קניתי טלוויזיה ורציתי לברר משהו לגבי חיבור למחשב
היי לכולם קניתי אתמול את הטלוויזיה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889552
ורציתי לברר משהו מאוד חשוב לי הטלוויזיה הזאת תהיה בסלון ויש לי גם מחשב אבל הוא בצד השני של הבית יש בערך 6-7 מטר מרחק ורציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להתחבר למחשב בלי כבל כי לי יהיה לי אפשרות לחבר כבל HDMI אז רציתי לברר לגבי אם יש משהו חלופי.
ורציתי לברר משהו מאוד חשוב לי הטלוויזיה הזאת תהיה בסלון ויש לי גם מחשב אבל הוא בצד השני של הבית יש בערך 6-7 מטר מרחק ורציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להתחבר למחשב בלי כבל כי לי יהיה לי אפשרות לחבר כבל HDMI אז רציתי לברר לגבי אם יש משהו חלופי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קיימים כל מני פתרונות אלחוטיים, אבל אף אחד מהם לא יהיה ברמה של חיבור קווי. ו-4K בטוח לא תקבל בחיבור אלחוטי.
רק כדי לסבר את האוזן, המידע שעובר על פני כבל HDMI נמדד בקצבי העברה של מספר גיגהביט לשניה, היום רק תקן AC של ה-WIFI מסוגל להתקרב לקצב העברה של גיגהביט, במצב אופטימלי.
רק כדי לסבר את האוזן, המידע שעובר על פני כבל HDMI נמדד בקצבי העברה של מספר גיגהביט לשניה, היום רק תקן AC של ה-WIFI מסוגל להתקרב לקצב העברה של גיגהביט, במצב אופטימלי.
·אז מה אתה מציע שיתן לי את האיכות הכי טוב ?TheCoolest כתב:קיימים כל מני פתרונות אלחוטיים, אבל אף אחד מהם לא יהיה ברמה של חיבור קווי. ו-4K בטוח לא תקבל בחיבור אלחוטי.
רק כדי לסבר את האוזן, המידע שעובר על פני כבל HDMI נמדד בקצבי העברה של מספר גיגהביט לשניה, היום רק תקן AC של ה-WIFI מסוגל להתקרב לקצב העברה של גיגהביט, במצב אופטימלי....
סטימר יעזור ? כי בחיים לא היה לי אני בקושי יודע מהזה ועוד שאלה הטלוויזיה הזאת טובה כי לפי המפרט טכני שלה היא כל מה שאני צריך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה שסטס אמר.