מחפש לקנות זוג רמקולים חדשים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dh9707 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לפני ארבע שנים קניתי רמקולים של monster בבאג מחשבים הדגם המדויק:http://www.bug.co.il/printprodtxt.asp?id=20027
עכשיו הרמקולים נהרסו לי ניסיתי לתקן(נהרס איזה חלק על הכרטיס של הספק כוח) בקיצור אף אחד לא הצליח לתקן לי את זה
ניסיתי דיי הרבה לסדר אותם כי הסאונד שלהם היה ממש טוב ובנוסף הם היו דינאמיים יכלתי להזיז אותם ממקום למקום מהחצר לבית לחברים וכו, בלי להסתבך יותר מדיי עם כבלים מגברים והכל. סהכ שתי רמקולים אחד מוגבר שמתחבר לשני עם קבל ייעודי ומהמוגבר חיבור לחשמל וזהו.
אני מחפש לקנות מערכת חדשה עכשיו שתהיה לפחות ברמה שלהם אני מקציב לזה עד 10k ובאמת שאני לא יודע לאיזה כיוון ללכת אני די אבוד אם אפשר המלצות והכוונה אני מאד אשמח.
חשוב שלרמקולים יהיה סאונד איכותי באס עמוק ועוצמתיים יחסית כי לפעמים אני מוציא אותם לחצר וצריך עוצמה כדי שישמעו במיוחד כשמדובר במוזיקה אלקטרונית וטראנס תודה רבה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

זה רמקול מאוד יחודי, הוא נמצא בקטגוריה משלו ואין הרבה דומים לו. אז או לקנות משהו סגנון, אפילו אותו דבר או לחשוב על שינוי כיוון.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

מה לא הצליחו לסדר בספק כח שלו?
זה נשמע כמו בזבוז להחליף בגלל בעיה בספק כח, כי זה חלק שבדר"כ קל מאוד להחליף.

dh9707 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני גם לא מבין איך לא הצליחו לסדר את זה אם אתם מכירים מקום רציני שיוכלו לתת לי מענה אני אשמח

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”