יכול להוסיף הרשאות כתיבה למשתמש אתה מריץ את המערכת ואז להשאר עם UAC פעיל.
אני רוצה להבין מה קרה. האם הרצת את ההתקנה או משהו עם "Run as administrator?"
לגבי הקובץ ini שלח לי אותו בהודעה פרטית!! תודה.
תנסה להסיר את הUser Access Control (זה ב-User Accounts). הUAC הזה שתה לי הרבה דם... חשבתי שהצלחתי להסתדר איתו פעיל
אני רוצה להבין מה קרה. האם הרצת את ההתקנה או משהו עם "Run as administrator?"
לגבי הקובץ ini שלח לי אותו בהודעה פרטית!! תודה.
וואו, זה נראה כמו באג בויסטה! לMegaEPG אין שום קשר לשם המשתמש!
עבדתי כ"כ קשה כדי שזה יסתדר עם UAC ואתה מבטל אותו
הבנתי מה הקשר: ת-appdata הוא עם שם המשתמש בpath!
עבדתי כ"כ קשה כדי שזה יסתדר עם UAC ואתה מבטל אותו
הבנתי מה הקשר: ת-appdata הוא עם שם המשתמש בpath!
נערך לאחרונה על ידי digest ב 06/03/2007 0:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
dondi,
איך הגדרת הורדת תקצירים? ישנם שלושה סיגנונים:
Full Description - להוריד תיאורים / תקצירים לכל התוכניות.
Smart Description - להוריד תקצירים לתוכניות של בוקר ו/או ערב, סופי שבוע וחגים (אתה מגדיר את השעות)
No Description - לא להוריד תקצירים לתוכניות.
זה נראה מסובך אבל הורדת תקצירים/תיאורים יוצרת עומס קבד על אתרים שמספקים לוח השידורים ודורשת הרבה זמן בקצה שלך. הגדרת סיגנון מתאים לכל ערוץ יכולה לחסוך המון משאבים ועדין לתת EPG מסופק.
תסתקל בepgconfig מה הסיגנון הורדת התיאור לכל הערוצים שבחרת ואם הגדרת שעות של '"prime time" במיקרה של Smart Downloading. אפשר גם לראות בmegaepg.ini הגדרות של grab_full, grab_smart ו-grab_none - איזה ערוצים נמצאים שם.
Smart Description - להוריד תקצירים לתוכניות של בוקר ו/או ערב, סופי שבוע וחגים (אתה מגדיר את השעות)
זה נראה מסובך אבל הורדת תקצירים/תיאורים יוצרת עומס קבד על אתרים שמספקים לוח השידורים ודורשת הרבה זמן בקצה שלך. הגדרת סיגנון מתאים לכל ערוץ יכולה לחסוך המון משאבים ועדין לתת EPG מסופק.
תסתקל בepgconfig מה הסיגנון הורדת התיאור לכל הערוצים שבחרת ואם הגדרת שעות של '"prime time" במיקרה של Smart Downloading. אפשר גם לראות בmegaepg.ini הגדרות של grab_full, grab_smart ו-grab_none - איזה ערוצים נמצאים שם.
בחרתי ב smart description לכל הימים וכל השעות וכל הערוצים.digest כתב:dondi,
תסתקל בepgconfig מה הסיגנון הורדת התיאור לכל הערוצים שבחרת ואם הגדרת שעות של '"prime time" במיקרה של Smart Downloading. אפשר גם לראות בmegaepg.ini הגדרות של grab_full, grab_smart ו-grab_none - איזה ערוצים נמצאים שם....
ואין לי בכלל תקצירים. כמו גם השרתים שהגדרתי הם tv2day_heQ ו ynet
בגלל שYES או tv2day לא עודכנו את ההערוצים באתר שלהםkouliben1 כתב:אבל למה לא עודכנו הערוצים החדשים ביס?![]()
גם כפי שכתבתי בשרשור שפתחתי לנושא, סטאר וורלד, ערוץ התכלת, ערוץ 3 בלווין צריכים לעוף....