שרשור תגובות: רסיבר Yamaha RX-A1060
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כרגיל, כתבת וידאו משובחת.
תודה על הסקירה.
תודה על הסקירה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·זה כנראה כי בארץ מוכרים כשר. מה שנקרא כשר אבל מסריח...masterfit כתב:סקירה מעולה, שעוזרת מאוד למי שלא מצוי up to date בתחום, כמוני.
רק התהייה - מדוע הוא צריך לעלות פי שניים ביחס לאירופה, ויותר מכך ביחס למחיר בארה"ב (אפשר למצוא אותו שם ב- 1,000 $ !).
תודה רבה, זיו....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·זה כנראה כי בארץ מוכרים כשר. מה שנקרא כשר אבל מסריח...masterfit כתב:סקירה מעולה, שעוזרת מאוד למי שלא מצוי up to date בתחום, כמוני.
רק התהייה - מדוע הוא צריך לעלות פי שניים ביחס לאירופה, ויותר מכך ביחס למחיר בארה"ב (אפשר למצוא אותו שם ב- 1,000 $ !).
תודה רבה, זיו....
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
זיו, תודה על הביקורת.
בכל אופן, מדוע שרשור תגובות על ביקורת מוצר הופך להיות שרשור תלונות על מחירים? יש מקום להבעת דעה על מחירים (ועם זאת בפועל הדעה הכי טובה היא ההחלטה לקנות\לא לקנות) אבל אם באמת מעניין אתכם מה משפיע על המחירים כלפי מעלה, אז הנה רשימה חלקית:
- גודל השוק הקטן
- מסי יבוא (כמעט 35% ביחד עם המע"מ)
- תקינה ורישוי
- לוגיסטיקה בייבוא
- הוצאות תפעול של היבואן שיותר יקרות פה מאשר במדינות אחרות
בקיצור, לא אומר לכם איפה לקנות (ואני אישית לא זוכר מתי קניתי משהו בתחום הזה בארץ ב-6 שנים האחרונות) אבל אם כבר מחליטים לקיים דיון בנושא ראוי להציג תמונה אובייקטיבית ולא רק להגיד "פה יותר יקר לא בצדק".
בכל אופן, מדוע שרשור תגובות על ביקורת מוצר הופך להיות שרשור תלונות על מחירים? יש מקום להבעת דעה על מחירים (ועם זאת בפועל הדעה הכי טובה היא ההחלטה לקנות\לא לקנות) אבל אם באמת מעניין אתכם מה משפיע על המחירים כלפי מעלה, אז הנה רשימה חלקית:
- גודל השוק הקטן
- מסי יבוא (כמעט 35% ביחד עם המע"מ)
- תקינה ורישוי
- לוגיסטיקה בייבוא
- הוצאות תפעול של היבואן שיותר יקרות פה מאשר במדינות אחרות
בקיצור, לא אומר לכם איפה לקנות (ואני אישית לא זוכר מתי קניתי משהו בתחום הזה בארץ ב-6 שנים האחרונות) אבל אם כבר מחליטים לקיים דיון בנושא ראוי להציג תמונה אובייקטיבית ולא רק להגיד "פה יותר יקר לא בצדק".
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
marioman,
כפול מודצק כנראה רק בתחום הרכבים. שם מיסי הקניה הם חריגים.
לא הייתי מדבר על תוספת למחיר של כ- 30%. אני מדבר על יותר מפי 2!
אגב, מע"מ קיים בכל המדינות, והוא לעיתים גבוה מזה שבארץ (על מוצרי אלקטרוניקה).
כפול מודצק כנראה רק בתחום הרכבים. שם מיסי הקניה הם חריגים.
לא הייתי מדבר על תוספת למחיר של כ- 30%. אני מדבר על יותר מפי 2!
אגב, מע"מ קיים בכל המדינות, והוא לעיתים גבוה מזה שבארץ (על מוצרי אלקטרוניקה).
@MarioMan
·
- אירופה מלאה בשווקים קטנים שבהם רמת המחירים נמוכה משמעותית מאשר כאן
- מסי היבוא הם לא פטנט ישראלי בלעדי, זה נכון כמעט לכל מדינה שהיא לא ארץ הייצור
- תקינה ורישוי זה אכן שריד מפאיניקי מפגר שמייקר לכולנו את החיים, אנחנו בהחלט במיעוט מהבחינה הזאת (מזל שלא נדרש הכשר מהדרין)
- לוגיסטיקה ביבוא - לעיל
- הוצאות התפעול של היבואן פה לא שונות מהותית משווקים אחרים
אם בחומרת מחשבים לדוגמה הצלחנו להגיע לשוק תחרותי מאוד, שמציג באופן עקבי מחירים מאוד מאוד קרובים למחירים שמקובלים בחו"ל, אין סיבה אמיתית שלא נראה מצב דומה גם באלקטרוניקה בידורית.
