שלום,
אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב.
רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי.
המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה.
תודה
SagiSH כתב:שלום,
אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב.
רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי.
המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה.
תודה
אני יודע שזה בלתי מובן, אבל רמזתי בתגובה הראשונה שלי שזה לא תקציב מספק למחשב גימינג רציני. כרטיס מסך טוב לבדו עולה מעל אלף שקל. אבל השאלה כמובן אילו משחקים, איזה מסך, או יותר נכון איזו רזולוציה ומה זה "FPS טוב באיכות גבוה"?
BUGY כתב:אני יודע שזה בלתי מובן, אבל רמזתי בתגובה הראשונה שלי שזה לא תקציב מספק למחשב גימינג רציני. כרטיס מסך טוב לבדו עולה מעל אלף שקל. אבל השאלה כמובן אילו משחקים, איזה מסך, או יותר נכון איזו רזולוציה ומה זה "FPS טוב באיכות גבוה"?
...
·אני לא מתכוון לגיימינג כבד, משחקים בסגנון של Overwatch,Battlefield 1,CoD ודומיהם בערך, אני לא הכי מבין בשביל להגדיר את הFPS כתלות באיכות אבל אני רוצה להוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה (לא מצפה לאולטרה על 100FPS כמובן).
זה לא בדיוק.. ה-i3 עם תדר מקסימלי גבוהה יותר לליבה מול ה-i5 הזולים יותר, אז כן יש לו יתרון של כמה אחוזים בגזרה הזאת, מעבר לזה ה-i5 משמעותית חזק יותר.
אבל, אם ה-i3 זה הכי טוב שאתה יכול להשיג בתקציב, הוא יעשה את העבודה.
הדבר היחיד שמאוד קשה לי להמליץ עליו הוא ה-GTX1060 בגרסת ה-3GB, זה פשוט לא קניה חכמה. הייתי מוסיף את ה-200 שקל לגרסת ה-6GB אם אפשר, כבר היום יש משחקים שנפח הזיכרון הזה חונק, גם ב-1080p.. את ה-i3 תוכל לשדרג (בעיקר יד שניה) את הזיכרון בכרטיס המסך לא תוכל.
@BUGY
·
בשביל גיימינג זה בעיקר מסתכם בזמני עליה, אם אין לו תקציב ל-SSD עדיף שלא יקנה עכשיו SSD.
@IamEzio
·תודה על התגובה
אז בעיקרון זה טרייד אוף אצלי, רציתי לדעת מה אתה ממליץ לעשות ללכת על i3-6300 ואז באמת לקחת את ה1060 6gb או לקחת את הi5 6500 אבל עם כרטיס חלש יותר 1050Ti 4gb
יש לי מחשב גיימינג ב2540 שקל מפרט טוב שמריץ משחקים יותר טוב מכל קונסולה שיש כיום בשוק המפרט הוא לא שלי וסרטון של המפרט שלו ושל הביצועים שלו בקישור הזה [אני הוספתי את מערכת ההפעלה אתה יכול לשנות אותה]
מעבד - Intel Core i3 6100 מחיר-500 שקלים
לוח אם - Gigabye GA H110M מחיר-220 שקלים
זיכרון ראם - Corsair Value 8GB DDR3 מחיר - 170 שקלים
כרטיס מסך - Gigabye GTX1050 2GB מחיר - 640 שקלים
כונן קשיח - Seagate 1TB מחיר - 170 שקלים
ספק כוח - Antec 350W מחיר - 170 שקלים
מארז - Sharkoon CA Mini ATX מחיר 170 שקלים
מערכת הפעלה - Microsoft Windows 10 Professional OEM מחיר - 500 שקלים