תיקון XBOX360
המומחה למכשירי XBOX
אמיר - 0505612505
תיקן ושידרג לי ולעוד עשרות שאני מכיר, כולם מרוצים.
VGS עשו עבודה לחבר... איך לומר... המכשיר נלקח לאמיר כדי שיתקן את מה שהתקלקל.
תיקן ושידרג לי ולעוד עשרות שאני מכיר, כולם מרוצים.
VGS עשו עבודה לחבר... איך לומר... המכשיר נלקח לאמיר כדי שיתקן את מה שהתקלקל.
דודי.
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
התהליך הוא כזה:
1. תתקשר למיקוסופט בארץ שבה הוא נרכש דרך סקייפ. זול מאוד. תסביר שאתה לא גר שם ותגיע איתם לסיכום שאתה משלם על המשלוח לשם והם משלמים על משלוח חזרה. תקבל מהם מספר RMA וכתובת למשלוח המכשיר.
2. תשלח את המכשיר ב-EMS דרך הדואר. לא יקר מידי (גג 100 ש"ח).
3. אחרי שבועיים המכשיר יגיע חזרה דרך DHL. הם יבקשו ממך לשלם מכס, אתה תסרב ותגיד שמיקרוסופט כבר שילמה כחלק מעלות המשלוח (הכל כלול). למחרת המכשיר אצלך.
די פשוט.
1. תתקשר למיקוסופט בארץ שבה הוא נרכש דרך סקייפ. זול מאוד. תסביר שאתה לא גר שם ותגיע איתם לסיכום שאתה משלם על המשלוח לשם והם משלמים על משלוח חזרה. תקבל מהם מספר RMA וכתובת למשלוח המכשיר.
3. אחרי שבועיים המכשיר יגיע חזרה דרך DHL. הם יבקשו ממך לשלם מכס, אתה תסרב ותגיד שמיקרוסופט כבר שילמה כחלק מעלות המשלוח (הכל כלול). למחרת המכשיר אצלך.
די פשוט.
boxee ftw
ניסיתי את מה שהצעת אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט.yuvalt כתב:התהליך הוא כזה:
די פשוט....
בכל מדינה יש למיקרוסופט מדיניות אחרת של תיקונים , את המכשיר שלי קניתי בבלגיה והסידור שם הוא שאתה צריך להחזיר את המכשיר לחנות בא אתה קנית אותו והם אמורים לידאוג לטפל בו.
לאחר יום שלם של ויכוחים ושיחות טלפון ללא תוצאה התיאשתי מהם, דיברתי גם עם אותו אמיר שהמליצו לי עליו פה בפורום אבל הוא נימצא בקריית חיים ולאחר שיחת טלפון איתו הבנתי שגם ממנו לא תבוא הישועה.
התחלתי לחפור ברשת וגיליתי שהבעיה ידועה ומוכרת וכל מכשיר XBOX יחלה בה בסופו של דבר אפילו המצאו לתקלה כינוי "three red lights of death.".
הבעיה היא שבמהלך יצור הXBOX הטמפרטורה של חומר ההלחמה לא נעשת בחום הדרוש ולאחר זמן מה נוצרים נתקים בין ההרכיבים ללוח . נישמע מטורף לא ? אבל כן זה המצב בדיוק!
לאחר שהרגשתי שמיציתי את כל האפשרויות פניתי לחבר שלי שמנהל מחלקת פיתוח בחברת אלקטרוניקה גדולה בארץ , סיפרתי לו על התקלה והראתי לו את הסירטון הבא:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0fix&hl=en
וביקשתי ממנו לעשות לשלי את אותו הדבר בהתחלה הוא חשב שאני צוחק אך לאחר פרוק המכשיר באמת נימצאו של שם עקבות של הלחמות לא טובות במיוחד באזור של ג'וק מסויים .
בקיצור עשינו למכשיר "פן" והוא חזר לחיים
בושה למיקרוסופט !!!