ההבדל העיקרי הוא שמוצרי האלקטרוניקה הם לרוב יקרים יותר וקשה יותר ליבא אותם עצמאית מחלקי מחשב, אז יבואנים רבים נכנסים לחגיגה ומנפחים את המחירים עם markup מופרך.
הפתרון, (מלבד התלונות ברשת שהן לגיטימיות לחלוטין לכשעצמן) הוא להצביע ברגליים.
אם התמחור המקומי יקר משמעותית מהתמחור בחו"ל, פשוט להזמין מחו"ל. כל אחד מציב את רף הכדאיות בנקודה אחרת. עבורי פער של 10%-15% הוא לרוב הרף העליון שאסכים לשלם כפרמיה למשווק מקומי, אחרת אעדיף להזמין מחו"ל.
בעשור האחרון ביצעתי אולי 10% מהרכישות הגדולות שלי פה בארץ, משום שלמדתי שהשירות של אמזון מצוין, התמחור שקוף ולרוב תחרותי מאוד, והאחריות לא נופלת מהטובות שבחנויות בארץ. יש מעט מאוד חריגים שעבורם אני חורג ממנהגי.
·
- אירופה מלאה בשווקים קטנים שבהם רמת המחירים נמוכה משמעותית מאשר כאן
- מסי היבוא הם לא פטנט ישראלי בלעדי, זה נכון כמעט לכל מדינה שהיא לא ארץ הייצור
- תקינה ורישוי זה אכן שריד מפאיניקי מפגר שמייקר לכולנו את החיים, אנחנו בהחלט במיעוט מהבחינה הזאת (מזל שלא נדרש הכשר מהדרין)
- לוגיסטיקה ביבוא - לעיל
- הוצאות התפעול של היבואן פה לא שונות מהותית משווקים אחרים
אם בחומרת מחשבים לדוגמה הצלחנו להגיע לשוק תחרותי מאוד, שמציג באופן עקבי מחירים מאוד מאוד קרובים למחירים שמקובלים בחו"ל, אין סיבה אמיתית שלא נראה מצב דומה גם באלקטרוניקה בידורית.
ההבדל העיקרי הוא שמוצרי האלקטרוניקה הם לרוב יקרים יותר וקשה יותר ליבא אותם עצמאית מחלקי מחשב, אז יבואנים רבים נכנסים לחגיגה ומנפחים את המחירים עם markup מופרך.
הפתרון, (מלבד התלונות ברשת שהן לגיטימיות לחלוטין לכשעצמן) הוא להצביע ברגליים.
אם התמחור המקומי יקר משמעותית מהתמחור בחו"ל, פשוט להזמין מחו"ל. כל אחד מציב את רף הכדאיות בנקודה אחרת. עבורי פער של 10%-15% הוא לרוב הרף העליון שאסכים לשלם כפרמיה למשווק מקומי, אחרת אעדיף להזמין מחו"ל.
בעשור האחרון ביצעתי אולי 10% מהרכישות הגדולות שלי פה בארץ, משום שלמדתי שהשירות של אמזון מצוין, התמחור שקוף ולרוב תחרותי מאוד, והאחריות לא נופלת מהטובות שבחנויות בארץ. יש מעט מאוד חריגים שעבורם אני חורג ממנהגי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כפי ש- MarioMan הסביר, יש מקום מיוחד לדיונים על מדיניות תמחור והם צריכים להיות נפרדים משרשור תגובות על מוצר. אם לא נבצע את ההפרדה, השרשור ידון אך ורק ובמחיר המוצר, בדיוק כפי שקורה עכשיו.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
זיו תודה רבה.
אוהב מאוד את הסקירות שלך
אוהב מאוד את הסקירות שלך
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
לא מצליח להבין מדוע ברסיבר שמתיימר להקרא רסיבר AV הדגש הוא רק על ה A? למה ה DLNA לא תומך בהזרמת וידאו? זה דבר כל כך מתבקש ברסיבר קולנוע ביתי. התכונה ממש פשוטה למימוש וקיימת בכל סטרימר סיני סוג ז, אז למה לא במוצר בעלות שכזו? גם העןבדה שהיציאות האנלוגיות נעלמו מכל הרסיברים החדשים ממש מקוממת.אם אני רוצה להקליט מפטיפון לכרטיס קול במחשב. למה אין לי יציאת LINE OUT באף רסיבר מדגמי 2016? זו הסיבה שאני לא ממהר לשדרג את האונקיו 809 שלי...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
תודה על הסקירה .
בהדגמה של star trek אתה אומר שפורמט HD האחרון שהכרנו עד כה, לא פחות ממחוויר לעומת החדש. אתה יכול קצת להרחיב אם עשית השוואה בין הפורמטים באותה הסצינה ? איך זה מתבטא מעבר למובן מאליו ?
בהדגמה של star trek אתה אומר שפורמט HD האחרון שהכרנו עד כה, לא פחות ממחוויר לעומת החדש. אתה יכול קצת להרחיב אם עשית השוואה בין הפורמטים באותה הסצינה ? איך זה מתבטא מעבר למובן מאליו ?
