65UH651Y מול 65KU7000 מחירים
איזה מסך טוב יותר? הבנתי שבסמסונג יש את בעיית הריצודים בסרטים, זה קיים גם בlg?
איזו טלוויזיה עדיפה מבחינת איכות? ומה המחירים הכי נמוכים שאפשר לרכוש אותן?
אני אהיה באיזור אלנבי היום בצהריים אולי אקפוץ לאבי סופר, על איזה מחיר כדאי להתמחקח?
אם מישהו יכול לפרסם בכמה קנה ואיפה אני אשמח.
תודה מראש
איזו טלוויזיה עדיפה מבחינת איכות? ומה המחירים הכי נמוכים שאפשר לרכוש אותן?
אני אהיה באיזור אלנבי היום בצהריים אולי אקפוץ לאבי סופר, על איזה מחיר כדאי להתמחקח?
אם מישהו יכול לפרסם בכמה קנה ואיפה אני אשמח.
תודה מראש
@intraz
·
לא..
לפי השרשור הזה הlg נמכרה ב9500₪: http://www.hometheater.co.il/vt260588.html
אבל זה מחיר מלפני יותר מחודשיים וחצי.
·
לא..
לפי השרשור הזה הlg נמכרה ב9500₪: http://www.hometheater.co.il/vt260588.html
אבל זה מחיר מלפני יותר מחודשיים וחצי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
מצחיק אותי קצת לראות אנשים מדברים על איכות ב-SD מבלי להביא לפחות פרטים כלשהם.
למשל אצלי הקופסה מוציאה אות של 1080P לטלויזיה. כשאני צופה בשידורי HD, שהם 1080P בשירות ה-IPTV שלי אז הטלויזיה מצבעת אפסקייל מ-1080P לרזולוציה הטבעית של הפאנל, שהיא 4K כדי למלא את המסך.
אבל כשאני צופה ב-SD, הקופסה עדיין מוציאה לטלויזיה אות ב-1080P, ז"א שהקופסה עושה את האפסקייל ל-1080P והטלויזיה עדיין מבצעת אפסקייל רק מ-1080P ל-4K.
הנקודה שאני מנסה להעביר, שאיכות התמונה ב-SD תלויה מאד גם בהגדרות הציוד שבו משתמשים לצפיה.
ובנוסף, לכל אחד יש הגדרה שונה ל"איכות טובה" או "מזוויעה". לפי האתר RTINGS, מרבית המסכים שהם בודקים מקבלים את הציון 10\8 בכל מה שקשור לאיכות התמונה ב-SD. דגמים בודדים מקבלים ציון נמוך יותר, ואני לא חושב שראיתי דגם שקיבל ציון גבוה יותר.
למשל אצלי הקופסה מוציאה אות של 1080P לטלויזיה. כשאני צופה בשידורי HD, שהם 1080P בשירות ה-IPTV שלי אז הטלויזיה מצבעת אפסקייל מ-1080P לרזולוציה הטבעית של הפאנל, שהיא 4K כדי למלא את המסך.
אבל כשאני צופה ב-SD, הקופסה עדיין מוציאה לטלויזיה אות ב-1080P, ז"א שהקופסה עושה את האפסקייל ל-1080P והטלויזיה עדיין מבצעת אפסקייל רק מ-1080P ל-4K.
הנקודה שאני מנסה להעביר, שאיכות התמונה ב-SD תלויה מאד גם בהגדרות הציוד שבו משתמשים לצפיה.
ובנוסף, לכל אחד יש הגדרה שונה ל"איכות טובה" או "מזוויעה". לפי האתר RTINGS, מרבית המסכים שהם בודקים מקבלים את הציון 10\8 בכל מה שקשור לאיכות התמונה ב-SD. דגמים בודדים מקבלים ציון נמוך יותר, ואני לא חושב שראיתי דגם שקיבל ציון גבוה יותר.
@מקרנסקי
·
איזה מ2 הדגמים עדיף מבחינת איכות תמונה? ובאיזה מחיר אפשר להשיג אותם?
אתם יודעים איפה אפשר להשיג מחיר טוב? יש עכשיו כבר הורדת מחירים של סוף השנה או עדיף לחכות עוד קצת?
כמה זמן בערך אחרי הרכישה יגיע מתקין?
הבנתי מהעיון פה בפורום שהסמסונג מציגה תמונה טובה יותר ועל ה561 אין ביקורות באינטרנט..
·
איזה מ2 הדגמים עדיף מבחינת איכות תמונה? ובאיזה מחיר אפשר להשיג אותם?
אתם יודעים איפה אפשר להשיג מחיר טוב? יש עכשיו כבר הורדת מחירים של סוף השנה או עדיף לחכות עוד קצת?
כמה זמן בערך אחרי הרכישה יגיע מתקין?
הבנתי מהעיון פה בפורום שהסמסונג מציגה תמונה טובה יותר ועל ה561 אין ביקורות באינטרנט..