·Sexter כתב:העובדה שהיציאות האנלוגיות נעלמו מכל הרסיברים החדשים ממש מקוממת.
אם אני רוצה להקליט מפטיפון לכרטיס קול במחשב. למה אין לי יציאת LINE OUT ......
כשיש ביקורת על סטרימר חדש אני תמיד שואל " לאן נעלמה היציאה האופטית ?! "
(אני משתמש ברסיבר טרום עידן ה HDMI )
מסתבר שאנחנו במיעוט , לא יוסיפו תכונות ישנות ולא אקטואליות למוצר
בגלל קומץ קטן של אנשים שזה רלוונטי להם..
כנראה שזה מייקר את הפס יצור ופשוט לא שווה להם להשקיע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Sexter,
אני בטוח שתסכים איתי שאתה במיעוט.
Mad,
שני הרסיברים שהו אצלי אחד ליד השני לתקופה של לפחות חודשיים, אז קל היה לי לעבור בינהם עבור השוואה נאותה. ככל שעברתי יותר בינהם, גיליתי שההבדלים הסוניים שחשבתי שיש, מצטמצמים. למעשה, אני לא חושב שניתן להבדיל בינהם בשמיעה עיוורת וזה לא חריג. ההחלטה איזה רסיבר לרכוש כאשר אנחנו מדברים על שני הדגמים הללו, צריכה להיות יותר על בסיס שאר התכונות שהם מביאים איתם.
mulder,
כפי שאתה מתאר לעצמך, פסקול מסוג Dolby Atmos נערך בין היתר עם מידע משמעותי לרמקולים התיקרתיים כאשר בסצנה המתוארת, יש הרבה התרחשויות מעל הצופה והפורמט Dolby Atmos פשוט מוסיף מימד נוסף שחסר בפורמט Dolby TrueHD. כיצד עוברים בזריזות בין הפורמטים? פשוט מבטלים את השימוש ברמקולים התיקרתיים וכפתורי ה- Scene מהווים דרך זריזה לעשות זאת.
shlompis,
הרסיבר נבחן עם מוזיקה כאמצעי נוח לניגון מוזיקת רקע עם AirPlay ושרת DLNA וקבצים ברזולוציה גבוהה של 192KHz/24bit, כאשר סופרלטיבים נדושים על התחושות של המאזין בזמן הצפייה וסוג האלכוהול שהוא שתה טרם ההאזנה, לא ניתן יהיה למצוא בכתבות שלי.
אני בטוח שתסכים איתי שאתה במיעוט.
Mad,
שני הרסיברים שהו אצלי אחד ליד השני לתקופה של לפחות חודשיים, אז קל היה לי לעבור בינהם עבור השוואה נאותה. ככל שעברתי יותר בינהם, גיליתי שההבדלים הסוניים שחשבתי שיש, מצטמצמים. למעשה, אני לא חושב שניתן להבדיל בינהם בשמיעה עיוורת וזה לא חריג. ההחלטה איזה רסיבר לרכוש כאשר אנחנו מדברים על שני הדגמים הללו, צריכה להיות יותר על בסיס שאר התכונות שהם מביאים איתם.
mulder,
כפי שאתה מתאר לעצמך, פסקול מסוג Dolby Atmos נערך בין היתר עם מידע משמעותי לרמקולים התיקרתיים כאשר בסצנה המתוארת, יש הרבה התרחשויות מעל הצופה והפורמט Dolby Atmos פשוט מוסיף מימד נוסף שחסר בפורמט Dolby TrueHD. כיצד עוברים בזריזות בין הפורמטים? פשוט מבטלים את השימוש ברמקולים התיקרתיים וכפתורי ה- Scene מהווים דרך זריזה לעשות זאת.
shlompis,
הרסיבר נבחן עם מוזיקה כאמצעי נוח לניגון מוזיקת רקע עם AirPlay ושרת DLNA וקבצים ברזולוציה גבוהה של 192KHz/24bit, כאשר סופרלטיבים נדושים על התחושות של המאזין בזמן הצפייה וסוג האלכוהול שהוא שתה טרם ההאזנה, לא ניתן יהיה למצוא בכתבות שלי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זיו,
המשפט "ה- RX-A1060 הינו רסיבר הכניסה לשנת 2016 של סדרת ה- AVENTAGE" , לא מדוייק.
רסיבר הכניסה בסידרת AVENTAGE 2016 מתחילה עם דגם RX-A660.
יש 6 רסיברים בסידרה (יש עוד 3 רסיברים מתחת ל 1060 ).
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... de=compare
המשפט "ה- RX-A1060 הינו רסיבר הכניסה לשנת 2016 של סדרת ה- AVENTAGE" , לא מדוייק.
רסיבר הכניסה בסידרת AVENTAGE 2016 מתחילה עם דגם RX-A660.
יש 6 רסיברים בסידרה (יש עוד 3 רסיברים מתחת ל 1060 ).
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... de=compare